Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 160
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добра вечер!

Честит рожден ден на Иренка! Да е здрава и все така обичана от близките си!  bouquet

Мерка, нормално изтрещяване наблюдавам при теб, Душко!  Hug  Правило 1: спящо бебе не се буди. Ако бебочеството спи, значи се чувства комфортно и няма нужда ни памперси да сменяш, нито дупета да миеш... виж, ако се събуди, ако е криво и т.н. ок, сменяй.  Hug Колкото до ревността - Софи що глупости натвори в искане на цялото внимание за себе си... разбирам го Августин, досега е командвал успешно цял отряд възрастни да му уйдисват на акълите и изведнъж се появава едно дребно и почват да го обгрижат него... напасват се, но се иска време. Ще я приеме прекрасната Радина, но се иска време и търпение от страна на цялата армия възрастни.  Най-важното е да не се обвиняваш, да си спокойна. Нека да усеща, че той е обичан. Опитай да му обясниш, че с появата на Радина ти не го обичаш по-малко, но Радина е малка и крехка и към момента има нужда от повече грижи. Малки са, но разбират, говорене, глезене и полека лека нещата се случват така, какот ги искаме - идилия и семейна любов  Hug

Любезна  Hug Мисля ви и аз, дано всичко мине по възможно най-безболезнения начин. То безболезнен начин едва ли има щом се е стигнало дотук  Confused, но аз те мисля, стискам палци, изпращам позитивна енергия и много Hug

Ника, бързо да се оправя Максо.

Малко мрън и от мен: Калина вече втори ден поддържа температура 39 С. Днеска я водих при педиатърката, еми... на АБ Аугментин е. Правихме и ПКК, 98 й е хемоглобина. Искам да се обеся, хвърля и самозастрелям... баси, нали уж беше почнала да яде  Crazy Сега като й свърши АБ, почваме терапия с Малтофер.

Хубава вечер ви желая и бързо оздравяване на всички болнички   bouquet

# 91

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 11:23 от Любезна

# 92
Сианка, да ти е жива и здрава Иренка!
Слънчи, ша са бесим двете май заедно. Дано Калинката да оздравее бързо.
Ника, с ваща къща и преди отбелязах че боледуваме колективно. Бързо оздравяване.
Любезна, гуш.
Чакам резултат от изпита аз.

# 93
# 94
  • София
Кафето изстина, щруделчето стана на гума, прахосници такива!  Crossing Arms

Заслужавате поне 1 седмица без кафе и закуска!  Naughty

Тая седмица щях да се спомина, сецнах се много жестоко. Нямаше кой да помага особено, та агонията беше дълга, но оцелях и борбата продължава!  smile3540

# 95
Леле, аз мисля, че проблемът е у форумско, пък то всички скитали и ни един разписал се. Mr. Green

# 96
Наистина голяма пустош тук днес.
Ние май още сме в отбора на болните и това е.В петък водих Дани при личната и тя го преслуша,видя му гърлото и каза че вече е здрав,да ОБАЧЕ носа му е запушен та направо бетониран.Иначе сополи не текат,обаче едва диша милото и като дръпна с помпата само от едната ноздра излиза,ама излизат сополи.Незнам много съм объркана,този наш нос ни е проблем от самото раждане,дори ни взимаха посявка и се оказа че имаме СТАФИЛОКОКИ,та мазахме и Бактобран.А и друг път се е случвало така да се запуши,ама се е оправял,вече и аз не помня как newsm78
Дали пак да не пусна посявка от нослето Rolling EyesИначе пък си спинка цяла нощ и си се храни милото ми детенце.Моля ви посъветвайте ме нещо,че наистина незнам какво да правя.

# 97
Скрит текст:

Наистина пусто... Аз днес имах гостенка и денят мина бързо и приятно.
Ирка, хапвам със закъснение от закуската да не иде на вятъра.  Wink Дано не ти се случва друг път да се сецваш така!  Hug
Камбанчо, щом знаеш, че ви е проблемно нослето, пусни си една посявка да не е рецидивирал бактера. Дано се оправя бързо Дани!

# 98
  • София
Добро утро от слънчевите болнични стаи на Токуда болница, която обитавеме в момента.  ooooh!
От снощи сме в болница, явно е доста масивна таз загубена инфекция, няма да навлизам в детайли, че след 3 дена тотално безсъние, чиято кулминация бе тази нощ се чувствам отрватително  #2gunfire

Юхи, оправяй сецнатото, мацка, че не си е работа!  Hug
Мии  Hug
Бръм, к'во направи на изпита, 'земи драсни два реда да кажеш  Peace

Хубав ден ви желая, моя няма да е от най-хубавите, но това е положението. Пак ще пиша.  Confused

# 99
Ех, Слънчиии...Бързо оздравяване желая!  Praynig Sad Hug. Много целувки ви изпращаме и скоро да сте си вкъщи с Калина... От яслата ли пипна нещо това дете? Пфууу...

# 100
Добро Утро !

Слънчи, пожелавам бързо оздравяване и напускане на иначе слънчевите стаи на Токуда   Hug !

Мярнах при прегледа и други оплаквания за боли дечица, пожелавам на всички бързо възстановяване .

Любезна, дано откриеш и обезвредиш гадината  Peace ! Веднъж и ние имахме история с бълха, ужасно е  Tired.

Юхуу, взимам си днес, от вчерашната закуска  Grinning ! Радвам се, че болежката е отминала !

При нас нищо ново! Чакам лятната ваканция, че тоя първи клас доста ни озори  Mr. Green ! Чакам и резултатите за прием, да видим Стас дали ще бъде и той ученик на есен... Силно се надявам, ама малко вероятно ми се струва  Rolling Eyes

Хубав, слънчев, спорен ден  Flutter !

# 101
  • Burgas
Здравей те и от мен, вчереа голямо миткане, после чистене, готвене после пак миткане, после баня и в леглата и аз бях като пребита, днес на работа съм добре, ще си почина  Grinning

Слънчи много гадно  Tired дано детенце се оправя бързо и да ви пускат да си ходите Hug

# 102
Слънчи, бързо да се оправяте и да се прибирате! Гуш!  Hug

# 103
Е, хубава работа, Слънчи... Да се оправяте по-бързо, че престоя в Токуда ще ти струва колкото една почивка с всички екстри, най-малкото..
На изпита изкарах 5. Имах късмет. Преди мен излезе едно момиче от предната група и каза почти всички въпроси какви са, в последствие се паднах същата група на теста и те така... Сега следващия е по-другата седмица - "Обща търговка политика на ЕС" - голяма глупост, но какво да се прави.. Че и казус някакъв писах по темата. В този ред на мисли - някой да има учебник, книга или там каквото дойде по Търговско право, да го ползвам за 1 седмица и после ще го върна, да не купувам нов..?

Иначе днес ме зарадваха с вестта, че в групата на Митко има варицела, та сега го чакам да се опъпчи евентуално, но често казано предпочитам сега да я изкара и да забравя. Алекс и тя не е карала варицелата и при нея ще е по-интересно, но каквото стане...

# 104
  • offshore & overseas
Слънч, навлез в подробности, никой тука няма да ти се сърди! Как така изведнъж стана всичко? Направо съм шокирана! Макар че точно аз не би трябвало, хохохо. Пък и сигурно съвсем не е изведнъж, както добре знаем...

Ако не искаш тук, може на лични, може на скайп... сподели като имаш време и ср-ва - ся в болницата предполагам, че имаш повечко време, ма пеце или телефон, през който да пишеш, ненам Wink

Погал, погал, в болница е по-добре, на човек сякаш тежък товар му пада от гърбината - ако щете убийте ме с камъни ся, ма само който не е лежал, не знае как е... Crazy

Хаха, Бръм е права за Токуда, ние в по-мизерни болници ходим на почивка и затуй минаваме тънкария, последния път 18 лева на вечер май беше... легло за придружителя само, чавето фор фрий го настаняват, лекуват и „хранят”. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт