МАЙ 2012 - тема 14

• 43 060
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София - Младост 1А
Еййй Ади, привет!
Радвам се, че сте добре с Ния!  Hug
А за кърменето не се притеснявай!!! Гърдите ти може да изглеждат празни, но сигурно има капчици коластра. Толкова му трябва да едно новородено бебешорче - няколко капки. Редувай гърдите. В събота или неделя очаквай да ти слезе кърмата и да напълниш бибероните  Simple Smile

Прекрасен ден ви пожелавам!

# 541
Добро утро, сладурки!

Отдавна не се се черпили, а такива хубави поводи имаме! Ето едно парче торта от мен с пожелание за хубав ден!

Алекс, добре дошла вкъщи! Пожелавам ти много спокойствие и дано успееш скоро да регулираш кърмата и с бебче да си създадете най-добрия тандем! Пиши, когато имаш време. Peace

Мишока
, привет! Радвам се, че сте добре! Дано Дрина хубаво да те е орисала и да ти дойде кърмата и да не се притеснявате с бебата. Стискам палци и ти пожелавам търпение, за да постигнете най-прекрасното! Како казваше една жена - да откриете смисъла на живота!  Wink Бързо възстановяне и скоро да се похвалиш от вкъщи!  Hug Hug Hug Hug

Дрина, на мен ходенето до Ейндъжл бейби за сега ми отпада...

# 542
[Тези,които сте със секцио колко по-рано се консултирахте с анестезиолог ? мен май доста късно ме викат  newsm78
Мен ме викат в петък (датата за секциото е в понеделник - кой понеделник още не казвам:)) за изследване за поносимост към упойката, т.е. за алергии към някои от съставките й, предполагам, че и разговора с анестезиолога ще е тогава. Първия път ми правиха тези изследвания непосредствено преди секциото и разговора с анестезиолога беше преди операцията, въпреки че денят пак беше понеделник и секциото пак беше планирано.

# 543
michoka, добре дошли вкъщи ! стискам палци за кърменето  Hug

шишо мишо, мерси за отговора; и мяота схема е така : понеделник секцио, петък консултации и тестове Simple Smile

а как мога да отида на запис на тонове в поликлиниката в МД например ? със записване на часове ли е или просто отиваш и чакаш там ?

пожелавам слънчев и успешен ден на всички   bouquet

аз отивам да поработя малко Simple Smile

# 544
Добро утро!Честито бебче на  Мишока! newsm44 newsm44 newsm44
Днес ще чакам за още малки бебоци smile3521 то и на мен вече ми се доражда ама само на приказки иначе нещо ме хвана шубето newsm47,даже казах на доки,че се отказвам а тя ми каза да съм си лягала с пижамата август Joy Joy Joy
Хайде хубав ден!  bouquet

# 545
  • София - Младост 1А
...
Дрина, на мен ходенето до Ейндъжл бейби за сега ми отпада...

И на мен ми отпадна. Утре обаче ще отида. Тъкмо ще тествам новата отсечка на метрото, която дойде до под носа ми. Още не знам кога, но като си направя програмата ще ти дам знак.

# 546
  • България, Велико Търново
Здравейте и от мен!
И тук искам да честитя на всички мами с наскоро родени бебоци   bouquet Да са здравички и спокойни малките сладури.

Аз вече имам определена дата за секцио. Горе-долу за след 2 седмици  Simple Smile Казаха ми да спра Магнерота 2 дни преди да вляза в болница. Голяма мъка ми е вдигането на хемоглобина, 106 е и не мърда и доки ми увеличи приема на Ферофолгама на 3 пъти на ден.

И на мен много ми се ражда вече  Simple Smile

Хубав ден на всички!

# 547
здравейте момичето
Честито на всички нови мами да са им живи и здрави бебоците и много кротки

искам да попитам момичетата които ще раждат секцио какво бельо са си взели за болницата след операцията

# 548
 newsm03 newsm51 mamma   Мамчета, бъдете много щастливи и ни стискайте палци и с нас всичко да бъде под контрол!!!
Аз нещо много се сдухвам с движенията на беба, искам постоянно да е в действие.
Красичка, определихте ли вие датата вече? Аз мисля днес да ходя да уговарям. Взела съм си бикини- памучни, нека да са ти по- големи (т.е. по- дълбоки), за да са ти над операцията. Аз за сега съм си взела само 2 чифта и трябва да си набавя още.  Хубав деееен

# 549
Io_io ще ви държа в течение. За сега всичко си е по старому  newsm78 никакви контракции, болки.... Днес имам среща с педиатърката, дано да се харесаме и да спирам обиколките по този повод.

krasichka аз си взех на bebeconfort едни такива Дълбоки гащури  Laughing за еднократна употреба (казаха ми, че са точно за секцио), както и за всеки случай от другите, които ми се виждат само една идея по плитки пак на същата марка. Нарочно ги взех еднократни да не ги мисля, ако се налага да ги режат, кълцат, късат, цапат   Laughing ... Джапанките са ми от тези за еднократната употреба, козметиката е travel размер, така ще се прибирам и с по малко багаж после, дори кърпите си взех някакъв евтин сет 3 размера за 12 лв. (100% памук), които после отиват в кофата  Thinking .

# 550
искам да попитам момичетата които ще раждат секцио какво бельо са си взели за болницата след операцията
Наричам ги бабешки гащи - едни такива дълбоки и широки. За жалост при нас се продават само на пазара на едни подозрителни маси опънати тук и там, но след изпиране и гладене стават. Така и не използвах тези за еднократна употреба - даже не ги отворих да видя за какво става дума.

# 551
много ви благодаря момичета, тъй като в магазина ми препоръчаха едни такива дълбоки но отгоре са доста стегнати тоест и с цел стягане но след операция веднага да се носят ми се вижда неуместно малко
LOLYTA аз съм утре на консултация и смятам да се разберем вече и за дата ако лекаря не протестира нещо. пиши какво е станало и успех Hug

# 552
krasichka, и аз съм "за" бабешките гащи - памучни, евтини, дълбоки, свободни, изпрани и изгладени - ще ги ползвам еднократно, разбира се  Mr. Green

# 553
Привет момичета.
Как сте днес? Имаме ли нови бебета в компанията Simple Smile))
Ние сега се прибрахме от разходка - цели 20 мин. ако има и толкова. Вече трети ден продължават бодежите и полудявам от болки.  Как се справяте вие с тях?

# 554
Krem_IM, до колкото знам, не се записва час. Но звънни по телефона и питай.

Да се оплача-даваме си апртамента под наем и от тези агенции направо ме побъркаха-преди 2 часа я публикувах и имаме 8 огледа довечера. Нали има свръхпредлагане,какво им става?!  newsm78 На всичкото отгоре са много смешни,защото искат да се прецакват взаимно и всеки иска да е преди другите, големи хиени са,ей.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт