"Закуската изяж сам...

• 43 525
  • 812
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Оплаквам се. Щеше ми се да не ми чак толкова чудничко след такава обилна закуска. Лято идва все пак Twisted Evil
П.п. Ще викам метлата да позабърше картинките, че не се издържа hahaha

# 256
Закуската на Путин и Обама много добре звучи. Ще се пробва в някакъв побългарен вариянт.

Не се кахърете толкова много от храната. Има една система (за един почивен ден в седмицата). Хапвате си нормално, но един ден в седмицата гладувате, или постите, или хапвате само 20% от калориите, които обичайно поемате. Това не само, че ще поддържа талията, но ако сте наднормени ще отслабнете. Хората практикуват този ден на глад като начин да си удължът живота. Има изследвания, които доказват че това се случва. Хубавото е, че един ден минава бързо и на следващия закуската има божествен вкус. Гладът изостря сетивата  Peace

Отново по темата. Дидитка, разкажи за закуските по Щатско (ако имаш поглед).

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 12:01 от caffeine

# 257
Има и друг вариант - хапвате, каквото искате, после повръщате. Това беше начин моя братовчедка да си пази теглото.  Laughing

# 258
Глъдът изостря сетивата  Peace

На мен ми изостря само нервите  Mr. Green

# 259
viliko , темата се заформи като естетска, така че метода на братовчедка ти не се приема. Грозен е. Чак след това е нездравословен.  Peace

raja_nikol, в гладния ден хапвай колкото да залъжеш нервите, пък за стомаха и удоволствието ще се погрижиш на сутринта.  Peace

# 260
Глъдът изостря сетивата  Peace

На мен ми изостря само нервите  Mr. Green

аз като съм гладна съм изнервена, защото съм гладна Mr. Green
като ям, се изнервям  защото съм яла, и ще кача килограми  Mr. Green

изобщо - постоянно съм нервна, ядосана и гневна.

# 261
Цитат:
Кака, при цялото ми уважение към теб, не мога да се сдържа. Тия рецепти за черна магия, да си ги държиш в кесийката. Пача! Бррррррр. Як. Като чуя името на тази зверска бъ̀ркоч и настръхвам. Пред очите ми изплува, една казармена утрин. Бяха дали топла пача за закуска. Всепроникващата смрад на чесън, наслоена блажнотия и хлорна вар, режеше утринната мъгла на петдесет метра около столовата. Подло пълзеше около краката на бойците, тихо се увиваше на широки пръстени около телата им, докато допълзи и стегне стоманената си хватка около врата. След това напълно неин, бъркнала с два пръста в носа и започваше да те подмята в безпрецедентна серия от суплекси, целящи да предизвикат гърчове на конвулсия. А наградата... Да, имаше и награда. Тези които стоически оцеляваха, на масата ги чакаше пускаща сгъстяваща околния въздух пара, чиния пълна със смърдяща белезникава течност от съмнителен произход. А вътре, вътре ги чакаше черешката на сладоледа - плуваща в чесновата баня тлъста свинска буза. Най-често небръсната! Бон апети - нали?

# 262
вилико, вместо да предложиш пуфкави кУрасанчета с шампУанско, ти някакви смрадливи пачи. яж си ги ти  Twisted Evil

# 263
  • София
Вили, тва е брутализъм! Дайте кроасанчетата, че на мен ми замириса на чесън. Какво общо има варта с пачата?  Rolling Eyes

# 264
 Joy Е, аз обичам разнообразието, темата стана някак лигава с тия префърцунени закуски.

# 265
слънчева* , така както описваш състоянието май само краставица ще те успокои  Mr. Green. И момичетата потвърдиха по-напред, че божествено било и  в рая те изпраща тутакси  Joy

Peace

# 266
слънчева* , така както описваш състоянието май само краставица ще те успокои  Mr. Green. И момичетата потвърдиха по-напред, че божествено било и  в рая те изпраща тутакси  Joy

Peace
абе, както казват на северозападен диалект - нещо май се подпичкосваш с мен  Mr. Green

имам си 2 броя краставици, натюр, споко, не ме мислете от към окраставичаването  Hug

# 267
  • гр. София
Кой каза вълшебната дума "кроасан"?

# 268
имам си 2 броя краставици, натюр, споко, не ме мислете от към окраставичаването  Hug

2 броя  Shocked, не те мислим, завиждаме ти  Laughing

# 269
Браво  слънчева*, дай боже всекиму така!!!  Hug

Разтоварващ ден днес, стига кроасани, стига хайвер  Joy

Ягоди и шампанско. Малееееей, глад!  Joy И така цял ден  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт