Лондон - 3

• 72 173
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Добре , център , връзка с метро както искаш...
Колкото и да е относително центъра си е "Пикадили Съркъс" Simple Smile

Много от пътуващите едва ли живеят в Лондон.

П.С. Пак от въпроса си правя извода , че питащия възнамерява да прекара нощта на летището , а не да прави среднощни трансфери . От това следва , че бюджета е ограничен и така.

# 661
О да, всички българи в Лондон живеят на центъра Simple Smile от 5 поста насам повтарям да се доуточнява за да не спорим за глупости ... И презумпцията точно за Лондон не работи, тъй като центъра е много разтегливо понятие Simple Smile пък и влака отива до Ливърпул стрийт...

Troy още един път ще Ви напомня, че това не е темата на българите живеещи в Лондон.
Ако можете да помогнете на някого - помогнете, но този назидателен тон никак не е приятен.

# 662
  • Варна
Здравейте , имам 2 въпроса , ако някой може да ми отговори  Peace
1. С какво може да се отиде до Лутън от района на Кингс Кросс и колко време би отнело  да се стигне до летището ?
2. Какви са лимитите/ размери и килограми / за ръчен багаж на Изи Джет, при вътрешни полети в UK ?

# 663
За мен лично най-удобния вариянт е кратка разходка ( около 15 мин в зависимост къде точно до Кингс Крос се намира човек) до гара Ст.Панкрас и от там има директен влак до Лутън. Всичко+буса до летището мисля би отнело около 45 мин общо.
Изи имат стандартни изисквания за ръчния багаж ( обикновено са изписани и на потвърждението) и са 56 x 45 x 25cm. За килограмите - обикновено е до 10 кг, но ако някой има по-точна информация да потвърди.

# 664
За килограмите няма ограничение при easy.
Размерите са така.

# 665
  • Варна
Pip88, благодаря   bouquet Намерих http://ojp.nationalrail.co.uk/service/timesandfares/KGX/LTN/161212/0130/dep, предполагам ,че за този влак става въпрос ?

За килограмите няма ограничение при easy.
Размерите са така.

mallkata, мерси  smile3525 Синът ми ще се прекачва от Уиз на Изи джет само с ръчен багаж и затова питах дали ще има проблем, но както виждам размерите са едни и същи  Peace

# 666
О да, всички българи в Лондон живеят на центъра Simple Smile от 5 поста насам повтарям да се доуточнява за да не спорим за глупости ... И презумпцията точно за Лондон не работи, тъй като центъра е много разтегливо понятие Simple Smile пък и влака отива до Ливърпул стрийт...

Troy още един път ще Ви напомня, че това не е темата на българите живеещи в Лондон.
Ако можете да помогнете на някого - помогнете, но този назидателен тон никак не е приятен.

Момичето след мен го е обяснило много добре ... прочет още веднъж !

# 667
  • Варна
И на мен ми предстои ходене до Лондон.
Ще имам въпроси но първо ще разгледам темата.  bouquet

# 668
Здравейте момичета!
Утре пътуваме за Лондон, нямам търпение след всичко което изчетох тук!!!
Имам няколко въпроса:
1. Имали ли сте проблеми с използване на ел.исталациите в хотелите т.е. имат ли адаптери или тр. да си взема от тук?
2. Решили сме два дни да сме с туристически автобус hop on-hop..... Или да ползваме градски транспорт и метро, кое е по-добре? newsm78
3.Каква е цената на билет примерно от Bond Street до Marble Archq ако не сме си взели карти, а просто използваме еднократно, защото имаме поръчано такси от Лутън, два дни после с туристич автобус и после забележителностите около нас. Евентуално само ако ни се наложи но МОЛ-чето да скокнем westfield

# 669
В стаите не съм виждалa - може и да има в някой хотели. По принцип може да ти дадат адаптер на рецепцията , но зависи дали други клиенти не са ги взели ... та не е сигурно.

Аз когато бях за пръв път си ползвах автобус и метро и всичко беше много просто.
Има няколко линии които покриват в голяма степен маршрута на туристическите автобуси.
Цената на еднократен билет в зона 1-2 е 4.30 за метро и 2.30 за автобус.

# 670
Мерси много Малката  Hug

# 671
Здравейте, ще пътувам в сряда с Easy Jet. И аз съм само с ръчен багаж. Искам да попитам,тъй като не намерих конкретен отговор- дали мога да взема преса за коса?

# 672
Аз също имам въпрос относно туристическите автобуси. Удачно ли е в това време да се използва открит туристически автобус? Иначе он-лайн цената за 48 ч. за автобус+безплатен river cruiser и free walking tour е 23 за възрастен и 11 за дете- не е зле.

# 673
Аз също имам въпрос относно туристическите автобуси. Удачно ли е в това време да се използва открит туристически автобус? Иначе он-лайн цената за 48 ч. за автобус+безплатен river cruiser и free walking tour е 23 за възрастен и 11 за дете- не е зле.

Моят съвет е на място да вземете решение, в зависимост от атмосферните условия, особено за корабчето. Ако дуга, вали, какво удоволствие ще бъде в открития автобус - само ще искате по-бързо да свърши обиколката и няма да й се насладите. Аз съм била в подобна ситуация в Глазгоу и не беше никак приятно, но това беше единствената ни възможност да видим нещо от града. Иначе при обикновена разходка, дори и да е лошо времето е друго - слизате, качвате се, влизате, излизате, по-лесно е.

# 674
@radi86 - досега никога не съм имала проблем за това, че пресата ми за коса е в ръчния багаж, независимо с коя авиокомпания съм летяла. Не е в ограниченията. Ето:
http://ec.europa.eu/transport/modes/air/security/doc/info_travel … _hand_luggage.pdf

@asista - моето впечатление е по-различно - аз лично поради естеството на работата ми съм нощувала в доста хотели из Великобритания, но понеже ползваме служебни намаления за определени вериги и те са обикновено 3 звезди и нагоре - бих казала, че в почти всички е имало освен английските контакти ( т.нар. three pin) и европейски ( 2 pin). За Лондон конкретно впечатленията ми са от хотелите около летищата - там обаче нощувам винаги в Crown Plazza / Sofitel / Hilton заради договорите ни с тях - и в трите има европейски контакти.

Общи условия

Активация на акаунт