Ин-витро в Истанбул 6

• 103 384
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте искам да попитам момичетата които са си купували Цетротид от тук от коя аптека са го взели? Моята рецепта е турска.

# 151
 Защо не си го взе от там ?По-евтинко е.
От Варна  Фарма Плюс.

# 152
Защо не си го взе от там ?По-евтинко е.
От Варна  Фарма Плюс.
Бях там миналата година, в София проверих вече много места няма го

# 153
 Преди месец във Варна го имаше.Иначе моите 5  ги взех от Мемориал-Истанбул.

# 154
В клиниката на Владимиров го има и даже не е скъп. Поръчвала съм го и в обикновена аптека, но невинаги става.

# 155
В клиниката на Владимиров го има и даже не е скъп. Поръчвала съм го и в обикновена аптека, но невинаги става.

Няма ли да ме питат зашо рецептата ми е турска или може да го купя и без рецепта?

# 156
Мисля, че може и без рецепта. Освен това чуждите рецепти се признават в България.

# 157
Момичета, от скоро в отделението за ин-витро в Мемориал има назначена сестра българка, заради многото българки, които напоследък ходят там. Казва се Хюсние и е изключително мила, внимателна и  отзивчива, и може да се разчита на перфектен превод. Хюсние само превежда на български, без да изземва функциите на Кюбра като координатор. Ако някоя от вас има нужда от превод на български, просто помолете на регистратурата да извикат Хюсние. Почивните й дни са събота и неделя.
Пиша ви това, защото четох, че някои момичета си водят преводач от Бълария и му плащат разходите, а сега това няма да е необходимо.
Тъй като не всички лекари в Мемориал говорят добре английски /за което не са длъжни/, както и не всички български пациентки говорят добре английски, с помощта на Хюсние вече няма да има езикови недоразумения, както и сърдити, обидени или разочаровани, че комуникацията не е била според очакванията им. Все пак от лекарите в Мемориал се иска да бъдат добри специалисти, да си разбират от работата и ние да забременяваме, а не да владеят чужди езици. До сега не съм писала относно езиковата комуникация в Мемориал, но определено аз лично не приемам обвиненията на някои съфорумки, че на едикой си лекар в Мемориал английският му бил ужасен и от прегледа нищо не станало ясно.  Това не го прави лош лекар, защото той не е избиран по това колко му е добър английския, ами по това колко добър специалист е!!! И ние самите разчитаме да са добри специалисти в IVF! А това, че ние идваме по свой собствен избор в тяхната държава и не говорим техния език си е наш проблем и затова всеки си търси начин да се оправя! Макар, че и аз не владея перфектно английски, досега не е останало нещо неразбрано между мен и Кюбра или някой от лекарите. И все пак Мемориал отново показаха висота в мениджмънта си и в отношението към българските пациентки, поканвайки Хюсние на работа в IVF отделението, цитирам: "заради нарастналия брой български пациентки". Това им прави чест, защото не съм чувала /извинявам се предварително ако греша/ в българска болница да поканят на работа примерно някоя румънска медицинска сестра, защото в болницата идват да се лекуват по няколко румънки на месец.  Аз смятам, че Мемориал направиха страхотен жест към нас българките.   bouquet

# 158
  • София
Упорита,благодаря за информацията  Hug Това е чудесно  Peace Определено е успокоително,че можем да разчитаме и на родния си език там,имайки предвид,че е имало неща след прегледи тук,които ми се губят,при това,казани на български  Mr. Green
kalinka79,мисля че няма да имаш проблем да си купиш цетротида и от аптеката на Щерев. Мъжът ми съм го пращала и без рецепта,като са ми свършвали инжекциите.

# 159

Тъй като не всички лекари в Мемориал говорят добре английски /за което не са длъжни/, както и не всички български пациентки говорят добре английски, с помощта на Хюсние вече няма да има езикови недоразумения, както и сърдити, обидени или разочаровани, че комуникацията не е била според очакванията им. Все пак от лекарите в Мемориал се иска да бъдат добри специалисти, да си разбират от работата и ние да забременяваме, а не да владеят чужди езици. До сега не съм писала относно езиковата комуникация в Мемориал, но определено аз лично не приемам обвиненията на някои съфорумки, че на едикой си лекар в Мемориал английският му бил ужасен и от прегледа нищо не станало ясно.  Това не го прави лош лекар, защото той не е избиран по това колко му е добър английския, ами по това колко добър специалист е!!! И ние самите разчитаме да са добри специалисти в IVF! А това, че ние идваме по свой собствен избор в тяхната държава и не говорим техния език си е наш проблем и затова всеки си търси начин да се оправя! Макар, че и аз не владея перфектно английски, досега не е останало нещо неразбрано между мен и Кюбра или някой от лекарите. И все пак Мемориал отново показаха висота в мениджмънта си и в отношението към българските пациентки, поканвайки Хюсние на работа в IVF отделението, цитирам: "заради нарастналия брой български пациентки". Това им прави чест, защото не съм чувала /извинявам се предварително ако греша/ в българска болница да поканят на работа примерно някоя румънска медицинска сестра, защото в болницата идват да се лекуват по няколко румънки на месец.  Аз смятам, че Мемориал направиха страхотен жест към нас българките.   bouquet

Подкрепям напълно и ми е било доста смешно, като почне да се коментира как той или тя, все пак лекар не проводач, не владее добре английски. .....а може би владее  мн. добре немски или френски но пък вие не го  владеете....... Аман от необосновани претенции и мрънкане. Това обаче, че вече има там  сестра която владее български  красноречиво говори за дъбър мениджмънт .

# 160
         ЧУДЕСНО  !!!

# 161
Момичета,остана ми Фарлутал 500 mg. ,ако някой има нужда да ми пише на лични  Peace

# 162
В Анадолския медицински център има 7 преводача за българи, естествено за цялата болница, не само за инвитро отделението. Само за информация.

# 163
В Анадолския медицински център има 7 преводача за българи, естествено за цялата болница, не само за инвитро отделението. Само за информация.
Ами да- нали националите ни по футбол са им клиенти  Mr. Green, те имат нужда, иначе ще има "сомтайм люн"  Crazy Laughing Laughing

# 164
Хей,Нарин,пиши как мина прегледа?Започваш ли?Мислим те.

Общи условия

Активация на акаунт