90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • На топло...
Момичета, страхотно се справяте с обясненията  bouquet!

Дните са подредени спрямо това колко бързо една храна се усвоява от организма - от най-бавните белтъчини, през "бавните" скорбялни въглехидрати, след това "бързите" въглехидрати в млените брашна и подобни, та до най-бързите прости захари в плодовете и зеленчуците. Целта е резервите на организма в мазнини да се разградят, без да се пипа мускулната маса Peace.
Има две основни хранения в интервала 12 - 20 часа, между тях, през съответните интервали, необходими за храните поемани за деня, може да се хапнат зеленчуци. Мястото на плодовете е сутрин при закуската - която не е нужно да е една, стига да е през 2 часа и да има 2 часа до обяда, за закуска са позволени и ядки, и зеленчуци.
Водата е минимум 2 литра, изпита до 20 часа вечерта.
Това е логиката на книгата, а кой какво прави си е негова работа Peace!

Ивка, има тема на кърмачките в съответния подфорум, линкът към нея е на първа страница. Заповядай там Hug!

# 661
А каква е логиката обядът да е солен, пък вечерята сладка? Имайки предвид, че принципно трябва да се яде на вечеря това, което си ял на обяд, но наполовина, а тортите /примерно/ във въглехидратен са позволени, не ми се струва много логично  newsm78
Попадали ли сте на лютеница без захар, мед, ябълково пюре и пр.? Такава, която да може да се яде и в другите дни, освен във въглехидратния?

Аз не съм от много вещите в диетата, но от сканираното копие на книгата, което можеш да свалиш от първият пост, за въглехидратния ден се разбира, че обяда е солен, а вечерята сладка или солена - по избор. Относно лютеницата има диетична (с подсладител) на "Дерони". Можеш да я потърсиш на диетичните щандове в големите вериги магазини.

# 662
Аз пия л-карнитин но не чист с таурин и кофеин преди тренировка + аминокисилини след тренировка....аз ги започнах преди диетата и не мисля да ги спирам не знам дали има значение...
днес изпих 2л вода което за мен е огромно постижение и съм горда от себе си, дори я изпих без да се насилвам...просто си я разпределих Simple Smile
малко смених менюто днес...
з.ябълка
о.зел.боб с картофи и малко хляб
в.бобена салата +домати ,краставица и един морков

# 663
neli_iv мерси за отговора.  Hug
Тази на Дерони я знам, но има картофено пюре в нея.

# 664
.... направо освирепявам от някакъв ирационален глад и обикновено се натъпквам с няколко хапки от нещо ужасно нережимо. Нали знаете, от този глад, при който просто ТРЯБВА да изядете нещо! Моля ви, дайте ми някакъв съвет! ......
Разбирам те напълно!  Grinning Имала съм такива моменти, но не на тази диета (едва 4-ти ден ми е днес на 90ДД). Аз какво правя: грабвам кучето и моменталически излизам на вън да глътна свеж въздух. Или се занимавам нещо с дъщерята, но най-вече си повтарям, колко много ще съжалявам ако си позволя да прегреша, та дори и само с 2-3 хапки нережимни неща.

# 665
neli_iv мерси за отговора.  Hug
Ммм, да Confused
Ами, можеш да си направиш сама ако ти се занимава Wink Преди години, когато бях да друга диета, ми се ядеше лютеница, но нямаше нищо подходящо на пазара и си направих. Купих си замразени печени чушки и доматено пюре (това са основните съставки по рецептата) и се направих - и стана страхотна Simple Smile

# 666
Здравейте, продължавам да чета, но нямам време да пиша!
Днес плодов: 2 банана, сурови бадеми, круша и портокал.
Лека вечер!

# 667
neli_iv мерси за отговора.  Hug
Ами нали питаш за друг ден освен във ВХ? Тази можеш да я ядеш в ден за варива  Peace
Момичета, страхотно се справяте с обясненията  bouquet!
Това ирония ли беше или.....? Laughing Mr. Green   mrstraetz
Лудост може би трябва да наблегнеш на повече плодове, опитай и с топла вода или не подсладен чай с лимон примерно.... newsm78
Хайде лека вечер от мен, че днес прекалих..... smile3524

# 668
  • В две тъмни очички
Еххх каква добра идея е тази лютеница!!! Става и за ден на варива, само дето върви с много хляб  Mr. Green и май май ще трябва да я пропусна!

# 669
  • София
Лютеницата не става за ден на варива, ако е купешка, защото съдържа захар. Само ако е домашна и си сигурна, че няма захар в нея.

Ха, добра вечер. Срещата беше чудесна. Всяка присъстваща направи по 20 лицеви опори, 50 коремни преси и не яде нищо  Mr. Green

Отчетът ми за днес

з - кафе и 2 банана
о - хлебче с маслини и 100 грама маслинена паста
в - салата, чесново хлебче и 2 палачинки

# 670
  • На топло...
Снейки, не беше ирония  ideauu Hug!
Вече мога да  car003 от темата  grinning039, знаейки че има кой да  smile3554 по книгата smile3529 Joy.

Лудост, направи си за вечеря зелена салата с авокадо и домати примерно и поръси със семенца. Или пък една топла неподправена със сол и олио зеленчукова супа, със сигурност няма да изпитваш глад Peace.

# 671
Благодаря момичета, ще пробвам съветите следващия плодов! Нану много добра идея, не съм се сещала за супа... а предполагам бульон от купешкия не може, нали?

# 672
На мен срещата не ми хареса  Crossing Arms
Нана не не даде да ядем, само тя яде!
Кара ни да правим разни упражнения да изпием по 2 литра вода и то до 20 часа ...

Много е зла тази жена ...

# 673
просто има ужасен ден. направо не ми се говори. Виждам че пишете и сте изкарали добре. утре ще ви следя  и ще пусна нова тема. Тогава ще пиша.Лека вечер на всички Hug

# 674
 Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Срещата беше страхотна, момичета  Hug Много зареждаща и с невероятно настроение.

А лицевите май ни бяха малко  Joy Бабе, стЕгай се, че само с по 20 лицеви трудно ще ни вкараш У правиот пат  hahaha

Лека нощ, фиданки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт