Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 193
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Слънчи, възможно най-кратка да е вашата почивка и Калина да се оправя бързо!  Hug

Поработих малко, поизчистих, посготвих също, упорито игнорирам една работа, дето чака да я свърша и междувременно чета една книжка (дето май ще я изям днес).

# 106
  • offshore & overseas
...и междувременно чета една книжка (дето май ще я изям днес).
А коя по-точно, ако не е топ сикрет? Mr. Green
И аз ся отивам да обядвам едно книжленце... и малко баница, де, данси помислите, че хептен съм изтрещяла. newsm65

# 107
Книжлетата го отчитайте поименно брееее..и други хора има тук!  Grinning

# 108
Слънчо, сърцето ми се сви като те прочетох. Бързо да напускате болницата здрави.
Преслав и той продължава Аугментина още поне два дни, а фенистила още пет. Упорита излезе таз гад болеста.

# 109
  • София
...и междувременно чета една книжка (дето май ще я изям днес).
А коя по-точно, ако не е топ сикрет? Mr. Green
Не е тайна, как... "За мишките и хората", изядох я вече. Тя е кратка. Да не си помислите нещо кой знае какво? Нито време имам, нито нищо. Просто понякога имам нужда от някой друг час насаме с няколко реда, за да не полудея тотално. Често се случва вместо да си поспя през отредените ми 5-6-7 или, ако е милостив оня (Господ, мъж ми или оня, дето духа Crazy), 8-9 часа, заменям 1-2 от тях за четене, в името на що годе здравия си разум.
Пък нещо напоследък чета само изтрещели книги и реших за разнообразие да вкарам малко класика.  bowuu

# 110
Уф, аз.. егасимуси и иронията (както казва Велв) тъкмо си взех таблет, качих си там някоя и друга книга, но от лекции, работа, домашни и не знам си още какво нямам време 5 реда да прочета. Гледам си клиповете от онлайн курсовете на него, поне това правя...

# 111
  • София
Уф, аз.. егасимуси и иронията (както казва Велв) тъкмо си взех таблет, качих си там някоя и друга книга, но от лекции, работа, домашни и не знам си още какво нямам време 5 реда да прочета. Гледам си клиповете от онлайн курсовете на него, поне това правя...
Бе то и аз като си взех четеца прочетох няколко книжки на екс, дето се вика, после около 5 месеца го отварях колкото да не събира прах, щот' се налагаше да чета други работи, че и да пиша.  Crazy Ама дойде и неговото (на четеца) време. Аз знаех какво ме очаква, но това не ми попречи още първата седмица да набухам 200-300 книжки вътре. hahaha

# 112
Слънчо, к'ви болници, к'ви 5 лева?! Shocked
Я, марш вкъщи! (Мяу ш'ме извини).  Twisted Evil
Пращам чувал с гушки и положителни мисли! Hug

Танче, мноо хубаво торте (както винаги)! Heart Eyes
'Ма, то детето врътнало 5 месечинки...тц, тц, времето летиииии. Cry

Юхич, 'ич да не се оплакваш, 'начи! Naughty
Щом време за Мишките и хората намираш (па, ако ще и за сметка на правополагащия ти се сън), значи 'ич не си за ожалване, джанъм! Laughing

Бръм, късметлийче си ти...Wink

# 113
  • София
Да се отчетем ние.

Мяу, специално за теб малко details: цялата картинка започна от едно 37,2 С в петък и извикване на баба по спешност. Картинката се влоши в посока повишение на температурата, та в събота сутринта, слава Богу, работен ден, с бодра крачка при педиатърката. Изследвания и старт на Аугментин. Не е ясно какво точно се случи, но Калина системно поддържаше температура 39,7 С, 39,9 С и т.н. В момента на изтичане на дейстивето на антипиретика - оказа се, че панадола не работи в тази ситуация, та нурофен и хексалгин, температурата скача пак до посочоените нива. До неделя вечерта (класика  Mr. Green), когато Калина взе да клюма и доби доста неадекватен вид. Та майка ми каза - Токуда или педиатрията, но на мен звездите ми го заговориха, че е по-добре с Токуда, че се задава престой там, а условията са по-читави и персонала - по-любезен. За това дали са по-добри - не знам, но поне никой нямах нужда да ми се репчи или да ме пита какво съм правила...  Изследвания - 19 хил. левкоцити и Ц реактивен протеин 4 пъти над нормата, та педитърката каза - с бодра крачка към детско отделение. Разбира се, обясниха ми, че с направлението за хоспитализация мога да отида и другаде, да не реша, че ме изнудват.  Grinning Всичко това се развива на фона на прием на Аугментин.
Едва следобяда уточниха, слава Богу, нямаме бъбречна инфекция, има прогресираща и масивна гнойна ангина, та ушните си ми казаха - наша си е, след 2-3 дена ще се видим пак.
За условията в Токуда - не се оплаквам от битовите условия, ок са, има и легло за майката. Калина я лекуват по Здравна каса, щото е с направление. Понеже държах да сме в самостоятелна стая - изострена е и анемията Калинкина, имаше свободни само стаи Лукс, та сме на по 125 лв/ вечер. Майната му, пари се изкарват, важното е, че стаята е широка, просточна, слънчева, имам си ТВ, хладилник, даже ако ми се приготви котлони  Mr. Green, а и самостоятелен санитарен възел. Калинкина след 1 банка глюкоза + 3 приема Аб е по-добре, вече няколко часа няма НИКАКВА температура, дай Боже и така да продължи. Praynig Така като гледам, цялата седмица ще откараме.

Софи се мобилизира и слуша, днес ми е донесла 6-ца по български. Сега ги чакам да дойдат една делегация, да ми донесат нещичко за папкане, че ... мама е придружител и за нея РънЪ нЕма.  Crazy
В суматохата, миОто не се сетил, че днеска събираха пари за помагалата за 2 клас, та висял 10 мин пред училището, а касиерката била в класната стая. Софи разказала на г-жата и на касиерката, че съм в болница с детето, нЕма скрито покрито в нашата къща  Mr. Green Та като й се обадих да я питам как да придвижим парите, касиерката вика - споко, не се притеснявай.  Crazy

А най-голямата идиотия в цЕлата картинка е, че утре имам рожден ден  Crazy, който ще изкарам в болницата. Чуден празник ще е, нЕма що.  ooooh!

Ника ми се губи - Ники, призовавам те да разкажеш как е минал първия работен ден и изобщо доволна ли си и първи впечатления  Hug
Бръм, браво бе душа! Ти си нашата гордост!   bouquet

Ами хубава вечер ви желая, т'ва е от нас update на ситуацията.  Hug

# 114
  • София
Слънчи, много  Hug

Ох, много криво ми стана...и за рожденият ден утре Tired Face Бързо да се оправя Калинка и да се прибирате Hug

# 115
  • София
Слънчи, много неприятно! Пари се изкарват, викаш, пък и рождени дни се празнуват!  Hug
Домашните са се организирали, поне тях не мисли!  Peace

Коте, аз само за схващането се оплаквам, за времето и липсата му, както и за другите разни работи - само констатирам.  hahaha

# 116
Леле, че одисея! Наистина стойте там щом нещата са протекли така. Дано се оправи девойката по-бързо, а рожденния ден дето е казано не е нужно да го празнуваш на датата, в случай че ти се празнува въобще. Да го погледнем от добрата страна - поне сега ще пишеш по-често ,че много ни липсваше. Hug

# 117
Слънчи, много ми е мъчно като те чета. Прегръщам ви и двечките.
Ника, как е Макси?

# 118

Последна редакция: пт, 27 апр 2012, 11:23 от Любезна

# 119
Привет момичета-дойде времем на МЕСЕЧНИЯ ми отчет  Laughing
Слънче съжалявам да чуя че сте зле и сте  в болница но поне се знае какаво е и се лекувате -до 2 дни трябва да видите подобрение...а относно рожденните дни-на мен са ми се случвали гадни неща ,била съм съвсем самотна  и т.н. та не обръщам внимамие на това ...важното е че прителите те помнят и те поздравяват-не купона,а поздравите правят деня специален-нека оздравява Калинката пък ще празнувате  Hug
Танче-верно кога станаха 5 месеца  #Crazy ,тя скоро ще пропълзи и проговори ако се е метнала на кака си  Wink
Хора-как имате време за книги-аз обожавам да чета но не ми се е случвало от 3 години...последните книжки дето четох бяха за бременност и тем подобни?  Embarassed
Аз пък съм се вкарала в нов филм-скоро говорих с 1 майка ,която има дете с хипермобилност на ставите-не бях чувала за такова състояние  newsm78 .СТАВИТЕ СА ПО-ГЪВКАВИ ОТ ОБИКНОВЕНО и могат да се извиват неестествено...което ме накара да се замисля че на Крис са му страшно подвижни ставите на пръстите на ръцете-трябва да кача някоя снимка...та се вкарах в приключение дали да го водя да го прегледат.Вие забелязвали ли сте такова чудо при някои деца? И другото да питам майките на децата дето вече са без памперс дали сте забелязали да им се променя походката-от известно време Криси стъпва някакси на вътре със стъпалата си  newsm78.
Излях си параноята сега- сори  Embarassed и лека нощ от нас

Общи условия

Активация на акаунт