МАЙ 2012 - тема 14

• 43 096
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Честито и тук на Мишока Simple Smile Да расте здрава и щастлива малката Ниа и да слуша мама и тати   bouquet

# 511
Мамитата дето вече сте се обебили... аз съм ви приготвила нова тема за "Родени през 2012". Искате ли да ви я пускам вече или ще поседите още малко тук, докато станете по-голяма група?

Аз си мислех че когато всички се обебим се местим дружно в родени newsm78Поне с августинките 2010 така беше?

# 512
Честито на всички мамчета със сгушени вече бебчета   bouquet . Много да са усмихнати малките душички и с късмет да растат  babydust7 .

opelcorsa много скоро май и аз ще съм в групата ви  baby  и ще споделям трепети. Сутринта ми падна тапата newsm56 , за сега нямам контракции и тоновете са ни "суперски", но доки каза да сме готови  fingerscrossed bye.

# 513
mountain, Ади, честити ви бебета! Много да ви радват и слушат! Simple Smile  Hug
З.Иванова, аз откачам от няколко дни...нещо ми е много изнервено...май депресията ме хваща отсега. Направо не мога да си намеря място...и се намират постоянно хора, които да ме ядосат.
За изследванията - моята сега ми пусна кръв и урина, вагинален и ректален секрет. Всичко е ок. Но не съм правила консултация с анестезиолог и кардиолог...не знам кога ще ми каже да правя...и тест за алергии не съм...може би направо в болницата  Thinking
Беки, ти голямо преживяване си имала значи Simple Smile лелеее, супер! Ади не искаше да каже датата...изненада ни! Моето секцио е другата седмица...леко ми е напрегнато...
Иначе кошарата е готова, изпрах дрешките, подредих ги, може да влизам в болницата вече Simple Smile

# 514
    И тук да честитя на Мишока - здрава и весела да е Ния  bouquet  bouquet  bouquet

didi_velikova, ти не си ли секцио? А това, че ти е паднала тапата, май не означава че ще се ражда скоро, то и на julto pate и е паднала преди 11 дни,но....кротува си на топло юначето още Simple Smile

Честно казано, макар че съм с термин 20.05, и аз искам вече да се ражда, поне другата седмица да даде знак Laughing....

# 515
О, ама ние си имаме още едно бебе! Честито на мама Маунтин! Жив и здрав да е малкия Лъчезар! Дано да носи много радост и щастие на мама и тате и да бъде много лъчезарно детенце!

Дрина, Артемида, да голям кеф, голямо вълнение! Аз чак сега като прочетох и жестоко много се развълнувах!

Диди, Артемида, успешно и леко раждане ви желая! Ще ви чакаме с добри новини!  Hug
Петя, май и ти скоро ще ни зарадваш?

На мен док ми каза, да стискам поне още 2 седмици! Дано малката да не бърза да излиза. Иначе всичките ми изследвания са добри, за което съм много щастлива, въпреки почти 6 часовия ми престой там.

Благодаря ви за отговорите за термометър. Аз се чудех и за бебе какъв да вземем - за ушенце, за чело, залъгалка?

# 516
Честито на мамите с бебчовци  Hug Hug Hug, да са ви здрави, късметлии и много щастливи, да ви радват и даряват само с хубави неща! На щастливите майки бързо възстановяване!

# 517
  • София
Честито бебче на Мишока. Да е жива и здрава малката Ния, а на мама бързо възстановяване!
Мамитата дето вече сте се обебили... аз съм ви приготвила нова тема за "Родени през 2012". Искате ли да ви я пускам вече или ще поседите още малко тук, докато станете по-голяма група?

Аз си мислех че когато всички се обебим се местим дружно в родени newsm78Поне с августинките 2010 така беше?
Може би е най-добре, като се роди последното бебче, цялата Майска дружина да се преместим в "Родени през 2012". Преди това ще чакаме разказите на родилите мами относно раждането и първите грижи за бебчетата.

didi_velikova скоро и ти ще се похвалиш.

# 518
Верчетооо да, с планирано секцио съм. И аз се надявам малкото ми слънчице да си поседи още в на Мама Спа Центъра и да си дочака датата, но ако реши от по рано да започне да ни радва  Hug ние вече сме готови с всичко и си го чакаме.

# 519
didi_velikova ,   fingerscrossed   fingerscrossed   fingerscrossed

# 520
Честито на новите мами...живи,здрави,щастливи!!!!!!!

Аз вече откачам....7 дни до термин....никакъв признак на раждане....моля те бебе,измъчи ме....хайде де...време е...  Grinning

# 521
drina май ще си почакаме още за новата тема Не знам и другите да кажат.
Аз си имам питания ама не ми е спешно влизам и в други теми ама тук си ми е най-добре.
като бърза бебо какво да го правя и аз чак толкова рано не го очаквах ад се роди Даже най-голямото ми притеснение като пътувахме за болниацат че е много в началото на 9 месец-няма да ви кажа какви нерви ме тресяха направо докато не го погледнаха на ехографа цяла треперех, ама пък си беше направил килограмите и всичко беше ОК.

# 522
  • София ж.к. Надежда 1
Честито на родилите мамчета и от мен  bouquet
Диди, ще стискам палци всичко да мине добре Hug Peace
Аз днес съм отново цял ден с болки, но контракциите още не са на равно време ooooh!Писна ми вече от тези болки всеки ден ooooh!Дано по скоро станат на равен интервал контракциите и да тръгвам към болницата.Така само с болки се чувствам много кофти, но явно организма се подготвя и ще трябва да си ги търпя Rolling Eyes ooooh!

# 523
Мен днес нищо не ме боли, нямам контракции, а дори и магнезий не пия... нормално ли е?

# 524
Didi, стискам и аз палци Simple Smile
Petq, на тебе също Simple Smile
При мен има още доста време, поне 3 седмици, няма да го дочакаме до термин, че ще стане много голям и ще го извадят една сдмица по-рано Sad дано само бебока да е достатъчно развит  ooooh!
Тези,които сте със секцио колко по-рано се консултирахте с анестезиолог ? мен май доста късно ме викат  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт