Втора бледа черта на теста за бременност?

• 536 655
  • 3 380
  •   1
Отговори
# 1 290
Здравей това е рекламен трик Simple Smile няма как толкова рано да отчете Б Simple Smile най рано 10 дни се прави Кръвен тест който е изключително точен Simple Smile а пикливи се правят при евентуално закъснение , в редки случай по рано отчитат  Peace
Късмет и скоро да се похвалиш  Praynig
П.п и аз нямам търпение да дойде края на месеца да видим дали ще има резултат от стимулацията този месец Simple Smile дай боже  Peace Hug

# 1 291
Здравей това е рекламен трик Simple Smile няма как толкова рано да отчете Б Simple Smile най рано 10 дни се прави Кръвен тест който е изключително точен Simple Smile а пикливи се правят при евентуално закъснение , в редки случай по рано отчитат  Peace
Късмет и скоро да се похвалиш  Praynig
П.п и аз нямам търпение да дойде края на месеца да видим дали ще има резултат от стимулацията този месец Simple Smile дай боже  Peace Hug

Моите тестове бяха три в един ден, различни марки, два от тия клечки от амазон. Всичките дадоха втора чертичка, въпреки, че последния, купен от аптека, беше най ясен. Правих ги 5 дена преди МЦ, и 8 дена след доказана и следена на екограф О.
Simple Smile

# 1 292
Благодаря ви за отговорите.
Днес ми е 9-ти ден от О и теста е една почти въображаема чертичка на престо.  Вероятно е изпарителна. След 5 дни ми е датата на Ц. Стискайте палци Simple Smile
Желая и на вас скорошен успех  Hug Peace

# 1 293
  • София
ако не е розова е изпарителна, повтори след няколко дни

# 1 294
ако не е розова е изпарителна, повтори след няколко дни
Не е розова. Знам, че е изпарителна. След 4-5 дни ще повторя теста.
 Hug
Ти кога не чакаш Ц?

# 1 295
Днес ми е 9-ти ден от О и теста е една почти въображаема чертичка на престо.  Вероятно е изпарителна. След 5 дни ми е датата на Ц. Стискайте палци Simple Smile

Качи я да я видим Wink
Иначе и моите първи бяха миражни, затова напрвих 3 в едни ден. 3 фалшиви втори чертички ми се сториха много и бях права, че съм бременна Wink

# 1 296
Тя е толкова миражна, че телефона е абсурд да я хване. Вижда се само под определен ъгъл. Дано ми се случи като при тебе Simple Smile
На теб на кой ден от О ти излезе миражната чертичка?
(Simple Smile хареса ми думата миражна Simple Smile )

# 1 297
Здравейте!
Включвам се с един въпрос за теста Престо. На опаковката му пише , да се използва едната касета 7 дни след половия контакт,  а другата при един ден закъснение. Ок, но искам да попитам ако някоя от вас има опит с тази марка тестове, дали това е вярно, че ако има бременност отчита на 7 ден или това е аптекарска реклама, за да се продава повече. Някой има ли мнение и опит по въпроса?
Предварително благодаря!

На 7ми ден след О няма как да отчете. Затова тестовете Престо в опаковката са два и пише втория да се прави при закъснение, защото няма как първия да отчете, ако има бременност. Това е много хитър търговски трик и "супер ранното" отчитане привлича купувачите. Иначе повечето уринни тестове могат да отчетат още преди датата (2-3 дни) и това не е рядко явление. Затова форума е пълен със снимки на бледи черти малко преди цикъла. Обикновено ЧХГ-то на 12ти ден след О е достатъчно за да бъде отчетено от уринен тест. Друг е въпросът, че не винаги се знае кога е била О и затова е добре да се изчака закъснение.

# 1 298

8ми ден след О и 5 преди М.

# 1 299

8ми ден след О и 5 преди М.
На мен ми е 9-ти.  О ми беше доказана с УЗ и беше миналия понеделник. На мен не ми отчита розова чертичка а само нещо като сянка.  Изпарителна е.  Дано не дойте Simple Smile

# 1 300
момичета, много съм щастлива! бледите черти в момента вече имат сърчице!

# 1 301
Честит 8-ми март мили момичета!  bouquet

http://prikachi.com/images/393/9060393C.jpg

Искам да ви попитам дали има някоя от вас, която да е ползвала тази марка тест за Б?
Дали ддават изпарителни черти? Този е с чувствителност 10. Днес ми е 9-ти ден от О и излезна много бледа чертичка, която се забелязва под определен ъгъл и не се вижда на снимката.
Някоя с опит може ли да даде мнение?
Благодаря!  Hug

# 1 302
  • София
наскоро точно тук на Фло такъв тест имаше изпарителна черта., не е показала снимка, но след като имаше бледа черта на такъв тест, после пусна кръвен който показа 0

# 1 303
Аз съм изпилзвал Be live, но от лилавата(синята) опаковка, но ми беше на 2ри ден от закъснението и си отчете бледа черта и на другия ден сутринта повторих с първа урина от същата марка и си излезе втора по ясна

# 1 304
Благодаря ви за мненията. Вероятно е изпарителна чертичка.

Общи условия

Активация на акаунт