Ин-витро в Истанбул 6

• 103 339
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Оле, супер, знаех си, че бебетата са две Simple Smile
То за всички ни ще е така, първо притеснения, докато забременееш, после притеснения дали всичко е нормално, после притеснения за раждането, отглеждането ... и живота си тече. Това е нормално положение, само не трябва човек да е песимист.
Надежда, надявам се нещата да се развият благополучно все пак.

# 316
Здравейте момичета  Simple Smile
И аз да се присъединя към вашата дружина - имам записан час в Мемориал на 13 юли за първичен преглед пък да видим какво ще стане  Simple Smile
Пожелавам на всички успех и сбъдване на най-голямата ни мечта!

Някой питаше за отпуски - поне до края на юли със сигурност няма да бъде в отпуск проф. Кахраман. Моето запотване беше за час от 12 до 30 юли и Кюбра ми отговори, че освен в сряда, събота и неделя няма проблем да ми запише час когато поискам.

# 317
Благодаря, Кика, пожелавам ти успех!

# 318
Аз....., многооо мислех, изказах налоклко мнения, мъчно мие, жалко мие.....
За бога момичета не си давайте парите в Турция, осъзнайте се, забременелите там са в пъти по малко от колкото в БГ /до сега в тая тема от 2 години 5-6 момичета/, с тая разлика за 3-4 пъти повече пари. Не се лъжете, осъзнайте се.
Разум и късмет.

# 319
Момичета не влизам често вече ,да кажа почти не пиша и не чета,точно заради такива агитаций от по горния пост.В Турция е истината не се самозалъгвайте тук,само да кажа ,че имаме прекрасни лекари специялисти,много добри,НО НЯМАМЕ ЕМБРИОЛОЗИИИИИИИИИИИИ,НЯМАМЕ!!!!И напротив успелите са много просто спряха да пишат ,точно поради тази причина,че тука само се оплюват клиниките в ТУРЦИЯ от такива като теб ddnchv,които дори не са стъпвали в такава клиника.НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА КАТО ПИШЕШ НЕЩА КОИТО НЕ СИ ВИДЯЛА,А САМО ЧУЛА НЕДОЧУЛА,КАК МОЖЕШ ДА ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА С ЛЪЖЛИВИ ПОСТОВЕ.Добре успяла си тук ,ами добре да сте живи и здрави и пак ти пожелавам да успееш и всичко при теб да е наред!!!СПРИ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА,КОЯТО ОПЛЮВАШ ВСЕКИ ПЪТ БЕЗ ОСНОВАНИЕ,ГЛЕДАЙ СИ ЖОВОТА И ДЕТЕТО И ОСТАВИ ХОРАТА ДА ВЗИМАТ РЕШЕНИЯ ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!!ПУУУ НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА СЕ НАМЪРДВАШ ВСЕ КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТА,ЧЕ И СИ ДОШЛА ДА ДАВАШ АКЪЛ НА ХОРАТА,АМИ ТЕ СИ ИМАТ И СИ ЗНАЯТ!!!!Няма да вляза да чета повече, нито ще прочета какво сте писали,всеки има право на мнение,аз казах моето.УСПЕХ МИЛИ МОМИЧЕТА ,БОРЕТЕ СЕ,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,НЯМА ПРЕДАВАНЕ,ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НЕЗАВИСИМО КЪДЕ УСПЕХ!!! Hug

# 320
Момичета не влизам често вече ,да кажа почти не пиша и не чета,точно заради такива агитаций от по горния пост.В Турция е истината не се самозалъгвайте тук,само да кажа ,че имаме прекрасни лекари специялисти,много добри,НО НЯМАМЕ ЕМБРИОЛОЗИИИИИИИИИИИИ,НЯМАМЕ!!!!И напротив успелите са много просто спряха да пишат ,точно поради тази причина,че тука само се оплюват клиниките в ТУРЦИЯ от такива като теб ddnchv,които дори не са стъпвали в такава клиника.НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА КАТО ПИШЕШ НЕЩА КОИТО НЕ СИ ВИДЯЛА,А САМО ЧУЛА НЕДОЧУЛА,КАК МОЖЕШ ДА ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА С ЛЪЖЛИВИ ПОСТОВЕ.Добре успяла си тук ,ами добре да сте живи и здрави и пак ти пожелавам да успееш и всичко при теб да е наред!!!СПРИ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА,КОЯТО ОПЛЮВАШ ВСЕКИ ПЪТ БЕЗ ОСНОВАНИЕ,ГЛЕДАЙ СИ ЖОВОТА И ДЕТЕТО И ОСТАВИ ХОРАТА ДА ВЗИМАТ РЕШЕНИЯ ВСЕКИ ЗА СЕБЕ СИ!!!!ПУУУ НЕ ТИ ЛИ ОМРЪЗНА ДА СЕ НАМЪРДВАШ ВСЕ КЪДЕТО НЕ ТИ Е РАБОТА,ЧЕ И СИ ДОШЛА ДА ДАВАШ АКЪЛ НА ХОРАТА,АМИ ТЕ СИ ИМАТ И СИ ЗНАЯТ!!!!Няма да вляза да чета повече, нито ще прочета какво сте писали,всеки има право на мнение,аз казах моето.УСПЕХ МИЛИ МОМИЧЕТА ,БОРЕТЕ СЕ,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,НЯМА ПРЕДАВАНЕ,ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НЕЗАВИСИМО КЪДЕ УСПЕХ!!! Hug
  202uu newsm10

# 321
  202uu
Подкрепям абсолютно, аз след като съм успяла в Турция пиша само тук, не съм влизала нито в темата за Александров, нито в тази за Стаменов, или Владимиров или Селена или Малинов, за да ги плюя. Няколко пъти я попитах, след като не е стъпила в Турция- какъв й е проблемът, защо пише тук? А точно тя пледираше за обективност. Да си влиза в Темата за Александров и да го кичи с лаври там колкото си иска.

# 322
 202uu
Подкрепям абсолютно, аз след като съм успяла в Турция пиша само тук, не съм влизала нито в темата за Александров, нито в тази за Стаменов, или Владимиров или Селена или Малинов, за да ги плюя. Няколко пъти я попитах, след като не е стъпила в Турция- какъв й е проблемът, защо пише тук? А точно тя пледираше за обективност. Да си влиза в Темата за Александров и да го кичи с лаври там колкото си иска.
  202uu  202uu  202uu
искам само да кажа, че ембриолог от БГ клиника, който е бил в Мемориал по други причини се изказа, че за мъжки фактор са светлинни години преди нас- БГ и съответно при тежки случаи директно препоръчва на двойките да ходят там. има доста успели, но не всички пишат. изводите оставям на вас. Peace

# 323
ами прекрасно давайте си парите като ги имате, но резултатите са повече от плачевни.
Ваш проблем, бъдете здрави.

Моите постове са насочочени към трезвомислещите момичета.
А вие, дето се броите на  пръстите на едната ръка ОК - възхищавайте се, но това не е ДОБРОТО ПОВЕДЕНИЕ.

Бъдете здрави.

п.п. а за ембриологията - дрън дрън - реклама и ОДИРАНЕ на ПАРИ.

Пожелавам ВИ успех.......

# 324
Това значи ли, че най- накрая ще ни оставиш намира  Grinning
И за хорските пари грижа не бери. Всеки сам си решава. Някакси не е логично и обективно да даваш мнения и съвети след като не си била там. И аз мога да вляза в темата за Александров и да кажа, че например прави трансфери на 2ри ден на ембриони 2-ро и 3то качество, но не го правя. Негов си проблем, той си знае. Което ми напомня, че скоро той беше цитирал на една позната сумата от 7 000 лв за ИКСИ. На нас самото ИМСИ ни излезе около 6 000 лв. Другото са квартири и транспорт.  Peace С най- добри намерения- мисля, че е крайно време да разбереш, че нямаш място тук.  Peace

# 325
Delight31 ти си май единствената с нормална бременност от Турция.
 Защо намесваш Александров, при това няколко пъти, без АЗ или който и да е в тази тема е говорил за него по какъвто и да е повод.
Нещата май пак опират до модератор, но този път ще изискам да те отстранят напълно, поради насаждане на неприязън.
Мисля, че е нужно да се укротиш.
Със здраве.

# 326
Нещата май пак опират до модератор, но този път ще изискам да те отстранят напълно, поради насаждане на неприязън.
Значи ще сме 2те   Laughing Laughing Мога да кажа същото за теб. До сега никога не съм писала нищо за него. Няма и да пиша повече. Ти би трябвало да направиш същото в турската тема. Wink

# 327
Delight31, мога да кажа само - момичета не ходете в Турция - там ви обират парите, забременелите и продължаващите бременности се броят на пръстите на едната ръка.
Не си харчете паричките, имате много повече шансове в БГ на пари на 1/3 от това в Турция.
Бъдете здрави.

# 328
ddnchv, ако визираш Александров, сори но си подбира пациентките и не работи с жени над 35  #Cussing out #2gunfire Whistling ooooh!. ти добре, че се хванала последния влак  newsm78. сори за спама, ама по-голямо ПР не съм виждала през живота си ooooh!.
успех на всички в темата и не се отказвайте, а следвайте мечтите си. Hug

# 329
ddnchv.Девойче мило. Ти защо си мислиш,че някой тук се интересува от твоето мнение,че и няколко пъти се опитваш да го насаждаш.Ти ли мила моя създаде тази тема???Ти ли мила моя направи инвитро в Турция???Ти ли мила моя имаш нашите впечатления и опит и т.н. и т.н??? На всичкото отгоре имаш и самочувствие да ме съветваш АЗ къде да ходя.Ти пък за каква се взе?Когато излезнеш от Перник и видиш разликата може и да споделиш нещо,но не сега. Много те моля!!!!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 22:05 от нелчо

Общи условия

Активация на акаунт