90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 141
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Ммм, не се сетих за олио с червен пипер, така наречената "циганска баница", много обичам и това ще ми е обяда Simple Smile

bouquet

з: 2бр банани
о: "циганска баница"-хляба е пълнозърнест с квас Simple Smile
в: все още не съм решила, но ще е някоя тортичка или баклавичка Simple Smile Иначе си взех шоколад на Линд с 60 % какао, но ми се струва малко и май ще взема някой с 80-90%  newsm78

# 721
Благодаря  на Нана за отг,заблудих се защото пише отзад че се пие разтворен в чаша вода или сок,но така ще си го пия или ще пробвам с топлата вода да видим какво ще стане:)
А сега отивам да готвяяяя,че днес 3 неща съм запланувала-моите и на мъжа ми му се яде мусака:)
Хубав и усмихнат ден!  bouquet lst-много добре казано,подкрепям с 2 ръце!

# 722
днес тъкмо си мислех за идващите 4 почивни дни, когато ще сме извън вкъщи със семейството и останах много щастлива, че неделя, когато иамм рожден ден ми се пада въглехидратен и с кеф ще си хапна тортичка Simple Smile
искрено се надявам с мъжът ми да издържим без преглешения тези 4 дни.

Pattence аз си изибретих разделна мусака: вместо картофи слагам тиквички. е, правя заливка с яйце и кисело мляко, защото иначе не е мусака, но гледам да не я ям. моите вкъщи вече свикнаха и си я хапват.

# 723
  • Пловдив
Да ви питам в картофената яхния слагате ли брашно,като застройка?

# 724
  • Mars Hotel
Никога не съм слагала брашно, в каквито и да е яхнии и манджи. За да се сгъсти, просто оставям да поври повече време и да се изпари водата.

# 725
аз не слагам брашно. просто слагаш по-малко вода и след като пооврат зеленчуците (но не напълно готови) намаляваш котлона и вариш на слаб огън. така картофите се поразмиват и отделят от скорбялата, която сгъстява   chef

# 726
Pattence аз си изибретих разделна мусака: вместо картофи слагам тиквички. е, правя заливка с яйце и кисело мляко, защото иначе не е мусака, но гледам да не я ям. моите вкъщи вече свикнаха и си я хапват.
Много хубава идея,аз правя такава мусака само че със сирене-става прекрасна-тиквички на кубчета,задушаваш и много лук,като омекнат и двете слагаш околио 300гр сиренце и поръсваш копър и каквото др искаш,после запичаш и заливаш със заливка като за нормална,но има смесване на белтъци-само който си ги смесва може да ползва заливката:)

# 727
мойта баба има един трик за яхнийки и боб-вместо бравно може да извадиш от картофената 2-3 резена картоф и да го намачкаш-да стане пюре,после пак го връщаш и оставяш да поизври,а за боба 2-3 лъжици боб от вече сварения го смачкваш и той сгъстява:)

# 728
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654829.new#new НОВА ТЕМА
Сега успях да разгледам снимките- страхотни сте и ми липсвате вече. Изглеждате много лъчезарни. Hug Hug Hug
Вчера толкова нерви похабих в УНСС и за капак с хазяина. ooooh!Може ли толкова прости и ограничени хора да има. ooooh! Хазяина сега решил да ни се меси кога си плащаме консумативите Whistling Абе без коментар свършиха и се дните на тази квартира.
Пожелавам ви един хубав и слънчев ден и почивен за мен Laughing Laughing Laughing
п.с. Нуше страхотни пантофки имаш, ще ми отиват на новата блуза hahaha

# 729
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Вчера въхлехидрати . З-ябълки, О- Направих си брускети + салата, В- козунак с парченца шоколад.
Днес плодов до сега половин ананас в 6часа, преди малко банан след това съм предвидила до края на деня моркови и краставица.
Нещо задържам килограми. Днес ми е осми ден. Сутринта бях -400 грама от началото на диетата.
Знам се аз. Много голям зор ще видя докато от 62кг. отида на 60кг. след това ще си отдъхна като ги задържа.
Ще видим, кой ще е по-упорит аз или тялото ми.  Mr. Green

# 730
  • Sofia
Добро утро. Днес съм - 500 гр, което е доста странно предвид, че вчера не устисках без ядене и обядвах и вечерях. И изобщо напоследък кантарът си прави каквото си иска, нагоре-надолу, без никаква логична връзка с храненето. Ще го наритам скоро май.  Mr. Green

Признавам, че последните 5-6 стр ги изчетох по диагонал, че нямам време. Та се извинявам, ако някой вече е отговорил и повтарям.
Л-карнитин и фет бърнъри всякави видове може, не пречат на диетата. Протеини и аминокиселини обаче не може (освен на обяд и вечеря в БД).
Брашно в манджите може само във ВХ.
Кленов сироп във воден категорично не (той си е почти чиста захар).

# 731
Здравейте и от мен ,не съм писала от 100 години ,но ви чета редовно ,аз лично съм много доволна от 90 -дневната ,не само смъкнах кила ,но и с тях и целулита ,дано все така да е .На финала ще покажа снимки за сравнение .Който иска наистина да се отърве от излишните кила ,ще го направи ,всичко е в главата ни ,не сме толкова гладни ,колкото лакоми  Wink.Мислех си ,че без да вечерям не мога да заспя ,но май се оказва ,че по добре ми е така .Пък и по добра диета от тази не срещнах ,това ми е първата в живота и сигурно ще ми е единствената за напред ,ако имам нужда. Laughing
Днес плодов ден -орехи и стафиди ,за обяд и вечеря ,сутринта я пропуснах .

# 732
  • на Земята
Има НОВА ТЕМА Peace

# 733
  • Пловдив
Момичета четох че не е хубаво в белтъчния ден да се смесват всички видове белтъчини, но дали една овчарска салата ще навреди като там се съдържат само позволените храни за белтъчен ден като - шунка, краставица, домат, чушка, сирене, кашкавал. А и честно да си призная освен това ми прегрешение не спазвам и препоръката каквото ям на обед да вечерям същото, но за сметка на това си спазвам количеството да е два пъти по - малко от обяда и последното ми хранене е в 18:00 часа. Хубавото е че се вижда някакъв резултат - коремчето ми малко се по прибра, макар да нямам видими разлики в ханша и бедрата съм (-2 кг ) за 7 дни.

# 734
Здравейте  Simple Smile днес ми е първи ден за закуска изядох 1 грейпфрут беше към 9; към 1 часа изядох 1 банан (защото до 3 бях на вън) след като се прибрах изядох 100 гр. сирене и 1 домат; за вечеря ще хапна 1 домат; как мислите момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт