Втора бледа черта на теста за бременност?

• 534 395
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте дами. Шести ден ми закъснява, направих си тест за бременност и ми се появиха две черти но втората е много по светла от първата. Бременна ли съм  baby

# 151
Това само гинеколога може да каже  Peace

# 152
Какво може да  означава тази втора черта?

# 153
Хайде стига глупости! Ако само лекар можеше да го каже, нямаше да има тестове за бременост!
Обсъждано е много пъти- след като има 2 черти, независимо колко са бледи означава бременост!

# 154
Какво може да  означава тази втора черта?

Ми честито  Hug дано е желано бебе , то тука половината са били с бледи втори черти и винаги наистина е било бременност.направи си още един на друга марка.

# 155
Направих си тест преди два дни, при 3-дневно закъснение и ми показа втора бледо-розова чертичка. Днес отново си направих нов - той пък показа отрицателен резултат. Не знам какво да правя. Дайте съвети момичета. Благодаря!

# 156
Най-добре при първа жъзможност утиди на лекар,стискам палци Simple Smile

# 157
Това и смятам да направя, но вече се отчаях и предполагам, че ще ми дойде преди да стигна до лекаря.  Cry

# 158
Здравейте момичета и аз да се включа , закъснява ми вече 6ти ден, купих си престо направих го сутринта виждала съм какво ли не ,но такъв резултат не-Появи се една единственна черта в близост до Т-то и до там мисля си че е невалиден,свързах се с гинеколога ми другия четвъртък съм на преглед каза ми да не правя повторен

Някой който ползва престо може ли да изкаже мнение знам ли и аз ....

# 159
  • Стара Загора
Купи си тест Шуър Чек.Те са по точни.

# 160
мислех си го обаче доки ми каза да не правя за сега утре пак ще го чуя че ми се появиха леки болки ниско долу та може и да взема шуерчек

# 161
 Здравейте! Реших и аз да се включа по темата- на 16.03 ми беше последният цикъл, а от 14.03 прекратих приема на противозачатъчни- не съм имала гинекологични проблеми, решихме, че вече е време за наследник Simple Smile- към днешна дата цикъл все още нямам. Вчера си правих тест и се появи бледа втора розова черта, мисля не бяха минали повече от 6-7 мин от тестването. Отидохме при гинеколога ми, там ми взеха урина и ме гледа на вагинален ехограф. От урината каза,че излиза отрицателен резултат, а на вагиналният видя,че маточната лигавица е удебелена и каза др четвъртък пак да отида. Та на кого да вярвам??? На бледият положителен тест или... Докторът каза ако искам да си направя пак- то така или иначе няма да изтрая...

# 162
Зависи от чувствителността на уринарния тест, който използват. Днес прави ли нов тест? Обърни внимание на коя минута излиза втората черта. Стискам ти палци.  Grinning

# 163
 Правих, правих- току що, едвам изчаках утрото Embarassed - засякох и минутките и е  EFP , но този път малко по-бързо излезе втората чертичка, но пак е по- бледа в сравнение с втората, но я имаааа

# 164
Анчо, честито!  Grinning

Мацки, при тестовете за бременност втората черта, отчетена в указаното време, означава бременност. Само при тестовете за овулация втората трябва да е наситена, колкото първата.

Общи условия

Активация на акаунт