Твърде често чуваме "няма" и "не" от устата на ФЕВРУАРСКОТО зверче (45)

• 33 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • York
 Whistling

Всички бързо да оздравяват, какви са тия болести пак?!?!?  Hug

При нас нищо ново. Аз се трудя много, дори прекалено много, но няма как  Crazy Съпруга се грижи за детето - всеки ден я води на ясла, взима я, разхожда я по площадките. Много ми помага.  Rolling Eyes Анета расте и хубавее, постоянно говори и пита за всяко нещо къде, кой, защо, кога и т.н....постоянно....чак прекалено на моменти  Crazy

До следващия отчет, дами! Живи и здрави да сте! Децата да слушат! Мъжовете да ви обгрижват!  smile3525

# 601
ДУ момичета,
ей нямат край тези болести Hug
Марти пък от неделя е със страхотен обрив само по ръцете и краката и две-три пъпчици и по лицето,отначало си мислех,че е алергична реакция от бълха,че в неделя  една скочи от него и я изпуснах гадината и чак снощи ми светна,че обривът се появи няколко часа след като го напръсках с OFF спрей на джонсън,уж да го предпазя от кърлежи,а то какво стана ooooh!На мен нищо ми няма,а при него точно където съм пръскала е нещо страшно и явно и по лицето се е пипал Tired
Днес е на градина,обясних от какво са пъпките и малко преди да тръгна лелката "Майче,я кажи от какво са пъпките,че ми прилича на шарка?!",ей аз и обяснявам,че няма по тялото и главата ни една,тя пак си знае нейното,сигурно и при сестрата ще го заведе да ореве света #Crazy
Понякога,радвам се че сте добре,мда многото въпроси едва сега започват Mr. Green
Мери,вече почивка му викаш на гледането на бебе без батко LaughingГолеми са ти сладури и двамата,видях,че Тино взема дейно участие в театъра на яслата,браво на детето Heart Eyes
Ника,нали уж ги надрастват тези пусти алергии,какво ще е това чудо,както го описваш идея си нямам какво може да е,но не ми звучи страшно Hug
Юхи,не сме спирали да стискаме палци и те чакаме на отчет Wink
Ла Вида,резултатите на Катя са супер,успех и прием още на първо класиране в желаната гимназия!Мен и за гимназия и за университет все по второ желание ме приемаха,защото не ми стискаше да чакам второ класиране,макар че за гимназията не си губех мястото,но не съжалявам ни най-малко за избора си Wink
Как ми се работи,ще се поинтересувам от тези програми в борсата,по които се отпускат пари за собствен бизнес,да видим какви са им изискванията,така или иначе на там съм се ориентирала,не пречи да се пробвам Crazy

# 602
  • София
Вече съм доктор.

Отчет обаче не чакайте днес.  Crazy
Благодаря за стиснатите палци!

# 603
Честито, доктор Димитрова!   bouquet Скорошна и успешна реализация желаем.  Hug

# 604
Юхуу, ти си нашата гордост, Голямо ЧЕСТИТО!  bouquet
Ника, много ви мисля пиши като имате резултат Hug
Далче, как сте днес ?  Hug

# 605
Ха, честито!  bouquet
Коя мама беше временно/постоянно пребиваваща в Дупница, бързо да си каже! newsm78

# 606
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Ухххххааааа ... бравос!!! И чакаме доцентурата ... да си знаЙш само казвам  Wink

# 607
  • Плевен
Аман от тез пръдни бебешки. Накъде са смръдливи, ама и с такъв зор излизат, че жал ми става...хем за мене си, хем за нея. Споменах ли, че Тино е с гнойна ангина и за първи път в живота си пие антибиотик, изписаха Аугментин. Не ми се щеше, ама...нейсе. Малък е и гнойната ангина си е сериозна работа.
Честито на новата докторка. Желая ти успешна реализациа. Да ви кажа чета всичко, ама нищо не помня. Ще ме прощавате, ако се изказвам неадекватно.
Последни 2 пръдни и заспа май...Ша лягам и аз докат мълчи. Да ви кажа...иде ми да си налузя джапанките и да вървя п***a си май**.... Tired

# 608
Свекървата се прибра...
Мери, разбирам те напълно... Ай' да налузваме джапанките заедно и да се затрием за дълго!

# 609
  • До Балкана
ДУ!
Поздрави и тук на доктор Юхуbouquet  Mr. Green
Ника, радвам се, че драсна и стискам палци с Бобчето всичко да е ок! Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Мий, ами добре, хремав си е и мноооого се надявам с това да си останем. Капем капки, промиваме, духаме, есберитокса върви.  Praynig
Ех, Мери, да оздравява бързо Тино и да се успокоява коремчето на момата! Hug
Изпарявам се - наблюдавам ви, ей! Heart Eyes Hug

# 610
  • София
Здравейте,

не съм писала отдавна, но все нямам време, от др седмица съм отпуска ве4е и може да се включвам по често Grinning

Много неприятно, че чета за болни дечица. Ника  заведете го, може да не е нищо страшно.

Юху Честито! Ти си нашата гордост Hug Диди бързо да се оправя Hug

Тане, браво, 4е си намерила време и пари, това е много хубаво нещо, аз от кога се каня да заведа Марти на фотосесия и все н е го водя, пари имам, но някак си на заден план остава вси4ко, ще взема сега да се поправя, докато не съм родила.

Делче и вие да се оправяте бързо, 4е неприятно. Hug

Тино също да се оправя бързо! Аз не съм гледала в снимката нищо.. но ще погледна по късно да видя малката красавица.

Решила съм др седмица да заведа Марти  в урологията в пирогов, да оправим пишока, ще си занеса ампула лидокаин, така ми каза една майка, и да видим какво ще направят. Тръпки ме побиват и ужасно мн ме е страх, ама сега идват горещините и ме е страх да не се инфектира нещо, надявам се да не реве много, ако някой има опит да сподели моля, толкова ли е страшно всъщност ooooh! Tired

Инае съм добре, прилиам си с хипопотама и слона Joy Joy От днес съм в 8ми месец  yes Бебето е добре шава и мърда и така Simple Smile

Прияден ден на вси4ки! И само хубави новини да 4ета ве4е!

# 611
  • Burgas
Здравей те и от мен, честит ви петък  Grinning!

Юхи честито и много професионални успехи!

Всички бързо да оздравяват  Hug

# 612
Здравейте, Момичета !

Със Стас бяхме малко на "почивка" в болницата  Tired.... Днес се прибираме и о, изненада , от вчера няма вода , и така до утре (поне)  #Cussing out.
Ебаси късмета имам, а Mr. Green !

Надявам се това да края на черната серия при нас  Rolling Eyes !

Хубави почивни дни  Hug !

# 613
  • Бургас
Стели, и вие ли? Какво се случи? Как е сега Стас?  Hug Hug Бързо оздравяване !

Сашкова, дано да мине безпроблеммно в Пирогов. А ти се дръж, малко остана!   Hug

Сега ще ми се смеете, ама след тази пневмония толкова ме е страх да не настине пак Димана,че до вчера го мъчих милото да спи с чорапи. Е,снощи спа без .Престраших се !  Mr. Green

# 614
  • София
Здравейте Simple Smile

Започвам с по-приятната част: Юху, честито Докторе! Да си жива и здрава и много професионални успехи да пожънеш с новопридобитите знания и титла!   bouquet
Далче, бързо да оздравявате!  Hug
Ника, дано да излезе нещо безобидно, че така не си е работа да се ходи нон стоп по доктори. Бързо да се оправя младежта, че иначе скоро съвсем ще изчезнеш от света. Стискам палци да няма нищо сериозно и дръж лелите в течение, моля те, че ви мислим!  Hug
Звездичке, дано никога повече да не прибягвате до такава почивка!  Praynig
О, Съни, споко душа! И аз съм изтрещяла след болничния престой на Калина. Не позволявам да се пие от хладилника, само затварям прозорците, гледам да не духа, да няма течение, а сладоледа вкъщи е мръсна дума... а ти си се закахърила за едни чорапки  Laughing Още ни е прясно и ни държи, та ... ще претръпнем  Hug
Мии, ти как си, излезе ли от черната серия?  Hug
Сашкова, леко бременеене до края, а по време на отпуската да се насладиш на времето с Марти!  Hug
Еми Таньорке.... дано по-скоро си замине "гостенката". А Аля и Ния са  Heart Eyes
Изпускам нещо, но... моля извинете ме, пак ми поставиха 1001 задачи  Crazy Хубав ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт