Ин-витро в Истанбул 6

• 103 326
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
2500$ ИКСИ,400тл. първичен преглед,2100лв.лекарства в моя случай.Изследвания правих в БГ-от това спестих много.4-ри ходения до Истанбул-Пловдив 800лв.

# 106
Момичета,помагайте със съвети,че то май много хубаво не е на хубаво.Имам температура 37.5 а сутринта в 9.30 съм на трансфер.Сестрата каза,че не е много висока,ама и не спада цял ден,направо незнам ooooh!

# 107
И аз бях така плюс кашлица. Пий парацетамол. В Турция се казва парол. Така или иначе го изписват след пункция при болка, но помага и при настинка. Успех утре и не се шашкай, не е страшна температурата.  Peace

# 108
  • София
Нелчо,почна ли с прогестероновите препарати-от тях температурата до теста, а и след него,при положителен си е толкова- 37 и нещо. Наистина не е притеснителна,знам,че над 38,5 не е на добре. Като цяло,как се чувстваш? Като настинала или е само това? Иначе, и тук изписват парацетамол в този случай

# 109
Да, Нелчо и аз мисля, че ако приемаш прогестеронови препарати може и от тях да е. Но наистина много зависи как се чувстваш като цяло. Peace

# 110
  • София
От luce някой да има новини някакви?

# 111
Май не, и аз все надничам за някоя хубава новина от  Истанбулската група, ама за сега йок...  Rolling Eyes Praynig Thinking newsm78

# 112
От luce някой да има новини някакви?

И аз тръпна в очакване да се похвали с положителен резултат! А Упорита и Надежда също би трябвало да са в предстартова треска! И на тях стискам палци!

# 113
  • In a surreal moment!
И аз съм със свито сърце. не искам да досаждам на Лс и се надявам всичко да е ОК.
На Упорита, на Надежда и на всички в процедура желая много, много положителни тестове съвсем скоро!!!

Аз тия дни се надявам да направя снимката в Селена - Пловдив.
Освен това номера ми е одобрен и другия месец се надявам на Заповед за 2-ри опит по Фонда.
Ехеее...изтъркаля се 1година като въздишка Simple Smile
Мисля да изчакам, да мина на преглед в Пловдив, да видим дали ще ме поемат за пациент и да направя 2-рия опит при тях, пък ако нищо не стане тогава пак да обърна надежди към Турция.
Така го мисля за сега, пък ще видим...Дано Бог е с нас!

# 114
Здравейте момичета. Искам да благодаря на всички, които са изчели толкова много и написали техните преживявания.
Бях загубила надежда за сбъдване на мечтата ни след 3 неуспешни ИКСИ. След като прочетох всичко споделено от вас и аз се насочвам към Мемориал. Днес написах имейл на Кубра и чакам отговор.

Благодаря отново и успех на всички! Grinning

Ще пиша пак като имам новини.

# 115
Нелчо, как си, как върви? Имаш ли все така температура? След колко дни си на тест?
Аз да се отчета пак, имам болки и кървене все още, чак започвам да се притеснявам, сигурно доста са рязали. Все още нямам епикриза. Чета в артохолишката тема, че шансовете за бремнност били най-високи в първите месеци след хистерото, ама ние дали ще се справим дотогава с опита не знам.

# 116
Пенка,ти потдържаш ли връзка с лекарите,питай това кървене нормално ли е за да не се притесняваш.Аз съм добре,лежа в къщи ама то и това не е лесно,аз каквото съм шило не ме свърта. За температурата,както и вие, ми казаха,че не е страшна,над 38 не е добре.Пожелавам ти бързо въстановяване и скоро да започнете опита.

# 117
На 18май съм на тест.   Ембрионите ми ги върнаха на 3ти ден.За единия ми казаха,че е първо качество,за др.много добро.Дадоха ми и снимка,много е интересно. Единия е разделен на 8 др. на 10.Ама аз нали нищо не разбирам Grinning

# 118
О-о, чудесни ембриончета значи, стискаме палци!!! Аз така, като тебе, изкарах първото ИКСИ сред трансфера с температура (около 37,5) чак до теста, та още се чудя откъде се взе и дали беше някаква настинка или на психическа основа от стреса. Ако сега ти се справиш, значи и за мене няма страшно, така че воюваш за двама  Laughing  (поне)

# 119
На 18май съм на тест.   Ембрионите ми ги върнаха на 3ти ден.За единия ми казаха,че е първо качество,за др.много добро.Дадоха ми и снимка,много е интересно. Единия е разделен на 8 др. на 10.Ама аз нали нищо не разбирам Grinning
Нелчо, браво за хубавите ембриончета. Дано това са твоите бебчета(бебче). Praynig
Колко дни общо продължи стимулацията ти?

Общи условия

Активация на акаунт