Ин-витро в Истанбул 6

• 103 320
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
   Аз имам този,март на него и пишех смс-и.
905446506972

# 91
Zdraveyte,iskam da spodela ce imam dva neuspesni opita v BG,ot tova, koeto ceta za TR iskam i az da trigna za Bosfora.Interesuva me dali moga da otida na pirvonacalniya pregled sama bez mija mi s izsledvaniyata,koito imam.Blagodara vi predvaritelno

# 92
Здравейте от мен.Вчера се върнах от пункция в Florans Naytingel Hastanesi,3 извадени, 2 хубави и 1 малка.Днес в 9ч.ми се обадиха,че 2те са започнали да се оплождат и са много хубави.В Понеделник съм на трансфер. Narin,аз съм при П-р Леми,на 24април ми беше първичния преглед,занесох си всички изследвания и епикризи от БГ,даже не съм ги превеждала,сестра Айнур,която работи при него(в частния му кабинет) говори перфектно БГ и му превеждаше,призна ми всички изсл.,на имунологичните въобще не им обърна внимание.Интересуваше го най-вече TSH LH Prolactin FSH Estradiol на 2ри ден от цикъла.На мъжа ми погледна спермограмата,но от него нищо друго не искаха,така,че спокойно може и сама да отидеш.Аз бях на 2ри ден от цикъла и веднага започнах процедура.      

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 10:00 от нелчо

# 93
Нелчо честити двечки хубави ембрита fertilization fertilization. Пожелавам ти да станат две прекрасни бебчета baby_neutral baby_neutral. Като чета много бързо са се развили при теб нещата, браво. Ще стискам палци за скорошен положителен резултат. fingerscrossed fingerscrossed EFP

# 94
  • София
Нелчо,стискам палци с двечките да се гушнете след 8 месеца Praynig Hug

# 95
Nelco blagodara ti za otgovora,kakto pisah az sisto sim resena da otida v TR,no ne moga da resa pri koy lekar da si zapisa cas,razdvoena sim mejdu d-r LEMI,I d-r SEMRA KAHRAMAN,zabelazah ce ima razlika v senata za IKSI v dvete bolnisi,no za men nay-vajnoto e rezultata,Nelco ti dovolna li si ot d-r LEMI,pita li kolko ste ti izleze prosedurata,i caka li se dilgo za zapisvane za pirvonacalen pregled

# 96
Миличка, пиши на кирилица  Peace

# 97
Момичета, английския сайт на ин витро отделението на Мемолиал е обновен- доста линкове не работят все още, има и доста текстове на турски, но явно се работи по обновяването му. Браво  newsm44, новият сайт изглежда доста по- добре и по- систематизиран от стария  newsm53
http://www.tupbebek-genetik.com/en

# 98
Narin,аз нямам думи за П-р Леми и неговия екип,този прекрасен човек ни върна вярата за живот на мен и на мъжа ми.Тук ни бяха отписали,а сега си имам 2-ва хубави емриона(да за инвитро може и нищо да не са),но аз още немога да повярвам,че ембриолого д-рДженк и П-р Леми направиха чудо с мен(молим се да се закрепят и да си ги/го износя докрай)Вчера платихме 2500$ за ИКСИ.Изследванията си правих при д-р Петрова-там са много скъпи,за час също не съм чакала,тя ми уреждаше всичко.

Последна редакция: сб, 05 май 2012, 20:07 от нелчо

# 99
Нарин, миличка няма пробле да отидеш на първоначален преглед сама. Аз два пъти ходих така в Мемориал, мъжа ми е в чужбина. Просто носих и неговите изследвания с мен. Казаха ми няма проблем като реша да започна процедура може пак сама да съм, него го искат за пункцията чак.

Нелчо, стискам палци за скорошен положителен резултат! EFP

# 100
Благодаря,Ви момичета!

# 101
Нелчо,много хубави новини, много се зарадвах, стискам палци и след някои и друг ден тук да се радваме на оооще по-хубави новинии Simple Smile Hug Praynig Praynig

# 102
Моми4е, не разбрах каква е цената на ИКСИ в Истанбул? По-евтино ли излиза от БГ? Мерси!

# 103
Моми4е, не разбрах каква е цената на ИКСИ в Истанбул? По-евтино ли излиза от БГ? Мерси!
излиза по-скъпо от БГ заради нощувките и пътните. Но самата процедура + лекарствата излизат почти колкото в БГ (2100 евро процедура + 650 евро лекарства в моя случай).

# 104
550 евр за лекарства в моя случай, като в тази цена се включват не само лекраствата за стимулация ами и лекарствата за след трансфера и след положителния тест- предимно инжекциите прогестерон, прогестероновия гел и други  Peace

Общи условия

Активация на акаунт