90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 258
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
вчера з: ягоди, о:марети с гъби, в: кроасан и сладоледче

днес плодов  Sick

# 166
  • sofia
Здравейте фиданки!
Зигизаги и на мен ми призля много снощи,та чак легнах и не станах повече. Има много гаден вирус с главоболие ,без температура.Детето е така и аз си помислих,че  е от него. Лоренка бързо оздравяване.За разстройство -гълташ 3 бобени зърна и си готова.Изпитано е и върху детето.
Днес:
з- портокалче,чайче с мед
о-пица със гъбки,маслинки,лук,домати  chef
в-тортичка и шоколадче
Хубав ден на всички!

# 167
  • Mars Hotel
След изкаран цял въглехидратен вчера и появата на МЦ, целият плюс си замина. Grinning Връщам се на нивото от края на режима. Днес ще пробвам да е плодов пак, заредена съм с банани, ягоди и ябълки.

# 168
Добро утро момичета,

Не съм писала няколко дни, но съм режимна! Днес съм на плодове, ще го карам на ябълки и ягоди, а за вечеря салата! Не съм се мерила няколко дни, но мъжът ми счупи кантар и днес ще ходя най-накрая да си купя!

Peps, бобът не е ли против повръщане или аз съм в грешка? newsm78

# 169
  • софия
Добро утро!След бобов+600гр! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Днес въглехидрати:закуска:2 малки банана,обяд:макарони и краставица,вечеря:бисквитена торта.
Хубав ден!

# 170
  • Sofia
Добро утро! Мерси за кафенцето, имам остра нужда.  Hug
Днес  - 500 гр след вчерашния плодово-белтъчен. И днес ще е някакъв подобен, че съм цял ден на работа.  Rolling Eyes

# 171
Здравейте:) ммм супер кафенце-благодаря!!!
След въглехидратния вчера нито + нито -:) е няма да се оплаквам че може и по-зле,днес плодове:)и малко сушени плодове и малко сурови лешници-голям кеф!Обичам ги плодовите,всички останали също,само въглехидратния нещо не ми е по вкуса ама аз май не си готвя каквото ми е вкусно,ще се поправя,за сега хубав ден и до довечера:)Дано днес луната ни помага Simple Smile!  bouquet

# 172
  • Пловдив
Добро утро!
След първата четворка съм -1,100 кг Simple Smile

Днес съм на белтъчен.Може ли да ям Македонска наденица?

# 173
  • Пловдив
Добро утро!

може

# 174
  • Пловдив
Добро утро!
Някой беше споменал за студа. Снощи измръзнах. Времето вън беше адски топло, всички по къс ръкав, аз с блуза и кожено яке. Вчера бях на плодове. Забелязала съм, че като съм на плодове и ми става много студено, особено следобед, нищо, че вън е горещо. Иначе вчера почти успях да изкарам само на плодове - 1 банан, 2 домата, 1 краставица, 2 кивита и 1 грейпфрут + 100гр сурови ядки.  Embarassed Прегреших с едно залче сиренце, но майка беше купила от магазина и нямаше как да се стърпя. (Цяла година ядохме домашно овче сирене - малко ни бяха преметнали, не беше много добре озряло, иначе бях опитала едно страхотно пак домашно и овче).
За днес съм на белтъчини -
закуска - 2 кивита
обяд - 2 пържоли и салата от домати
вечеря - още незнам
За кг не съм мръднала от края на 1 воден ден, продължавам да съм 73 кг, вече 5 ден.

# 175
Peps,
при мен за щастие се оказа хипоглекимия. На обяд ядох печени картофи и гъбена супа, че нямаше ориз или киноа. Знам си аз, че картофите не са моята храна.
Савина,
аз съм тая със студа Laughing. Тая диета ще е идеална за жегите.

# 176
Добро утро!

Вчера, варива:

Закуска - фреш грейпфрут
Обяд - леща
Вечеря - леща, половин пакетче печена царевица, малко черен хляб (грешка)

Скрит текст:
Следобяд имаше и едно шоколадово прегрешение, ама както и да е. Wink

Днес, въглехидрати:

Закуска - фреш портокал

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 09:43 от veronika_v

# 177
  • Пловдив
Добро утро!

може

Мерси.И аз си мислих,че може да се яде,ама пак да си попитам да не сбъркам Simple Smile

# 178
  • Пловдив
И майка ми от днес започва диетата.Ще ви пиша от време на време тя как върви със свалянето.Миналата година,като я спазваше свали 12кг.

# 179
Здравейте момичета, чета ви редовно, но много рядко пиша, обикновено само задавам въпроси и много благодаря на всички, които се включват да ми отговарят! Та въпросът днес е: мога ли да ползвам кокосово мляко и в кой ден? Имах идея на смути с банан в плодов ден, но не съм сигурна! Моля, помагайте!

Общи условия

Активация на акаунт