Лондон - 3

• 72 114
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Е има доста магазини за сувенири, в които изборът е богат - всякакви аксесоари с надпис "I love London"  Mr. Green

# 481
Какъв сувенир за спомен може да се вземе от Лондон,но не от Олимпиадата,а от града?
Дайте някакви предложения!

Има всичко, каквото и по другите големи градове с надпис "Лондон".  Laughing
Аз съм взимала за подаръци статуетка на "Биг Бен" и червено двуетажно автобусче.

# 482
  • София
Какъв сувенир за спомен може да се вземе от Лондон,но не от Олимпиадата,а от града?
Дайте някакви предложения!

Има всичко, каквото и по другите големи градове с надпис "Лондон".  Laughing
Аз съм взимала за подаръци статуетка на "Биг Бен" и червено двуетажно автобусче.

Много се харесват и магнитчетата с червените тел. кабини Simple Smile Избор - богат на джвъчки Simple Smile

# 483
Общо взето магазините са на една верига и цените във всички са почти аналогични.
Има голям избор и ще видиш доста от тях.
Все нещо ще си харесаш Simple Smile

# 484
Ние взехме за подаръци магнитчета и картички. Винаги има оферта 2 за 3 и т.н.
Преди няколко години една бивша моя колежка беше ходила до бъкингамския и оттам ми донесе козметично несесерче или чантичка, незнам точно как да го оприлича на ципа виси една коронка, много си го ползвам и все още е читаво))

# 485
Здравейте!

Прегледах първата страница и бързичко последните от темата, но не намерих препоръки за настаняване.

Много искам да организирам екскурзия до Лондон -  подарък за РД на дъщеря ми и мъжа ми през октомври, но на първо четене доста се уплаших от цените на хотелите и апартамените. Досега в Европа все сме намирали приемливи цени между 60Е до макс. 100Е на нощувка, но в Лондон засега удрям на камък.

Моля ви помагайте!

Дайте препоръка къде да търся и ориентировъчно от какъв порядък може да ми излезе нощувката на 2 възрастни и дете на 9г, поне да се настроя психически. 

1000 благодаря!

Преди избора на хотел или апартамент трябва да решите с кои авиолинии ще пътувате, къде кацате, какви са часовете на пристигане и особено на връщане, защото това ще ви определи относително района, в който да търсите къде да спите. Така че, ако имате яснота по този въпрос - може да пишете и от там, който с каквото може като информация ще ви помогне newsm78

# 486
Още за сувенирите, за който е от София, на Пиротска малко след Халите има един магазин, който продава магнитчета и такива сувенирчета от Лондон. Струват 1.99, сега минах оттам. За който няма място в багажа)))

# 487
  • Sofia
Здравейте,

имам въпрос към вас - на коя самолетна компания са най-евтините билети от София до Лондон или София-Манчестър? кои компании ползвате вия? не съм изобщо в час, ползвала съм 1 път Уиз еар до Германия. Предварително благодеря за отговорите.
Евентуално мога да помоля да ми купят билет и от Англия, ако излиза по-изгодно, но незнам кои авиокомпании да търся.

# 488
http://www.esky.bg/

Ето тук си задай датите за кога искаш и ще ти излезнат на всички авиокомпании цените, и преценяваш.

# 489
Благодаря на всички за идеите за сувенирите!

# 490
Още за сувенирите, за който е от София, на Пиротска малко след Халите има един магазин, който продава магнитчета и такива сувенирчета от Лондон. Струват 1.99, сега минах оттам. За който няма място в багажа)))
Също и на Графа, срещу пазара, точно до обменното бюро Никар  Grinning

# 491
Вие направо ме разсмяхте с тези предложения!
 Laughing
Викате ,да ида да си купя предварително сувенирчетата и да нямам грижа в Лондон!

# 492
Вие направо ме разсмяхте с тези предложения!
 Laughing
Викате ,да ида да си купя предварително сувенирчетата и да нямам грижа в Лондон!

разбира се важна е нагласата) ако нямаш място в багажа, ако забравиш или не ти хартесат, това е алтерантивен вариянт)))) пък са и по-евтини оттам

# 493
Здравейте! Планирам пътуване до Лондон. Имам малко въпроси,ако някой може да ми помогне ще съм му благодарна.

# 494
Направих избор за хотел Park Plaza Westminster Bridge.Ako някой е отсядал там,да драсне нещо.Другото е,как да стигна от летище Хийтроу до хотела? Хващам синята линия на метрото и пътувам до Пикадили или следващата спирка,оттам сивата линия ли се качвам? Хотела се намира на 200 метра от аквариума ,тоест трябва да се премине Темза по Уестминстърския мост.Коя ще ми бъде най-близката спирка до хотела  най-ве4е за пристигането и заминаването.Надявам се да няма вариант само пеша с куфарите по моста.
И понеже много четох за транспорта в Лондон,но не разбрах за около 5 дни каква карта да се вземе -ойстер или травел.
Благодаря на всички,които вземат отношение по въпросите ми!

Общи условия

Активация на акаунт