Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за някои процедури и тестове в Memorial Hospital в Истанбул?
Какво е мнението за цената на цветната снимка в Мемориал?
Какви са мненията за изследванията и процедурите в Турция?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за някои процедури и тестове в Memorial Hospital в Истанбул?
Цените на някои процедури и тестове в Memorial Hospital в Истанбул включват: първичен преглед за 320 TRL, спермограма за 185 TRL, оперативна хистероскопия за 2950 TRL, лапароскопска операция за 3750 TRL, пред-имплантационна диагностика за 150 евро, ЕЦ с ИКСИ оплождане за $2050 и други. Цените на лекарствата за стимулация варират от 500 до 1000 евро в зависимост от конкретния случай.
-
Какво е мнението за цената на цветната снимка в Мемориал?
Форумът има разногласия относно цената на цветната снимка в Мемориал. Някои смятат, че е твърде висока, особено като се има предвид, че това е рентгенова снимка без необходимост от големи медицински умения. Други обаче вярват, че ако някой може да си позволи да я направи там, техниката е отлична и цената е оправдана, особено за тези с планове за инвитро процедури.
-
Какви са мненията за изследванията и процедурите в Турция?
Участниците във форума изразяват положително мнение за изследванията и процедурите в Турция. Те споделят, че турските лекари осигуряват внимателно и отзивчиво отношение. Някои сравняват това с опита си в българските болници, като твърдят, че турските лекари са големи професионалисти с добри сърца. Освен това се подчертава сериозният подход на турските лекари към проблемите на пациентите и желанието им да помогнат.
-
Какво е мнението за брачното свидетелство и изискванията за него?
-
Какви изследвания трябва да се направят преди процедура за ИКСИ?

Казваш, че не го искат в началото, а кога го искат тогава при старт на процедура ли?
Значи,Лупусът го оставям за там. Писах на Цибалаб дали ги предлагат,но,щом си ги правила,ще съм ти благодарна да ми кажеш къде си пусна твоите. В мейла до Кюбра й бях написала,че след прегледа,искам да започна още на следващия цикъл,ако няма пречки...предполагам,затова и ми ги е поискала сега
...и то,по възможност от раз 
Жълта Роза, не теб май не са ти правили хистеро, а лапароскопия? Или беше комбинирана операция? Изписаха ли ти естрофем и тарлусал после? Искам да кажа, нали няма да е фатално, че съм се объркала толкова много?
Но всеки случай е различен, при теб е имало нужда и от хормони.