МАЙ 2012 - тема 14

• 43 031
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
Моя термин е 25 Май, но след две седмици имам дата за секцио. Надявам се бебка да си изчака датата, въпреки че много взе да ми тежи. Вчера на детската площадка усещах състрадателните погледи на младите майки, гледайки ме как ходя като патка след две годишния ми син, как седя на ръба на пясъчника прегъната на две или как се люлеем с малкия на люлка за двама. Сещайте се как подскачам нагоре надолу с големия корем, а Никола от среща се залива от смях. Голяма веселба сме двамата Simple Smile
Цитирам поста на Дилянски от вчера във феисбук,писала е по обяд и след 12 часа хоп бебенце Simple SmileДа и е жива и здрава малката Калина  ylinfant
Кари честито и на теб,чакаме разказче как е минало Hug

# 691
  • София ж.к. Надежда 1
Честити бебчета на майчетата Дилянски и Кари и от мен Hug Heart Eyes  bouquet

# 692
Честито и от мен на Дилянски и на Кари! Да са ви живи и здрави бебоците! Simple Smile
Момичета, как разбирате кога е термина по ехографа? На мен ми излиза на коя седмица отговаря, но за термин... newsm78

# 693
  • Точно където трябва
Честито и на мама Кari, да е жив и здрав бебчо!

# 694
.......
Благодаря на ЛЛЛ за съветите.
и пак еди въпрос да знаете някой хитър начин да приспивам бебо? Не иска на ръце разсънва се, не иска биберон-залъгалка, не иска да го люлея на леглото, само с хранене можем да заспим но понякога нищо не помага. Вчера рева от 17 до 19 защото не можа да заспи. И колко време мога да го оставя да плаче-нали момчетата не било хубаво да реват по много?
Днес го излъгах с количката навън ама не всеки път е удачно така.
.......

opelcorsa,

Привечер обичайно почти всички бебчета са доста по-нервни, отколкото през деня. Дължи се на натрупната умора, както и емоциите и стреса от впечатленията през деня. А както и момичетата са ти казали, може да има и дискомфорт на коремчето по това време.
Ако е вариант за теб, може да опиташ да носиш Горан в слинг. Може би ще отнеме известно време да свикнете и двамата със слинга, но много майки споделят, че си заслужава и така са отгледали децата си, особено когато имат повече от едно Simple Smile
Може и у дома да го приспиваш в количката, ако сметнеш за целесъобразно. Понякога при по-неспокойни бебчета увиването в лека пеленка или одеалце с прибрани ръчички може да има добър ефект, защото бебетата на тази възраст все още рефлекторно размахват ръчички, стряскат се от това и не могат да заспят.

Вярвам, че ще намерите удачен за вас вариант Simple Smile

# 695
  • София
Здравейте,

Честито на Dilqnski и  Kari, да са живи и здрави бебенцата, а на мамите бързо възстановяване.

Лека вечер!

# 696
                          Добро утро с една прекрасана ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ

JULTO PATE  си има БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ newsm44 newsm68 newsm68 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

цитирам " Тази нощ в 2.20ч. се роди синът ни Симеон - 3.620кг, 53 см. Мама и бебе са добре Simple Smile"[/color]

Мария - ЧЕСТИТО СИНЧЕ! ДА Е ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО, МНОГО КЪСМЕТ   smile3525 smile3525 smile3525

# 697
Честито на Жълто пате Simple Smile Да расте  безгрижно Симеон и да слуша мама и тати Simple Smile

opelcorsa, а ти самата как се чувстваш? Напрегната ли си? Усещаш ли да си изнервена по същото време? Нашите емоции се предават и на тях.

# 698
Ехааа, вече има много бебчетааааа...Честито на мамчетата им- изживейте всеки миг с малките си слънцича пълноценно и им се наслаждавайте . Много здраве, щастие и късмтет ви желая...
Момичета аз да ви попитам- какво купихте на доки? Аз още не съм се насочила към нищо конкретно, а ми се иска да и направя хубав подарък

# 699
Браво!!! Честито на Julto pate  Party !!! С пожелания това бебче да и донесе най-голямото щастие на света и да и е жив и здрав:)
Мен тази нощ много ме сърбя корема, не се беше случвало отдавна и тъй като ми се появиха няколко стрии около пъпчето сега превантивно се мажа по-често с крем.  Явно мъника е решил  да се угои още малко преди да излезе Laughing
Прекрасен, слънчев и изпълнен с още страхотни новини ден ви пожелавам Simple Smile

# 700
Честито на Julto Pate и Кари!Желая на малките им слънчица да са живи и здрави, а на мамите бързо възстановяване  smile3525 smile3525 smile3525

# 701
Честити бебчовци! Да са много здрави, да имат прекрасно детство и да донесат много щастие на семействата си  Simple Smile

Забелязвате ли как някои чакат да родят всеки момент от седмица, например petq, други пишат че няма да е скоро и хоп...  ylinfant

Приятна почивка за всички, дано днес не е така ветровито Simple Smile

# 702
Честито на Dilqnski, Kari и Жълто пате! newsm44 newsm44 newsm44
 Супер новинки!  bouquet

# 703
Поздравления за Dilqnski, Kari и Жълто пате!!
Здрави и щастливи бебчета ви пожелавам, много усмивки и топлина помежду ви!
 Heart Eyes

# 704
Честито на мама Dilqnski !

Честито и на мама kari !

Честито и на jalto pate !

Бързо въстановяване на мамите, а на бебоците бързо бързо да наддават  Heart Eyes

човек да не излезе да разходка за един ден  Joy и хоп три бебока Simple Smile

ние вчера с мъжа ми бяхме на Панчаревското езеро Simple Smile много е приятно за разходка, а за пикник още повече Simple Smile и сега съм решила всяка събота или неделя сме там Simple Smile

вчера дори успях да изчистя и подредя, но уви само половината апартамент Sad не ми стигат силите вече Sad и краката ми са по цял ден подути, вдигам ги на горе , но не помага Sad

ще ми се да кажа, че не се очаква скор ода родя ... току виж съм предизвокала бебока да излезе  baby_neutral

приятна и слънчева неделя на всички  Hug

Последна редакция: нд, 29 апр 2012, 10:13 от Krem_IM

Общи условия

Активация на акаунт