Лондон - 3

• 72 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Може само с лична карта  Peace

# 511
  • София
Може само с лична карта  Peace
Благодаря ти!

# 512
Здравейте момичета! Отсъствах няколко дни и сега видях коментарите Ви.Съжалявам,че заради мен се е създала по-напрегната  дискусия по между Ви,но всеки има право да си изказва личното мнение,така че Ви благодаря! Наистина много се вълнувам,защото посещението ми в  Лондон е една мечта,която искам да осъществя.В действителност видях затруднение по отношение на хотелите,тъй като изборът е голям,а цените високи.Наистина за екскурзия аз не търся някакъв лукс,но имам опита в Барселона с един 4-ри звезден хотел,който ми помрачи цялата екскурзия,затова може да е 200 евро по-скъп,но да бъде чист,на хубаво място и със прилична закуска.Така,че отворена съм за мнения и съвети.Полетите  като часове са много удобни.Кацане на Хийтроу в 10.20 сутринта,излитане 15.45 часа.

# 513
И аз ще съм след няколко дена в Лондон, ето хотел  www.parklanemewshotel.net  на много хубаво място е и е наистина 4 звезди,впредвид стандарта там(много нисък и винаги има риск да попаднеш в някоя дупка), , също и afternoon tea там си заслужава,сега даже имат оферта.Не знам дали ти е известно намалението с травелкартите купени от жп гара,тоест ако на травелкартата има символа на жп, цената на много атракции,ресторанти и пр. е 2 x 1,като the eya,круиз по реката,мадам тюсо,тауър и т.н.,аз го намирам за много изгодно .Трябва само да напечаташ ваучерите от интернет,ето го сайта за повече информация http://www.daysoutguide.co.uk/

# 514
Дамммм много хубав хотел, но колко са хората които биха си позволили цена между 160 и 499 паунда на ден  Laughing и като ще дам толкова пари за хотел, намаленията по атракциите ще ми са последна грижа Wink

# 515
Определено хотела е хубав и без колебание бих го избрала,но е по-скъпичък от този,който съм резервирала.А аз определено никъде не съм давала толкова пари за хотел.Но след злополучния хотел в Барселона и виждайки какви са високи цените на хотелите в Лондон,все пак избрах достатъчно скъп хотел-Park Plaza Westminster Bridge.

# 516
малко по- ранна резервация и цените са около 150 пауда на ден,съвсем нормално за Лондон,където еднозвездните хотели,които са нищо повече от стара вмирисана дупка,имат тарифи около 100 паунда,всеизвестно е че в Лондон единственото скъпо нещо са хотелите;всичко останало -заведения,пъбове,театри,транспорт са на достъпни цени,в сохо и по оксфор стр са почти без пари,почти всички музеи са гратис,единствения по-голям разход е хотела.

# 517
азиа_asia, доста смело изказване  Wink Чак за без пари да ядеш, да пиеш и да се возиш, малко трудно ще стане  Peace

# 518
азиа_asia, доста смело изказване  Wink Чак за без пари да ядеш, да пиеш и да се возиш, малко трудно ще стане  Peace

Олд спорт,идвайки от италия горе долу така изглежда, намирам травелкартата и ойстер икономични,храната е евтина общо взето -има за всеки джоб богат избор -под 40 паунда и вечеря може да се намери,музеите са безплатни,на пазарите има каквото искаш на много ниски цени ,по оксфорд стр винаги е пълно с народ и чували с покупки,намаленията са несравними,на станстед да не говорим колко магазини има и как се пазари,оттук редовно се пътува за шопинг на станстед където е много евтино всичко, както виждаш погледнато оттук наиситна е почти без пари.

# 519
Ами ти няма как да знаеш аз откъде до гледам все пак  Wink

Че има за всек джоб, има - то това се отнася за всяко място по света. Просто цялостното ти обобщение, че Лондон е едва ли не евтин град ми прозвуча пресилено  Peace

# 520
Аз да попитам-на Станстед ли е по-евтино за пазаруване или от друго място?Примерно за обувки и дрехи.

# 521
Кой е ходил в The Shard?Имам намерение вместо Лондон ай да посетя The Shard.  Има ли такси за вход и освен ресторанта има ли кафене например,където да си постоиш да се полюбуваш  на Лондон от небостъргача?

# 522
Аз да попитам-на Станстед ли е по-евтино за пазаруване или от друго място?Примерно за обувки и дрехи.

Веригите имат абсолютно еднакви цени на стоките независимо в коя част на Лондон са магазините им.

Например Bata или Clarks , или H&М , ZARA и прочие във всичките си обекти имат едни и същи цени. Та зависи какво търсиш . За по-алтернативни неща и vintage  меката е Camden Мarket !

# 523

Аз свързвам Станстед с летището, а то е на около 1 час път от Лондон - може би малко по-малко, но в зависимост от транспорта, но живеещите мами в Лондон могат да бъдат по-компетентни и по обстойни в обясненията за тези евтини магазини.

Може би Malkata е права относно  Camden Market - пускам линк относно местонахождението и повече инфо за него - лично аз не съм го посещавала от няколко години, но съм чувала добри неща относно шопинг-а там.

http://www.camdenlock.net/

# 524
Кой е ходил в The Shard?Имам намерение вместо Лондон ай да посетя The Shard.  Има ли такси за вход и освен ресторанта има ли кафене например,където да си постоиш да се полюбуваш  на Лондон от небостъргача?

The Shard е нещо ново - май е открита през месец юли тази година, но платформата за посетители, а може би е кафе-ресторант или нещо подобно ще бъде отворено през февруари 2013 - това е много малка информация на първо четене. От това, което видях като архитектура, планиране и изпълнение ще бъде много, много по-впечатляващо от Лондон Ай - просто всяка технология е с времето си. Лондон Ай е хубаво - придобиваш впечатление от почти птичи поглед върху този невероятен град - та като за първи път това, а през следващите години - Шард Grinning

Общи условия

Активация на акаунт