МАЙ 2012 - тема 14

• 43 096
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
mountain, честито!  smile3525 Да ти е жив и здрав Лъчезар! Бързо възстановяване ти пожелавам!  smile3501
З.Иванова  Hug  Hug  наистина има кофти дни... но след тях винаги изгрява слънце  Hug Вчера и мен ме питаха в един магазин дали съм бременна, не се стегнах, защото видях, че продавачката /тя ме попита/ се беше натъпкала като лионска наденица в едни дънки...  Mr. Green
GeryD, бях останала с впечатление, че ако ЖК е по ЗК "пътеката" не включва запис на тонове, но прочетох че "Сърдечна дейност на плода (ДСТ) се следи от V лунарен месец всеки  месец и  два пъти месечно през последните два от бременността.", предполагам, че това имат предвид?... И все пак, lolyta, според мен, ако имаш притеснения или просто искаш да разбереш какво е състоянието в момента, не трябва да чакаш, а да отидеш на запис...
blagovesna, ако знаеш как ме успокои... Hug Hug  Само ужаси слушам - все едно ще съм 3 месеца в леглото и няма да мога да си видя детенцето...  ooooh!
elliee, записа продължава около 20 минути, а при преглед с УЗ тонове се слушат доста по-малко време. Незнам защо не са те пратили... никоя от нас няма как да предвиди какви изследвания, консултации и прегледи трябва да се назначат, затова се доверяваме на преценката на лекарите си...  Hug

# 496
Mountain честито бебче newsm30
Благовесна представям си какво ти е било,когато записите не са били хубави Rolling Eyes,важното е,че сега се гушкате с бебка и всичко е ок Hug
elliee и на мен досега не са ми правили записи,чак в 39г.с ме викат,аз дотогава най-вероятно ще съм родила,само се моля свичко да е наред PraynigМного прегръдки ти пращам и положителна енергия Hug Hug Hug

# 497
krisi72, мисля, че ти се полагат по здравна пътека. Може и да греша, но аз първите няколко пъти не съм си ги плащала. Миналия път си го платих, защото при моя лекар, като си изхабиш по здравна пътека полагаемото и започваш да си плащаш прегледите.

# 498
С първата бременност само са ми слушали тонове, другата седмица за сефте ще ми правят запис. Нямам идея какво представлява.
rali4ka85 аз съм в същото състояние. Има толкова неща за правене, но няма кой да ги направи smile3507   Ако има желаещи, да идват към Бургас...
Жанина ми е рожденичка на 11-ти юни и единствено сме се спрели на подарък, но не знам от къде ще го взимаме.
 Вчера след като малката се разболя, почти цял ден се носихме и гушкахме, а вечерта имах чувството, че ще тръгвам по спешност към родилното. Сега пак ме хващат болки, въпреки магнерота и но шпа - то.

# 499
Само аз ли не съм правила ФМ??? С каката не съм ходила ни веднъж ни на 3, ни на 4 D...

# 500
  • София
Честито бебче на мама mountain! Да ви е жив и здрав малкия юнак, много да слуша и папка!

Относно тоновете на бебето, мен досега на всяка консултация са ми ги слушали първо с малко мобилно апаратче, а от 34г.с ме вързват с колани на монитор, който следи тоновете и регистрира контракции ако има такива. Всяка седмица ще ходя до датата на секциото. Аз обаче се следя на частно, не съм посещавала консултация по ЗК и нямам представа какво включва пътеката.

rali4ka85 май има шанс и твоите дечица да са родени на една и съща дата. И аз нищо не съм подготвила за рожденния ден на баткото, но ако всичко е наред предния ден трябва да съм влязла за планово секцио. Живот и здраве децата ми ще са родени в два последователни дни. Определено ми е малко трудно да планирам тържество, на което няма да присъствам. Даже и подарък не съм измислила още, а времето си минава.

# 501
  • Sofia

Donita_bs, и аз се казвам Жанина и имам рожден ден на 14 юни Grinning

# 502
Това се казва съвпадение Simple Smile

# 503
  • София - Младост 1А
Още едно бебенце си имаме днес.
Ето новината от Мишока - Ади

Malkata Nia se poiavi v 12.18,teji 3450 i e 51 sm.
Pozdravi na vsi4ki i leki rajdania.
Nie sme dobre i dve4kite. B-)

Честито и целувки на прекрасните дами!

# 504
МишокаHug Честито! Да расте здрава и весела Ния!   bouquet

# 505
Здравейте момичета!
Влизам набързо само да честитя на новите мамчета и да им пожелая бързо възстановяване,а бебчетата да са живи и здрави и по-малко да плачат.
Аз съм цял ден по разходки,после прах на беба дрешките и сега отивам да ги изгладя и да ги прибера.
Само да вмъкна,че и мен моя лекар по ЗК никога не ме е пращал на тонове.Само се моля всичко да е наред  Praynig
Лека вечер и много  Hug

# 506
Първо да честитя новите бебчовците в темата на мама Нелка mountain и мишока. Ще чакам да почнете да пишете.
Май засега сам с благовесна се разписваме от родилите. Много се радвам че нейното бебе е кротко- така ще се възстанови и тя по-бързо. Моят Горан го дава по-сериозно и бурно. Голяма битка е единствено във ваната е кротък Иначе всеки път имам чувството че ще го изпусна. така се мята рита и хвърля просто не мога да повярвам че бебе на 10-на дни може да прави такива гимнастики. вчера гледах един диск за гимнастика на бебчовци и накрая му викам Каква гимнастика бе мамо Ти сам си я правиш изобщо нямаш нужда от гимнастика.
донита доста мами не сме от София но не всички си пишат в профила.

# 507
Мишока, честито и от тук! Hug

Момичета, аз днес бях цял ден в Щерев  (цяяял ден, чак сега се прибрах) - първо чаках анестезиолога, после си чаках док да излезе от операция! И познайте! Ми те били заети с нашата мама!!!  Mr. Green А аз дори чаках с таткото!!! И чух как проплака малката Ниа  Heart Eyes, ама не съм знаела, че е нашето бебче!!! И честитих и на таткото, без да знам, че това е наш тати! Лелеее, как се развълнувах само!!! Значи чакането ми си е заслужавало!  newsm68
Жива и здрава да е малката Ниа, много да радва мама и тати, бързо да наддава, а Мишока бързо да се възстановява! 

Връщам се да чета, какво още се е случило днес докато ме е нямало!  Wink

# 508
уф...Мишока я мисля цял ден  Simple Smile Най-накрая - честита принцеска Ния, мамче! Да ти е здравичка и много да ви радва с тати, а ти бързо да се възстановяваш...и до скоро  Wink

mountain, честито юначе и на теб!

# 509
  • София - Младост 1А
Беки, аз имах такъв случай при предишната ми бременност. Отивам по спешност за тонове в Окръжна болница и в коридора виждам една от форумските мамита... отива да ражда с контракции, а в същия момент изкарват една друга съфорумка току що родила. Голям кеф.

Мамитата дето вече сте се обебили... аз съм ви приготвила нова тема за "Родени през 2012". Искате ли да ви я пускам вече или ще поседите още малко тук, докато станете по-голяма група?

Общи условия

Активация на акаунт