Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са благопожеланията и подкрепата, изразени в дискусията?
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията се въртят около подкрепа и поздравления към участниците във форума, като се фокусира върху семейни събития като раждането на деца и подготовката за това. Освен това, участниците споделят своите лични преживявания, предлагат съвети и си оказват подкрепа по отношение на бременността, раждането, грижите за бебетата и преживяванията на майките.
-
Какви са благопожеланията и подкрепата, изразени в дискусията?
Участниците изразяват своите благопожелания за здраве и щастие както към новородените, така и към техните родители. Подкрепата е насочена към участниците, които се подготвят за раждане, като им се пожелава леко раждане и бързо възстановяване. Освен това участниците се обръщат един към друг с думи на подкрепа и утеха в случай на затруднения или притеснения.
-
Какви са някои от основните опасения, изразени по време на дискусията?
-
Какви са някои от често срещаните теми, обсъждани във форума?
-
Какво е епизиотомия и защо се извършва?

,звъннах на мъжът ми да ми донесе книжката с маркирани консултации и я връчих на рецепцията.След 15 мин чакане мъжът ми ги пита дали все пак ще ме приемат,защото все пак грешката е тяхна,на което тази му отговаря,че е дала книжката на сестрата и от тука нататък проблема не е неин и просто да чакаме
,та ме оставиха намира
После излизам навън и ще пресичам на пешеходна пътека,докато говоря по телефона,но виждам че идва полицейска кола и спирам,като очаквам да спрат и да ме пуснат,обаче не само,че не спря ами като взе да ме имитира как говоря по телефона,да ме сочи с пръст и да ми се кара

, изгладих
и подредих всичко за малкия човек и почти сме готови. Смятаме вместо матраче за кошарата, да купим дунапрен за първо време, пък по натам ще видим как ще се чувства бебето.
,но поне при мен не беше така,след секциото 1 -ви ден ме обезболяваха само с течех аналгин и нещо друго пак от този тип,2-ри ден ме раздвижиха без проблем не е кои знае каква болката,но най неприятното си остана катетъра
олеее побърка ме докато не го свалиха,не боли но е неприятно усещането.