Пролетта ни завладява , принцопада продължава ! Клюки - 38

• 17 950
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Хепи  Heart Eyes

Аз пък Дофтора не съм го видела  Laughing, но аз и казах на Биба, че Блонди  Twisted Evil

# 16
Кой е толкоз изостанал Crossing Arms? Аз и блондито съм виждала, за разлика от теб  smile3534
По третия въпрос и ти можеш да ме осветлиш.... Whistling

Аз и по втория мога,ама предпочитам да се правя на важна и да се надувам  newsm68
Не те е срам... Де е ятагана да те умилостиви малко, че да станеш по-блага  Mr. Green?

Хепинце Hug

Пепино, ти си ми надеждата...

# 17
  • Не от София.
Момичета,момичетаааа....спрете се малко!!  Stop
Нещата с информациите взеха да излизат извън контрол,затова имам предложение!  Peace
Да си спретнем вечер като на анонимните алкохолици и всичко тайно и незнайно да си изпеем!!Всяка като й дойде реда,става,  bowuu и почва:
Казвам се Фиона и обичам да бъркам кекс на мъжа си /примерно/

Е,ко ша кажете??  newsm78

# 18
Не звучи зле, ама технически как си го представяш  newsm78?

# 19
Ааа , не , тук чете кой ли не !
Пример - г-жа Фол ! Naughty

# 20
  • Не от София.
Не,нееее...не се доизказах..не говоря за тук,аз също не щъ тука да размятам строго интимните си тайни!!  Embarassed
Говоря за прословутата ни среща..тъкмо ще имате по-голям интерес да стане по-скоро и тъкмо повече хора ще дойдат,предвид сеира,който им предлагам  Joy

# 21
Фифи, ми аз на тебе всичко ти знам, мила, с какво ще ме съблазниш newsm78

# 22
За срещата е друго , но тук , не .  Sunglasses

# 23
Аз съм "ЗА". Мисля, че ще е много забавно, а и наистина ми се ще да се видим на живо. Няма да е лесно да се организираме, обаче  Confused. Главният въпрос е къде...

# 24
Божкеее, аз на живо съм толкова прелестна, ще ви заслепя всичките Mr. Green

# 25
Предлагам срещата да е в Пловдив.Чудесен град, ще приютя някои девойки за спане, по средата е  Peace
Повече нищо не казвам тук Crossing Arms
Оффф Фиф ти хубав акъл даваш, ама как да стане  newsm78
той не си дига телефона, не отговаря на смс, покрил се е яко.Н а мен ми писна и му написах "че съм до тук"  ooooh! май се побърквам Sad

# 26
  • София
Биби  Hug, стига остави го, не е за тебе тоя  Hug Hug Hug

Иначе и аз съм за, може в тия 4 дни за 1 май или дето са за 24  май, а ?

# 27
Еее, не, и аз искам на среща пък... Ако ще е по средата, трябва да е във Виена май  Mr. Green Или от мен да мине, Будапеща  Mr. Green

# 28
  • София
Ха представям си реакцията на БНД - Отивам на среща с няколко разведени майчета ще взема и децата  Laughing, дай са прословутата декларация  hahaha

# 29
Биби  Hug, стига остави го, не е за тебе тоя  Hug Hug Hug

Иначе и аз съм за, може в тия 4 дни за 1 май или дето са за 24  май, а ?

То и аз съм ЗА, с всички възможни израстъци, но докато не си намеря по-читава работа няма да стане  Cry нали знаете, че работим на всички празници  #Cussing out

Ааааа, ама ние и с децата ли ще бъдем, аз мислех, че ще е чисто кокошо парти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт