Лондон - 3

• 72 176
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Moeто е от Англия и бушончето ясно се вижда (има нещо като процеп за него)

# 646
Тези които са купени в Англия имат бушон, но тези които са купени от БГ май нямат, или поне аз не съм видяла такъв.

# 647
ще се опитам да сменя темата Grinning знае ли някой дали на гара Виктория има багажно отделение, да си оставиш примерно куфара на съхранение няколко часа и колко струва тази услуга. ще бъда благадарна на всеки за информацията.

# 648
Ползвала съм багажното на Виктория коуч стейшъна, но по всяка вероятност има и на гарата. Просто провери в нета.

# 649
Troy, предполагам, че говориш за това http://www.tfl.gov.uk/gettingaround/1216.aspx#left.
Върши ми страхотна работа.Благодаря за инфото  Grinning

# 650
пътувал ли е някой наскоро с ryanair? За трасфера от летището до Лондон с Terravision ли е най-добре? А знаете ли самото летище Станстед с какво работно време е? Дали затваря в малките часове?

# 651
Валя, летището работи денонощно  Peace

# 652
пътувал ли е някой наскоро с ryanair? За трасфера от летището до Лондон с Terravision ли е най-добре? А знаете ли самото летище Станстед с какво работно време е? Дали затваря в малките часове?

Зависи за къде пътуваш. В някои случаи е по удобно да се пътува с бус , а в други с влак Wink
И уточнявах от кое летище пътуваш Simple Smile Все пак около Лондон има 4 летища .

П/с да имам предвид точно това,което е на линка. Коуч стейшъна се намира на около 150-200 метра от гарата.

# 653
Всъщност  вече са  5 летища.

От БГ летят само до Станстед.
Най-евтиния трансфер е с easyBus - денонощни са.

http://www.easybus.co.uk/london-stansted

# 654
Оххх, сега остава да кажеш, че летят само от Пловдив и има само един превозвач...
Момичета доуточнявайте иначе сами виждате какви двусмислици се получават ...

П/с Ако живееш на Севен систърс пак ли изи бъс ще хванеш до Станстед ?? Wink

# 655
Troy , eто какъв беше въпроса :

"пътувал ли е някой наскоро с ryanair? За трасфера от летището до Лондон с Terravision ли е най-добре? А знаете ли самото летище Станстед с какво работно време е? Дали затваря в малките часове?'

Не се иска да съм завършила Сорбоната за да направя няколко прости логични връзки.
Самият въпрос така зададен на 99 % подсказва , че момичето/жената пътува за пръв път дотам и едва ли живее в Лондон следователно най-вероятно ще търси транспорт към централната част.

# 656
Troy , eто какъв беше въпроса :

"пътувал ли е някой наскоро с ryanair? За трасфера от летището до Лондон с Terravision ли е най-добре? А знаете ли самото летище Станстед с какво работно време е? Дали затваря в малките часове?'

Не се иска да съм завършила Сорбоната за да направя няколко прости логични връзки.
Самият въпрос така зададен на 99 % подсказва , че момичето/жената пътува за пръв път дотам и едва ли живее в Лондон следователно най-вероятно ще търси транспорт към централната част.
Хубаво е да се доуточнява, тъй като това е тама за информация а не за догадки Wink
Зададох ти въпрос... ако отива до севън систърс пак ли с буса ще и препоръчаш ?

# 657
Знам къде е севън систърс , но никога не съм ходила. Знаеш , че Лондон е от градовете където ако нямаш работа в някой квартал може цял живот да си там и да не си ходил Wink

По презумция когато се пита за трансфер се има предвид централната част на града.
Същото ще е ако някой зададе въпрос как се стига до града от летището в Рим / Барселона , Виена или където и да е.

Ако е уточнила къде конкретно иска да стигне работата е друга , но щом споменава и "Теравижън" е ясно накъде отива.
Не разбирам защо се жегваш...

# 658
О да, всички българи в Лондон живеят на центъра Simple Smile от 5 поста насам повтарям да се доуточнява за да не спорим за глупости ... И презумпцията точно за Лондон не работи, тъй като центъра е много разтегливо понятие Simple Smile пък и влака отива до Ливърпул стрийт...

# 659
И аз мисля, че е по-добре да се уточнява във въпроса от въпросното летище до къде конкртено иска да стигне пътуващия, защото освен общоизвестните превозвачи има и доста такива, които обслужват само определени зони/ райони на Лондон и са безкрайно удобни ( не винаги най-евтините може би). За сметка на това като се има предвид часовете като цяло на полетите от/до БГ много от тези локални превозвачи са много удобни защото има такива които са денонощни и предлагат и услуга от врата до врата. Не е изключено по такъв начин някой с местен опит да предложи много по-добра алтернатива от среднощни разходки през половин Лондон.

Общи условия

Активация на акаунт