МАЙ 2012 - тема 14

• 43 096
  • 757
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета Hug
Аз съм станала много чувствителна нещо,вчера как ревах на ЖК Embarassed Embarassed ,мъжът ми ми се смее,щото не ми е присъщо.Значи отивам на ЖК ,обаче си забравих книжката,където пише,че имам маркирана консултация на 24.04.,от рецепцията ми казват,че консултацията е на 26.04 и съм се объркала Rolling EyesПитам ги дали все пак ще ме приемат,все пак съм се замъкнала пеша дотам,отговора беше,не върнете се на 26 ShockedИзлязох и се наревах от яд Simple Smile,звъннах на мъжът ми да ми донесе книжката с маркирани консултации и я връчих на рецепцията.След 15 мин чакане мъжът ми ги пита дали все пак ще ме приемат,защото все пак грешката е тяхна,на което тази му отговаря,че е дала книжката на сестрата и от тука нататък проблема не е неин и просто да чакаме Rolling EyesТой си тръгна,мен ме извикаха след малко и като почнаха да ми се карат,че нямало нужда да викам мъжът си да се разправя ShockedАз им казах,че той е дошъл само да ми донесе книжката,ама те ми викат ти си длъжна да си я носиш винаги,и айде пак се разревах  ooooh!,та ме оставиха намира LaughingИ на рецепцията ме питаха дали съм бременна Shocked,затова пуснах снимка във феисбук да ми кажете дали ви изглеждам като небременна #CrazyПосле излизам навън и ще пресичам на пешеходна пътека,докато говоря по телефона,но виждам че идва полицейска кола и спирам,като очаквам да спрат и да ме пуснат,обаче не само,че не спря ами като взе да ме имитира как говоря по телефона,да ме сочи с пръст и да ми се кара ShockedПрибрах се вкъщи и тъкмо обяснявам на мъжът ми,че днес не ми е ден и няма да излизам повече и си сипвам сок в същия момент и излях сока на масата и на земята Simple Smile,та реших че и вкъщи не мога да се скрия.Днес ми е смешно,ама вчера хич не ми беше смешно.Спомням си,че с първата бременност дните преди да родя много сълзи роних,а пък след като родих,колко ревах ooooh!
Извинявам се за дългият пост Embarassed

# 481
   Здравейте момичета,

Одавна не съм писала и признавам си нямах време да прочета всичко което съм изпуснала.Влизам само зада ви съобщя поредната хубава новина.
   На 19-ти април след секцио по спешност родих малкият си син Лъчезар .
   Поздравления на всички мами които са прегърнали вече малките си рожби.
   Връщам се да ви чета.Лек ден!

# 482
Бях на ЖК и наистина ми е високо кръвното. Но доки не каза нищо, само да го подсетя следващата седмица пак да ми го измери.На мен нещо ми е притеснено така. Според вас достатъчно ли е само да си следя активността на бебка. Благовесна когато тоновете ти са били слаби, ти всъщност усещаше ли нещо нередно? Защото на мен тонове не ми следят newsm78

# 483
Честито бебче на Nelkata_77! newsm51
Да й е жива и здрава, да расте умна и щастлива, да е гордостта на мама и на тати!
На Нелката пожелавам бързо възстановяване.

Аз също имам течение и гинеколога ми предписа полижинакс, но като прочетох в листовката че не е подходящо за бременни и се отказах да слагам. Дали няма да навредат на бебето, някоя от вас слагала ли е точно от тези глобули?
Утре ще ходя до родилното да го разгледам и да ги питам какво е необходимо да нося. Тези дни купихме и кошарата, изпрах wash, изгладих 1ironing и подредих всичко за малкия човек и почти сме готови. Смятаме вместо матраче за кошарата, да купим дунапрен за първо време, пък по натам ще видим как ще се чувства бебето.
От вчера малкия е много активен, не знам какво се случва вътре, но все едно ще излезе всеки момент, а как ми опъва кожата... не е истина.

Май се отнесох много в писане.

Хубав и усмихнат ден ви желая!!!

# 484
mountain честито ! надявам се вече сте добре с бебчо и се гледата вкъщи Simple Smile  smile3525

# 485
mountain, честито да сте живи и здрави! Много да Ви радва!

З.Иванова, това е от хормоните, не се разстройвай. Явно на всички ни идва в повече накрая. Почини си, полегни си и ще ти олекне. Коремчето ти е страхотно  Hug Hug Hug Hug

lolyta, те са длъжни да ти ги следят. За твое успокоение, можеш да ходиш в някоя болница и срещу 15 - 20 лв да ти записват тоновете. Моя лекар ме кара да ходя всяка седмица за тоновете. Мисля, че не се усеща нищо, когато са слаби тоновете, защото аз имам такъв проблем с Теди по време на раждането, заглъхнаха му тоновете, но аз не разбрах нищо. Реакцията на акушерката и лекаря ми подсказаха ,че става нещо. Чак като родих ми казаха.

# 486
Честито mountain,
бързо възстановяване и мъника да расте.......  Hug

# 487
nassi_85 аз ги ползвах преди месец. Мен доки ме чакаше да вляза в 6-тия поне за да ми назначи лечение, по - рано не било желателно.

# 488
Mountain честито и от мен за малкия Лъчезар. Да расте здраво и безгрижно дете, на теб бързо възстановяване! Hug

# 489
Donita_bs, значи казваш че няма да има проблем с бебето newsm78. Още тази вечер ще започна да ги слагам. Благодаря ти за бързия отговор. Simple Smile

# 490
nassi_85, ако взимате дунапрен, задължително трябва да е облечен с плътен калъф, защото се рони на дребни малки прашинки и мисля, че ще дразни бебето.

# 491
krisi72  общо взето очаквах болката да е по голяма  Thinking ,но поне при мен не беше така,след секциото 1 -ви ден ме обезболяваха само с течех аналгин и нещо друго пак от този тип,2-ри ден ме раздвижиха без проблем не е кои знае каква болката,но най неприятното си остана катетъра Sad олеее побърка ме докато не го свалиха,не боли но е неприятно усещането.
lolyta при мен по скоро не отчиташе хубави и редовно движения

# 492
nassi_85, аз в момента ползвам Полижинакс. Нямам гъбички, но доктора ми каза да ги слагам профилактично за 12 дни, за да се изчистят родовите пътища. Повече от половината съм сложила, нямам проблеми.

# 493
  • Точно където трябва
Момичета, от всичко, което чета оставам с впечетлението, че като се гледа на ехограф тоновете на бебчето може да са О.К., а при запис на тонове да се хване, че нещо не е наред? Е, що един път не ме пратиха на такова нещо...

# 494
Mountain , да е жив и здрав малкия Лъчезар. Много щастлив, усмихнат и много, много да ви радва!  Hug

Аз като цяло съм добре, само дето ми едно такова безтегловно, нищо не ми се прави, а всъщност имам толкова много неща, всъщност те са ежедневие на всички ни, гладене,  готвене, чистене  ooooh! ooooh! ooooh!

Ей сега като си видях лентичките осъзнах, че колкото до термина, толкова и до на Жори рождения ден, а нищо почти не съм подготвила, нито знам къде ще е, купили сме само тоалета, ако всъщност е с него, но поне това имаме..... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт