МАЙ 2012 - тема 14

• 43 097
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Беки, аз си купих обикновен термометър за баня от Айкото, мисля че беше около 10 лв, а за въздух - в Джъмбото има горе долу на същата цена. Ако не вършат работа, ще търся друг вариант. Дано да не чакаш много днес, че вчера в Щерев пак беше навалица, добре че доки ме вижда всеки път като чакам и ме вика без да се налага да вися с часове. Успех и да се похвалиш после  Hug

Аз пък да ви се оплача - пуснах предпоследната пералня и съм възмутена от хавлийката за баня. Българско производство, 100% памук, много сладка, но..... като отворих плика да я извадя и като започнаха да падат едни конци, едни мъхчета, тупах, тупах, ама то край няма....не знам дали като се изпере нещата ще се променят. Поне да я бях отворила в магазина, ама и аз съм  Cry

# 466
  • Перник
Добро утро сладурки!
Честито на мама Нелка да и е жива и здрава малката кукличка.
Благовесна страхотно е, че малката засега е кротичка поне и ти да си починеш малко. За кърменето и аз бях като теб, в началото се изцеждах и давах от шише, като постоянно предлагах гърдата и малката след това засука. С упоритост и постоянство всичко се постига.
Обсъждате за секцио по желание в Шейново-незнам как  е.  Аз се следя там и ми назначиха секциото по мед. причини/ заради първото секцио/. Аз съм решила и там да раждам- засега съм без избор на екип. Обясниха ми да си взема направление от ЛЛ и в деня преди секциото да постъпя за изследвания и консултации. Незнам дали ще плащам нещо аз се чудех евентуално за упойкатал но ще кажат, мисля че не е проблем и след като родиш.
Хубав ден на всички!

# 467
  • Sofia
maiski_topcho, и двамата лекари ,при които ходя са категорични,че бременна,която е имала гъбички, не може да се излекува,а само симптоматично да се поддържа. Затова на мен ми препоръчаха, малко преди термина, да започна да си слагам глобули,за да сме сигурни,че ще е чисто влагалището. Общо взето а бебето опасност няма,но при майката могат да се получат много повече разкъсвания.Самата инфекция разранява влагалището и се получават като рагади,които при самото раждане са предпоставка за много повече разкъсвания и шевове...както каза доктора - като майска роза ще цъфна Mr. Green Затова той ми препоръча около 2 седмици преди раждането да започна с Гинопеварил и колкото успея да сложа -толкова..все щяли да свършат работа Peace

# 468
  • Sofia
buneto, щом секциото е по медицински причини и така или иначе не може да се направи без упойка, не виждам защо да си доплащаш за каквото и да е Crazy
И аз ще раждам в Шейново,но засега съм за нормално..може пък и да се засечем Grinning

# 469
jo_anna, хавлийките, които взех също са български /на "Диана и Ники" по 7лв./ Когато ги разгънах паднаха конци и мъхчета и също се притесних. След прането са ок - няма нито конци, нито мъхчета...

# 470
момичета, благодаря за отговорите за кървенето от носа Simple Smile не ми се е случвало от поне месц, едва тази сутрин като си духах носа ми текна малко, но за бързо спря ; затова мисля да не ходя по доктори че ми писна  ooooh!
особено с това ходене при АГ-то всяка сдмица и чакането рпед кабинета и  ooooh! чудя се дали ще ме сложи да ми мери тоновете на бебчо или така ще си изкарам до края, сам ос проверка на сърдечния ритъм  Thinking
за термометъра : аз си взех на НУК, става за въздух за вода
и аз имах някакви гъбички - стрептококус; изписаха ми макмирор; но не съм пускала пак секрет да видя дали съм се изчистила...може би като вляза в 9я ще проверим как са нещата Simple Smile

# 471
Момичета за термометрите- аз си взех от Кауфланд бяха на промоция за 7.50 със индикатор са и са много сладки. Има пате и хипопотамче.  Изпробвани са, една приятелка ползва такъв с нейното бебе

# 472
maiski_topcho, и двамата лекари ,при които ходя са категорични,че бременна,която е имала гъбички, не може да се излекува,а само симптоматично да се поддържа. Затова на мен ми препоръчаха, малко преди термина, да започна да си слагам глобули,за да сме сигурни,че ще е чисто влагалището. Общо взето а бебето опасност няма,но при майката могат да се получат много повече разкъсвания.Самата инфекция разранява влагалището и се получават като рагади,които при самото раждане са предпоставка за много повече разкъсвания и шевове...както каза доктора - като майска роза ще цъфна Mr. Green Затова той ми препоръча около 2 седмици преди раждането да започна с Гинопеварил и колкото успея да сложа -толкова..все щяли да свършат работа Peace

janin4eto_87 благодаря ти за отговора. И моята докторка ми обясни, че е нормално да се появят гъбички по време на бременност. Аз имах в началото на бременността и много лесно се отървах от тях, надявам се че и този път ще е така. Това, което си мисля е, че няма как да се предвиди точно кога ще започне раждането и ако ти падне тапата докато си слагаш разни глобули няма ли да бъде опасно за бебето. Ох, май много разсъждавам  newsm12.

# 473
  • София ж.к. Надежда 1
Nelkata_77, честито ти бебче:)
Аз тази нощ почти не съм спала Rolling EyesНещо все ми беше неудобно на където и да се завъртя.А, днес пак имам болките като при цикъл, но контракции-не ooooh!Ще ходя да направя една картофена яхния с месо и лягам да поспя малко, че се чувствам много отпаднала Rolling Eyes

# 474
  • Перник
janin4eto_87 и аз така си мисля, че няма причина за доплащане. Дано да се засечем, ще ми е приятно да се запознаем. Дано да родиш нормално - мен докторката ме отряза тотално.

# 475
Честито бебче на Nelkata_77! newsm44 newsm44 newsm44
Ще чакам още бебоци днес Laughing
Отивам да пусна една пералня и да пооправя малко къщата Laughing
Хубав ден!

# 476

Nelkata 77 - ЧЕСТИТА дъщеричка! Да ви е жива и здрава, много късмет и безгрижно детство newsm07

# 477
 Nelkata 77, Честита принцеса! Да сте живи и здрави!  Hug

Еха, като вляза и все хубави бебешки новини чета. Сега ще се върна да си дочета,защото вчера и днес досега имах все нещо друго да върша и не съм влизала. Гледа да си свърша всички задачки, преди да родя за да мога после да съм на разположение на бебето и на баткото. Вчера си купих разни неща за болницата и козметиката за бебето. В събота ще си до пазарувам и в неделя или понеделник стягам багажа  Laughing
Хубав ден на всички от мен

# 478
Здравейте на всички! Първо честито на всички мамчета, да са им живи и здрави бебенцата и нека изпълнят живота им с най-прекрасните мигове на света! Слава на бога моята бременност протича по възможно най-благоприятния и спокоен начин и затова не съм писала много  Blush. Въпреки това редовно ви чета и ако някога съм имала въпрос тук винаги съм намирала отговора! Вчера бях на може би последния си преглед- доктора каза,че бебето е 3300, плацентата е добре, чу тоновете и ми каза , ако имам болки на 5-6 мин или ми се спукат водите да тръгвам към болницата( което аз си го знам от толкова прочетена информация). Ще раждам нормално и без екип, лежала съм няколко пъти в болницата за болничен така че съм запозната с  отделението, докторите и акушерките. Гледам да съм с положителна нагласа за раждане и за цялото изживяване е има известно притеснение, но не му позволявам да надделява Simple Smile. И на мен в началото на бременността ми откриха гъбички лекувах ги, после в 8 месец казах на доктора,че имам отново сърбеж и той ми предписа ZALAIN и каза,че няма да мога да се излекувам от тях, а просто ще облекчат състоянието ми. Сега отново изпитвам известен дискомфорт и мисля тази седмица отново да повторя процедурата, тъй като другата седмица ми е последна от бременността (или поне така ми се иска Laughing).
 Пожелавам на всички ви приятен и усмихнат ден!

# 479
  • Точно където трябва
Честити слънчица на Боби и Нелката! Много да ви радват малките душички и да са ви много здравички!
Чакам снимки на останалите бебоци.
Благовесна, твоята госпожица е уникално красива! Добре, че са те викали често за запис на тонове и са реагирали!

Общи условия

Активация на акаунт