Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 26

• 75 361
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
  • София
В такъв случай препоръчвам студио Water flovers - Студ. град. Ходя често на маникюр, виждам как работи козметичката и ми харесва. Имат много хубави, качествени  препарати за почистване.
0888/76 92 36  -  Борислава Сиврева  - управител
Пускат и оферти за почистване - може да погледнеш в сайтовете.

# 511
  • в града на вечния купон
В такъв случай препоръчвам студио Water flovers - Студ. град. Ходя често на маникюр, виждам как работи козметичката и ми харесва. Имат много хубави, качествени  препарати за почистване.
0888/76 92 36  -  Борислава Сиврева  - управител
Пускат и оферти за почистване - може да погледнеш в сайтовете.
Peace

# 512
  • и тук и там :)
момичета имате ли отзиви за тази оферта?!
http://grabo.bg/sofia/permanenten-grim-na-vejdi-za-59lv-0d3whg
перманентен грим на вежди в TS Salon

# 513
  • София
Не съм чела темата, само с търсачката търсих и не намерих
отзиви за кола маска на студио за красота S5.
Ползвали ли сте услугата им?
Търся цяла кола в центъра или Лозенец, Ив.Вазов- ако някой има за препоръчване-ще се радвам.
Скрит текст:
И да не е в Style.

Защо не в Style? Гледам една тяхна оферта и затова питам.

# 514
  • София
milasara, не ми допадна козметичката и как работи. Доста болезнена  беше колата, а досега никога не съм се оплаквала от болки при кола маска. Обстановката беше много подтискаща.
Но тук имаше добри отзиви от дуги за салона, да не те подведа с моето мнение.

И пак да попитам за отзиви за кола маска - Denny Divine?

# 515
milasara,

И пак да попитам за отзиви за кола маска - Denny Divine?
Да и аз се интересувам от Denny Divine, но антистрии терапията Simple Smile И ако някой въобще е бил на някаква терапия против стрии да сподели...

# 516
  • София
oki4 , мерси. Ще пропусна.  bouquet

# 517
http://piperki.bg/offer/id-714/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B0_%D0%BC%D … 1%D0%BA%D0%B0.htm

Здравейте. Някой има ли отзиви от това студио?

# 518
  • София
Заведението не много голямо - вътре се пуши и вентилацията не върши работа. Има и отворена част - но не е точно градина и е под нивото на улицата. 

Това ли е отстъкленото помещение за непушачи, за което пише Шехина? Rolling Eyes Интериорът изглежда добре на снимките, явно за непушачите е отредена по-неугледната част. Grinning

# 519
# 520
  • София
Два положителни гласа за козметичката в салон "Милано" до Арена Запад.
Благодаря, на момичетата тук които я препоръчаха  Peace

# 521
# 522
Това ли е отстъкленото помещение за непушачи, за което пише Шехина? Rolling Eyes Интериорът изглежда добре на снимките, явно за непушачите е отредена по-неугледната част. Grinning

Да, точно това е - на мен лично ми е ОК там, но наистина е под нивото на улицата и както писах, самото заведение гледа към жилищен блок, та не е кой знае колко уютно. Но за квартална пицария става Peace

# 523
здравейте, имам един въпрос - травъл борса се е превърнала във vipoferta.bg, така ли?

# 524

Скрит текст:
Потърси в гугъл предаванията на "Господари на ефира" за фирмата, която го организира.

Общи условия

Активация на акаунт