90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 228
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Инчету, много ми се струват на мен. 1 на 8 дни ще е по-добре, според мен. И особено с 3 плода на ден, ми се вижда недостатъчна храна, да не кажа глад  Thinking

Днес,почивно:
2 малки ябълки + 30 гр лешници
картофи, задушени + салата
печено пиле + салата

Утре ориз със зеленчуци за обяд.

# 406
  • Cavan, Ireland
Тинки, ако го намериш го напиши тук и аз да го видя Simple Smile

Айде пак се почна с аз не мога да закусвам, аз не мога да вечерям преди осем, това не мога онова не мога...който не иска винаги си намира оправдания (като моята сестра, която е сууупер дебела) Аз ям в колата, всеки ден, в кутии, в торбички, разнасям си стекове с вода, вилици, лъжици, готвя си от предния ден, всяка вечер имам готово приготвено за другия ден, стига вече с тия аз не мога... Crossing Arms наскоро се зачетох, просто ми стана смешно, аз не мога без 3 в 1. Брейййй  Sick или аз не мога без мляко в кафето...Лиготии!

# 407
Инчету, много ми се струват на мен. 1 на 8 дни ще е по-добре, според мен. И особено с 3 плода на ден, ми се вижда недостатъчна храна, да не кажа глад  Thinking

Благодаря ти за отговора, Extraordinary D!  Wink И на мен ми се струва, че малко прекалявам Blush

# 408
  • Варна
Добро утро!

Днес се записвам като желаеща за плодов. Чувствам се подута и задържаща.
Спорен ден и пак доста слънчев kaffeetrmker_2  Nature Sunny

# 409
  • София
Добро утро!

Днес, нито минус, нито плюс. Сготвих си леща, така че това ще е менюто и за обяд и за вечеря.

Дзакева, що караш Тинки да търси? Ето рецептата.

Гювеч на Нана

Нарязвате на ситно глава лук, слагате в тенджера с олио да се задушава на тих огън. Към лука прибавяте предварително обелен, нарязан на кубчета и изкиснат от горчилката патладжан. След това 2 зелени чушки, нарязани на ситно.
След това 1 морков - ако обичате - аз не обичам и не слагам    Mr. Green
Като се задушат всички зеленчуци, прибавяте картофи - обелени и нарязани на кубчета. Заливате ги с вряла вода, добавяте сол малко и оставяте да ври на бавен огън. Като се посварят картофите, добавяте зелен фасул от буркан - колкото обичате, червен пипер, смляни домати - не повече от 1/3 от буркан тип Омния, а ако е доматено пюре - 2 лъжици.
Накрая поръсвате с джоджен и оставяте още 10-ина минути да ври.

След това взимате лъжицата и биете през ръцете останалите да не го ядат   Joy

# 410
  • Mars Hotel
Добро утро!
Егати късмета имам с тия срещи значи. Утре съм на РД вечерта.  Crossing Arms

# 411
  • София
След това взимате лъжицата и биете през ръцете останалите да не го ядат   Joy

Ха-ха, нямам търпение да го направя. Днес за първи път съм на плодов и от сутринта ми е нервно.
Успокоява ме фактът, че след въглехидратния съм +200, така че ще изпълнявам всичко стриктно!

# 412
ДД и мрън,
защо след воден следва плюс , при мен е от 900грама за два дена  Sad
Днес ВХД решила съм един път за два месеца да не си приготвям храна, че снощи ме мързеше ,
та ще карам на магазинско тестено.
И тъй като ми се е дояло смес от майонеза, горчица и кетчуп в сандвич примерно със зеленчуци само, нещо като режимен хамбургер, дали става  newsm78

# 413
  • DE
Добро утро  Simple Smile

и на мен ми писна! Ден сваля 100-200 гр, задържа после 2 дена и така...Днес същото като вчера. И установих, че в петък ми е воден и че това е последната четворка преди водния, а не с още една.

Днес ще е салата с нещо бобово или царевично

Хубав ден!

# 414
Тинки, ако го намериш го напиши тук и аз да го видя Simple Smile

Айде пак се почна с аз не мога да закусвам, аз не мога да вечерям преди осем, това не мога онова не мога...който не иска винаги си намира оправдания (като моята сестра, която е сууупер дебела) Аз ям в колата, всеки ден, в кутии, в торбички, разнасям си стекове с вода, вилици, лъжици, готвя си от предния ден, всяка вечер имам готово приготвено за другия ден, стига вече с тия аз не мога... Crossing Arms наскоро се зачетох, просто ми стана смешно, аз не мога без 3 в 1. Брейййй  Sick или аз не мога без мляко в кафето...Лиготии!

Дзак, евала за стриктността, но всички хора са различни и желанията им също.Кой по-стриктен, кой не толкова.Това постоянно вменяване на чувство за вина е абсолютно излишно.Като наречеш някого "лигла", нито ще спре да пие 3в1, нито пък ти ще отслабнеш повече.Освен напрежение в темата, друг ефект няма.  bouquet

# 415
Цитат
И тъй като ми се е дояло смес от майонеза, горчица и кетчуп в сандвич примерно със зеленчуци само, нещо като режимен хамбургер, дали става 
Е, няма ли да ти е множко? hahaha Хубаво кетчуп, може пък и горчицата да мине, но майонезата не става  Naughty(за белтъчен ден, въпреки че е много калорична). bowuu
Е днес на обяд вече ще хапна една тортичка и шоколад,откакто съм в почивка не мога да се доредя до сладкото. Снощи си бях купила един натурален шоколад и цяла вечер го съзерцавах  ooooh! Laughing

И аз мисля така  Peace

# 416
добро утро Simple Smile
след вчерашните плодове изчистих само половината от огромния плюс.
Днес слагам цикламения бански и съм в 5-ти коридор   sport027

# 417
добро утро Simple Smile

за 3 в 1-то и кафето с мляко .... и аз не можех , ама заради тази диета се научих и си пия инстантно кафе чисто със захарин .... противно гадно ми е  Sick , но това е положението... или се хващаш на хорото и танцуваш или не ....

очакване след плодовия и водния, след белтъчен днес съм на + 600гр .... днес варива:

з: 2 мандарини
о: леща
в: леща или ориз/картофи със зелена салата

# 418
Да се отчета за днес - варива:

З -банан
О-боб със зелена салата
В-леща със салата от моркови

За утре за обед си приготвих макарони с фикс на Маги за спагети Болонезе, но естествено без кайма. Сложих лук, чесън и подправки. Вечерята не съм я измислила още.

И спокойно можеш да добавиш гъби, кисели краставички и чушка. Wink

Добро утро!
Благодаря за съвета, Нана, ама ме домързя.  Laughing Та запържих само лук и чесън, сложих фикса и разни подправки. Дъщеря ми каза че е вкусно, така че имам обяд за днес и салата от моркови. Вечерята ще е нещо сладко, но не съм го измислила още, може би ще е кроасан и лентичка натурален шоколад.

Нана, бамя в твоя гювеч може ли, че много я обичам?

# 419
Добро утро и от мен, тази сутрин очакван плюс след варива, но вечерята ми беше към 19 и 45, пък и  беше прилично количество макар и режимен спанак с ориз и салата.
Днес въглехидрати
З:фреш портокал
О:зелена салата с крутони и половин малка постна пица
В:талиатели с домати, гъби, маслини и каперси

Хубав и усмихнат ден от мен, аз изпивам кафенцето и се въоръжавам с търпение, че след малко пристигат майстори у дома, а нали знаете пожеланието "да ти влезе майстор в къщата" изправя ми се косата като се сетя какво ме чака.

Общи условия

Активация на акаунт