Добре да си почине, защото работя я чака от септември.

Аник, кво говориш... Диди е само на банани, хляб и малко кисело мляко напоследък.

п.с. Някакви предложения за заглавие на новата тема?
И Аля от раз свали и дневен, и нощен памперс по свое желание само с 1-2 издънки първите дни. Много съм доволна. 

Нормално ли е това? Най-вече се замислям за това, че бързо се уморява да държи главичката си вирната като е по коремче и започва да клюма, да я забива в леглото и да се сърди да я взема. Аля на 7 месеца вече седеше добре, а по корем обожаваше да лежи и от невръстно бебе държеше изправена главата си. Миналия месец споделих с педиатърката, тя я пробва и каза просто по-често да я упражняваме. Дали да потърся съвет със специалист и какъв би следвало да е той- ортопед ли? Като знам какви специалисти има в нашия град, направоооо...
Уф, уж гледам да не го мисля, ама... ме гложди...
Дано скоро зацепи, че се прави по обратния начин, но мисля, че ми прави напук, като го знам какъв маймун е....
Ако Ния е предимно на ръце е нормално според мен това което описваш. Нали до 8-ми месец бебето може да не седи стабилно? Всичко ще е наред, ще видиш

Много ми харесва предложението за заглавие 
Сега отидох да я върна.На Сияна пижамата седи във външното шкафче-те ги слагали да спят по потничета и даже не ги завивали,защото било много топло
Е как няма да са постоянно болни с течащи носове!?Казах им,че колкото и да е топло искам да и обличат пижама! 
В ДГ на каката спяха голи, но една г-жа обикаляше да ги завива с чаршафче...
Нищо ненормално не виждам в поведението на двете деца. Аз да напомня - имай предвид, че децата са различни, по различно време чувстват нужда и желание да учат нови неща. Ей ги - моите и двете напираха да седят от 2 навършени месеца (не, не са гениални, напротив, въпрос на нагласа и нервна система), но пък каката се преобърна чак на 8 месеца, прходи на 1 г, но се научи да пълзи чак към 1 г и 6 м. Сравнявах я с едно момиченце в нашата площадка за игра - еми тя се обърна на 3 месеца, беше навита да седи, с килвания на една страна чаааак към 8 навършени месеца, седна стабилно чак към 1 годинка и проходи на 1 г и 3 м. Децата са различни, пак повтарям. И да кажа - понеже са съученички - и двете са умни и хубави дечица. Да не говорим пък, че момченцата са друга бира и повечето сериозно изоставаха от момиченцата като такива бебешки умения. Ако това ще те успокои - мини през един ортопед, но според мен е по-добре паричките, които би отделила за преглед, да купиш на Нийка подарък. 

за всички болнички,бързо оздравяване!
И аз като Слънчи,ще те посъветвам не се вглеждаш толкова и да се вкарваш във филми 

Трудна работа с това хранене, а всичко ядеше, от както тръгна на яслата спря да яде.

Точно тъй се килкаха и сгъваха преди това, което е ясен сигнал, че детето е уморено от седеж, и е време да го сложа да лежи някъде /друг е въпроса, че Ния май не е от лежащите, а от гушливите 

Аз днес все пак споделих с доки и тя каза, че ако до 8 месечна възраст не почне да седи и да държи стабилно главичката ще ни прати на физиотерапия. Дано до тогава Нийчето да се "вземе в ръце"!
Още предния не сме преборили, а друг идва да ни довърши. Аля е с Т и разстройство. Отказва да си пие прахчетата и сиропите, с триста зора прокарвам нещо изобщо и не знам как ще я караме. Дано поне на Ния да й се размине това!

Изобщо...много е пораснал и много му се радвам. 

Колкото и да е жега, тряа да съм си хвърлила нещо на торса, може и символично.