Честит рожден ден на Иренка! Да е здрава и все така обичана от близките си!

Мерка, нормално изтрещяване наблюдавам при теб, Душко!
Правило 1: спящо бебе не се буди. Ако бебочеството спи, значи се чувства комфортно и няма нужда ни памперси да сменяш, нито дупета да миеш... виж, ако се събуди, ако е криво и т.н. ок, сменяй.
Колкото до ревността - Софи що глупости натвори в искане на цялото внимание за себе си... разбирам го Августин, досега е командвал успешно цял отряд възрастни да му уйдисват на акълите и изведнъж се появава едно дребно и почват да го обгрижат него... напасват се, но се иска време. Ще я приеме прекрасната Радина, но се иска време и търпение от страна на цялата армия възрастни. Най-важното е да не се обвиняваш, да си спокойна. Нека да усеща, че той е обичан. Опитай да му обясниш, че с появата на Радина ти не го обичаш по-малко, но Радина е малка и крехка и към момента има нужда от повече грижи. Малки са, но разбират, говорене, глезене и полека лека нещата се случват така, какот ги искаме - идилия и семейна любов 
Любезна
Мисля ви и аз, дано всичко мине по възможно най-безболезнения начин. То безболезнен начин едва ли има щом се е стигнало дотук 
Ника, бързо да се оправя Максо.
Малко мрън и от мен: Калина вече втори ден поддържа температура 39 С. Днеска я водих при педиатърката, еми... на АБ Аугментин е. Правихме и ПКК, 98 й е хемоглобина. Искам да се обеся, хвърля и самозастрелям... баси, нали уж беше почнала да яде
Сега като й свърши АБ, почваме терапия с Малтофер. Хубава вечер ви желая и бързо оздравяване на всички болнички

Дано не ти се случва друг път да се сецваш така! 

.
! Радвам се, че болежката е отминала !
!