Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 426
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Някой ходил ли е в салон J'adoore за подстригване и оформяне на прическа?
Посетих салона по препоръка от пишещите тук.За съжаление Лилия Николова не работи вече там.
Работят две момчета.Ползвах ваучер за боядисване и сешуар.Боядисването беше горе-долу,но сешуара-мноого зле.НЕ препоръчвам!

# 451
Някой посещавал ли е този салон Студио Vergy`s, че ми е наблизо, а не ми се рискува...
подстригване

# 452
За Кимберлит Бюти   имаше хубави отзиви, моя ваучер не съм го ползвала още,
но обобщавам чужд опит. Иначе от първо лице нямам кой знае какво
да споделя, освен: подстригване и изправяне в "Надюшка стил" - доволна съм,
фризьорката е много мила, работи бавно, но ми хареса как ме подстрига,
не си спести никоя от стъпките, посочени във ваучера;
изправянето не издържа повече от няколко часа, но така или иначе косата ми е чуплива
и рядко някой успява да я изправи по-трайно;
студио "Силвана" гел-лак - по-скоро доволна, маникюристката също е мила,
може би можеше да ми оформи и по-добре ноктите, но като цяло е ок;
друг плюс - имаше голям избор от цветове; тук няколко момичета бяха писали, че лакът им издържа много дни, надявам се така да е и при мен Simple Smile Иначе салонът е
прекалено квартален - в смисъл, че се събират много клиентки/съседки,
които се познават и "кудкудякането" е голямо.
Обобщено: като качество на услугата и на двете места: по-скоро доволна,
но не съм супер впечатлена.

# 453
  • София
Момичета,
искам да си взема ваучер за почистване на прозорци. Кажете от коя оферта сте доволни, че има поне 10тина, които се предлагат, а не знам кои наистина чистят добре.

# 454
  • София
Имаме ли отзиви от ЕнигмаThinking

# 455
И аз да похваля Капанов и по точно Милена от студиото на Ст. Планина. Направи ми уникална прическа, точно такава, която винаги съм искала, но моята фризьорка отказваше да ми направи. Подстрига ме без изобщо да й обяснявам какво искам (щото и аз не знаех какво искам).
Та, благодарности на belinda за препоръката.  bouquet

# 456
  • София близо до Витоша
krasimilo и моята приятелка си беше взела ваучер за маникюр и е съм същите впечатления като теб. Ако все още е валидна офертата към края на седмицата ще си взема и аз ваучер за там

# 457
  • София
Някой ходил ли е в салон J'adoore за подстригване и оформяне на прическа?
Посетих салона по препоръка от пишещите тук.За съжаление Лилия Николова не работи вече там.
Работят две момчета.Ползвах ваучер за боядисване и сешуар.Боядисването беше горе-долу,но сешуара-мноого зле.НЕ препоръчвам!
Благодаря, Ситара , за отговора. Аз се интересувам повече от подстригването, т.к. съм с къса коса и напоследък нещо не ми харесва как ме правят.  newsm78

# 458
  • София
Дайте актуална оферта за Капанов, моля

# 459
  • София
Да знаете нещо за ресторант- пицария Avalon на ул. "Неофит Рилски" 44? Имат няколко оферти по сайтовете - и за пици, и за други ястия.

# 460
  • София
Ох, и аз досега рових за такава. Намерих единствено за кв. Борово - http://www.iskamiaz.bg/offers/SUPER-STAYLING-OT-SALON-%27STILIST … 80-lv.-VMESTO-42-!545.html
Там някоя от вас ходила ли е? И дали има шанс да ми запишат час до края на месеца...  Whistling Мерси предварително на отзовалите се  Wink

# 461
  • Хасково
Не мога да намеря отзиви за гмуркането в Созопол, а мисля, че са пускали няколко пъти. Има ли ходили, доволни ли сте?

# 462
  • София
Дай името на организатора. Миналата година мъжът ми се гмурка в Созопол и беше доволен. Не помня името, но ако го видя може и да се сетя.

# 463
  • Хасково
Ами не знам име Sad това е офертата http://grabo.bg/opoznai-moreto-1-gmurkane-s-programa-padi-discov … cuba-diving-08nwq пише, че е от Водолазен център Аква-Суб

# 464
  • София
Да, офертата е същата. Доволни сме от нея, помня, че сменяхме часа няколко пъти и накрая го взеха след като офертата  беше изтекла. Имай предвид, че отнема около половин ден. Ако можете да се запишете в делничен е по- добре, иначе желаещите са много и се бавят.

Общи условия

Активация на акаунт