Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 452
  • 722
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Имам ваучер за кола маска на цели крака, който няма да мога използвам. Ако някой го иска за 9лв., да свирка, валиден е до 30.06.

Мисля, че имаше фенове на Касиопея .

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 16:57 от milasara

# 436
  • София
Да споделя и аз.Много съм доволна от новата си прическа  Grinning благодарение на Даниел Драганчев от салона на стилист Капанов.
Снощи бяхме с компания в ресторант Ам-гъл на Сан Стефано-също доволни.Обстановката е непретенциозна,но готвят вкусно.На всички им хареса и храната и бързото и вежливо обслужване.

# 437
Бях в "Мадейра"на маникюр  http://www.lapni.bg/offer/2600,защо съм останала с впечатлението -че сте останали доволни-пробутаха ми лак (без да ми казват предварително цената-понеже съхнел по-бързо и бил траен)оказа се ,че е 5 лв.а маникюра сам по себе си беше толкова:))Уж ми го сушиха с UV лампа,но докато се прибера в къщи и вече  се е набръчкал показалеца ми..Simple Smile))А  ми направи впечатление ,че пилата с която работеше маникюристката не беше изчистена(камо ли да ги дезинфекцират),така и не позволих да ми пипат кожичките -при тези условия..Simple Smile

# 438
И да похваля мелбите на Рафи 10-от 10:)))Определено повтарям и без ваучер ..та и потретвам даже;)

# 439
  • София
Снощи бяхме с компания в ресторант Ам-гъл на Сан Стефано-също доволни.Обстановката е непретенциозна,но готвят вкусно.На всички им хареса и храната и бързото и вежливо обслужване.

Това, което ме спря да купя ваучер е изискването за резервация минимум 3 дни преди посещение. Наистина ли е така? Все още офертата е активна, но не мога да предвидя какво ще ми се прави след 3 дни.  Wink

# 440
  • Хасково
 За първи път виждам този сайт и чувам за такава карта за намаления, да не е измама ?
http://kakvo.bg/offers/VIP-karta-za-Slanchev-bryag--Bezplatni-vh … -999-lv?affid=536

# 441
  • Sofia
В кой сайт е офертата за Ам-Гъл?

# 442
  • София
В кой сайт е офертата за Ам-Гъл?

В Буено. Изгодно е. Плаща се 7,50, а се яде за 20 лв.  Laughing  Но има само 1 седмица до края на срока. Важи до 20 май.

# 443
  • Sofia
Благодаря ти!!!  Hug

# 444
  • София

Това, което ме спря да купя ваучер е изискването за резервация минимум 3 дни преди посещение. Наистина ли е така? Все още офертата е активна, но не мога да предвидя какво ще ми се прави след 3 дни.  Wink
Аз направих резервация.Вечерта заведението беше пълно.

# 445
  • София
Направих две големи покупки- ваучери за занималня на дъщеря ми през юни- за детски център "Ян Бибиян" и "Цветно лято" на студио Деликато и клуб Цветно. С много приятни впечатления съм от телефонните разговори и с двете места, особено за детски градски лагер "Цветно лято". Надявам се дъщеря ми да остане доволна.  Peace

# 446
Точно до Шейново е Егур Егур, на Хилда Казасян, доколкото знам.
А за шилак-а, аз съм ходила само при Калина от салон Боби-М в Редута- много съм доволна. Офертата им беше отдавна, уж за 30лв., но Калина каза, че си работят без оферта за 15лв., а офертата беше за 12лв. Включваше и свалянето. Като ви чета за отзивите за др. места май пак ще си ида при нея  Blush

# 447
  • sofia
Момичета, какви бяха отзивите за Кимберлит Бюти - чудя се за маникюр+педикюр там?
А и какво ще кажете за "Фотоепилация с PTF мишници + интим за 17.99 лв. в център за красота „Милано”? Знам, че имаше доволни от подстригване там, но за фотоепилацията не помня отзиви? Никога не съм си правила и сега най-сетне се наканих, но се чудя къде.. Ако може да ми препоръчате салон от който сте доволни и е имало ефект процедуата..

# 448
  • София
Някой ходил ли е в салон J'adoore за подстригване и оформяне на прическа?

# 449
Цъфс, и Егур Егур и Гоар са на Хилда, но Егур Егур е на ул. Добруджа (почти на гърба на Радисън се намира). Гоара е работил преди години, после го е затворила и сега от около година работи пак.

Общи условия

Активация на акаунт