МАЙ 2012 - тема 14

• 43 038
  • 757
  •   1
Отговори
# 675

ЧЕСТИТО на мама Dilqnski. Да е здрава и щастлива принцеса КАЛИНА newsm51

# 676
Dilqnski, честито и от мен! Да расте здрава, умна и красива Калина, да те радва и да е послушна!   newsm51

# 677
Честито и от мен на мама Dilqnski!Много здраве и щастие на малката Калина!  Hug

# 678
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСКА КАЛИНА,  ДИЛЯНСКИ!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Жива и здрава да ти е, много да ви радва!

# 679
Опелкорса, да не би да имате колики вече и затова да плаче бебчето така дълго и безутешно?

За кг на бебето да ви кажа пък моя доктор не иска да говорим. Казва всичко е относително и е някаква статистика...не искам да те лъжа...и обикновено, само ако го попитам съобщава някакво ориентировъчно число, но нищо повече.

Петя, ама ти си съвсем на финалната права! Wink Хайде много стиснати палчета от мен и успех!  Hug Чакаме те скоро с добрите новини!  Peace

# 680
  • София
Ехо, привет!
Честито на всички мамчета! Живи и здрави, много щастливи и послушни деца да отгледате:)))))

И ние вече сме 4 членно семейство.
На 24.04.2012 се роди Никола - 3250гр, 51 см.
От днес сме си в нас.
Още се опомням къде съм и как да си направя дневен график.... скоро ще се включа с разказ за болницата. Приятна вечер!

# 681
 Hug за мама Dilqnski, да е жива и здрава бебка, много кротичка и послушна. Да радва мама и тати! Бързо мама да се възстановява!    Hug  bouquet

На мен вече ми е много тежко, даже краката малко ми се подуват, доки кача, че корема ми притиска някакви мускули и затова така се получава и междукрачието си продължава да ме боли  Grinning. Просто съм като чебурашка.  Embarassed

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.

Кари, честит ви нов член, да е жив и здрав, както и вие. Много да му се радвате, взаимно да се слушате! мммммммммм страхотно име  Hug

# 682
  • София
Честито на мами Dilqnski  и Kari! Да са им живи и здрави бебоците smile3504

Аз да ви споделя нещо, на което гледам като на шега ма да видим дали няма да излезе нещо. Когато се роди дъщеря ми подрани с 45 дни и в деня на раждането й в къщата на майка ми се е появило чисто бяло гълъбче, което стоя там докато Марина навърши 40 дни и си тръгна. Сега с това бебе, сутринта, в която си направих тест и той показа EFP на перваза на кухнята ни се появи бял гълъб и даже казах на мъжа ми - няма съмнение, бременна съм. А днес на същия перваз се появиха 2 врабчета, които постоянно чукат по стъклото - излитат и пак се връщат. Та се чудя, въпреки че е доста рано, дали не ми казват, че събитието предстои скоро Simple Smile

# 683
  • София - Младост 1А
Dilqnski, Kari честити бебчета! Да са ви живи и здрави, да растат усмихнати и с много късмет! bouquet  bouquet  bouquet

Ние продължаваме с ремонта... направо не ми се говори. И Пешо пак е болен. Добре, че нашите го взеха на вилата, че тука направо не знам какво щях да го правя.

# 684
  bouquet Честито на мама Dilqnski и мама Кари!   bouquet Да им са живи и здрави малките бебешочета baby_neutral, а на маминките - бързо възстановяване!  newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: сб, 28 апр 2012, 18:33 от vaninaa87

# 685
Честито на мама джуджанка , kari и на Dilqnski, да са им живи и здрави бебчовците!
/Dilqnski беше с термин чак края на май и за секцио-нормално ли е родила?/

Alex83, моите зърна също се бяха разранили в нчалото-главно заради неправилно слагане на бебето на гърдата-сигурна ли си,че малката захапва правилно зърното? Иначе,поради честото кърмене и влагата,раничките зарастват трудно-аз освен,че ги мажех с Лансинох и Гермастан /Гермастана трябва да се отмива!/, ги държах и доста време на въздух,за да зарастнат по-бързо  Embarassed Освен това виж вътрешната страна на сутиените,които ползваш-ако не са памучни, също спомагат за раничките.

Iva27_81, по време на раждането разкритието се мери чрез преглед-1 пръст=1см разкритие  Embarassed

Артемида, много съжалявам,че не качвате,но и се успокой-2300 вече е по-поносимо. Една приятелка роди бебенце 2300 и нямаше никакви проблеми,дори и в кувиоз не го държаха. Аз също не знам дали протеините са ни подействали-коремът ми видимо порастна,дано и бебчо да е лепнал някое грамче  Praynig

vaninaa87, много по-реален е терминът,който са ти определили на ехографа в началото на бременността,от колкото сега.

6mati, още си в много малки седмици и е рисковано да ти се прави.До колкото знам се прави най-рано 2 седмици преди термин.

opelcorsa, като гледам часовата зона,в която е плакал малкия,най-вероятно просто е имал колики-даваш ли му нещо за това?

elliee, не се терзай,мила, всичко е отминало вече и времето назад не се връща

# 686
Dilqnski, Kari  и Джуджанка да си ви живи и здрави бебчета!

Страхотно е, че отново имаме добри новини!

elliee, и аз се присъединявам към Io_io и те съветвам да не се терзаеш. Разбира се, че трябва да изживееш мъката си, но пази силите си и за новото бебче! Такива неща се случват и не винаги имат обяснение.  Hug Hug Hug

По повод на измерванията с ехограф, моята докторка ми показа как на един и същи ехограф, измервания направени едно след друго показват тотално различни резултати, първо бебето беше  2400, а след това 2600. Тя ми обясни, че всяко бебче си има свои темпове на нарастване и важното е да му са оформени органите, най- добре е да сме навършили 38 г.с.. Килограмите са не толкова от значение.

Аз днес си направих много приятна разходка и кафе с приятели. Толкова е хубаво и пролетно навън, че не ми се прибираше.

Целувки

# 687
          Ха - и още един бебок се е родил........Кари, честито синче, да е здрав и весел Георги

# 688
 Еха какъв хубав ден с толкова добри новини! Честито на мама Дилянски и мама Кари! Да са им живи и здрави бебенцата и много да ги радват!

# 689
Какъв хубав ден бе днес Simple Smile, а сега още две хубави новини Simple Smile Честито на мами Dilqnski  и Kari Simple Smile много здраве както за бебоците, така и за вас.

Аз вече не знам кой ден направих с такива болки, а няма случай да излезем и мен да не ме почнат пак болки. Бебока е по-активен от всякога. Снощи не съм спала - или ще ме шутира той, или болките, но на мен ми е много далеч още самото раждане все пак след два дена влизам в деветия...

В Бургас и днес имаше плажуващи и къпещи се в морето... Като ги гледах и ме втрисаше... въпреки хубавото време имаше вятър.

Общи условия

Активация на акаунт