90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 185

• 36 169
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
lorys, а колко кг искаш да станеш, колко си висока? колкото по-малко кг имаш да сваляш, толкова по-трудно става.
вафличка във въглехидратен не е нарушение.
пържени яйца - може, но все пак пърженето трябва да се избягва
по въпроса за "не мога без захар" говорихме няколко страници напред в тази тема.
за да не ти става лошо само на плодове в плодов ден, яж и сурови ядки - засищат и яж по-често, може и зеленчуци.
питка със сиренеце - не може, т.е. нарушение е.

# 571
здравейтеееее Simple Smile

изкарах успешно водния вчера, но доста трудно - едва стоях на работа и мноооого ми се спеше.
И резултатите ми не са особено мотивиращи - за целия 2-ри месец -0,300кг.
Ама здраве да е, продължавам

# 572
Добър ден на всички:) Днес варива. З- диня и кафе, о-салата табуле с елда и варени картофи, в-още не знам. Имам въпрос-снощи до 2 се пулих в стр. 1 и пак не намерих отговор. Из темата пишете, че за ден варива са всички зърна, а за въглехидратите-брашната. Обаче....на въпросната стр. 1 си пише, ама пише-във въглехидратния ден може да се хапва и елда и всички зърна... Като какво сега да правя с табулето на обед?!?
И аз да дам един съвет от опит относно кафето. Аз моето си го пиех със супени лъжици захар Embarassed. Още преди диетата го замених с мед и то с доста по-малки количества. Ама пак си беше горчиво, пущината. Та направих откритие! Пия турско кафе на джезве с половин чаена лъжичка мед. Направо си е идеално! Подозирам, че и със шварц кафето ще е така Simple Smile
 Хубав и режимен на всички!

# 573
lorys, а колко кг искаш да станеш, колко си висока? колкото по-малко кг имаш да сваляш, толкова по-трудно става.
165 съм ,започнах от 66 кг ,искам да сваля поне до 61. PraynigДобре де ,защо колкото по-малко ,по -трудно?Жалко . Cry

питка със сиренеце - не може, т.е. нарушение е.

ето ,пак съм в нарушение . А толкова го чаках този ден  Cry

Момичета  newsm78,а може ли да се задържа вода от салатите ?
Моя позната ,която спазва диетата на Дюкан ми каза ,че е възможно да задържам ,поради честото ядене на салатки  newsm78 Вярно ли е или е измислица ?

# 574
Привет момичета.
Аз от днес съм в почивка, но не го възприемам така. За мен диетата е с продължителност 180 дни, просто режим на хранене става по лек и не толкова ограничаващ от към редуване на дните.
Свалих 9кг -  исках 10, но тъй като в момента съм МЦ смятам че целта е постигната. Много съм доволна от свалените сантиметри в областта на талията - 12см, тъй като пълнея равномерно навсякъде, но съм малко по широка в тази област.
Продължавам да следя темата.
Хубав и спорен ден на всички   bouquet

# 575
~ Extraordinary D, благодаря за идеята със зеленчука Peace.
Не винаги съм в къщи по това време, че да вечерям направо, не винаги вечерята е приготвена (обикновено тогава започвам да готвя), а и сме свикнали в къщи да вечеряме заедно семейството, към 19:00ч. - това си е традиция и време, в което се събираме и се виждаме в края на деня. Не, че се оправдавам, но така е у нас. Освен това, ние си лягаме много късно - не преди 1:00 и една "вечеря" към 17:00, ще ми докара същото състояние, само че вечерта newsm78...Всъщност, това ми е единствения проблем с режима, който иначе си е страхотен и е единствения, даващ резултати при мен, а аз съм пробвала достатъчно много диети ooooh! Whistling Wink...
И това е само при въглехидратите (щото и скорбялния ден, също са предимно въглехидрати)...явно организма ми ги усвоява много бързо newsm78...
Както и да е, отново благодаря за съвета - ще го пробвам още днес Peace bowuu!

По повод водния - тъй като аз правя режима заедно с мъжа ми, който паралелно с това спортува активно, ние решихме да не правим воден, а направо да си продължим със следващата четворка.
Аз съм правила мноооооого водни дни, била съм на режим, при който се правят два водни седмично и то по денонощие и половина всеки Crazy....честно казано, траен резултат не съм видяла (килограмите в лентичката ми НЕ са в следствие на бременност ooooh!)...така че ни най-малко не се притеснявам, че ще пропуснем тази режимна "екстра", но пожелавам успех на всички, които го правят водния ден и дано са доволни след него!!! Peace Peace Peace

# 576
  • Sofia
С булгурът и вареното жито е малко спорен въпроса. Според някои са за варива, според други за ВХ. Спорихме преди време, но не стегнахме до единно мнение. Лично според мен са за ВХ. Най-добре сама си прецени.

lorys, естествено че се задържа вода от всичко солено, не само от салатите. Колкото повече сол ядеш - толкова повече вода задържаш. За това слагай по-малко сол и ползвай морска сол.

# 577
lorys, естествено че се задържа вода от всичко солено, не само от салатите. Колкото повече сол ядеш - толкова повече вода задържаш. За това слагай по-малко сол и ползвай морска сол.

bouquetблагодаря

# 578
:Правя някакви кризи в бобов и въглехидратен, в късния следобед Thinking - треперене, изпотяване, причерняване...мисля, че ми играят нивата на кръвната захар и не знам това дали е опасно, или не. newsm78 Гладувала съм много, само на вода, на течности, но такова чудо не е било. Минялият път, през 2010-та, когато правих диетата, пак така ми ставаше и това беше една от причините да я прекратя предсрочно...Сега нямам такива намерения, но са неприятни тези "прегладнявания" определено, а не ми се ще да ям плод към 17:30 - 18:00ч. newsm78...
Ели,
аз съм така в бобов ако ям картофи под каквато и да е форма. Ако е ориз - нямам проблем.

# 579
  • Пловдив
lorys, прегрешението не е в питката, а в сиренето. Следващия път си я направи с лук, гъби, кисела краставичка, печена чушка. Питки - сладки и солени, са позволени във въглехидратен.

# 580
zigizagi, да и при мен е така Peace. Първият път ядох ориз с лапад и бях много по-добре, отколкото вчера, когато правих картофи с ориз...за сметка на това, днес имам намаление newsm78.
Във въглехидратния, миналия път ядохме хляб със салата и маслини (не ме притеснява задържането на вода, не се меря всеки ден и тя си се оттича до ден-два Wink - това по повод маслините, които са на почит в къщи.). Днес - същото, само че освен салатата и маслините, намазахме филиите с авокадо...Заредила съм се за следобеда с морокови и краставица, ако почна да припадам, да овладявам положението. Дано, с течение на времето, организма привикне Thinking. А най-странното е, че в гладния, плодов ден, съм по-добре и нямам такива кризи...само най-обикновен глад. newsm78...

# 581
  • Пловдив
veronika_v,може би само толкова има нужда организма ти от сваляне,и затова повече не сваляш.
Първия път,когато започнах диетата и аз свалих само 6кг за 15-20дена и останалите дни до края на режима не мръднах и грам надолу.Направи си диетата до край,така поне ще ги задържиш и няма да си ги върнеш.

# 582
  • Пловдив
След 2 четворки съм свалила общо -1,500 кг,можеше да е повече,но имах два пъти в които бях по +400гр,и затова толкова малко свалих за 8 дена,но нищо доволна съм и на това,бавно и славно. Simple Smile
Днес белтъци:
З-ябълка
О-цедено кисело мляко,краставица,кашкавал и сирене ги обърках в една купа и си го хапнах,чак ми стана тежко,но го изядох,че довечера ще ям пилешко бутче и ще прегреша ако смеся едното с другото.
В-пилешко бутче

# 583
Момичета, присъединявам се към вас!  Hug
Днес ми е първи ден. Peace
Закуската я пропуснах, т.е. успях само едно кафе да си направя и трябваше да тръгвам за работа. lol:
Обяд - варено яйце с извара
Вечеря - нещо рибно със зеленчуци...
Ще се опитам да ви следя, но вие сте толкова активни, че не знам точно как ще стане!  Mr. Green
Хубав ден на всички!   bouquet

# 584
Много хубаво си изчетох 38-те нови отговора след моята публикация сутринта Laughing Полезен е много споделения опит.
Аз преди малко се прибрах от работа и хапнах пиле с домати и краставици.Бях решила към салатата да сложа и сирене(с ясната представа че не трябва месо и млечни наведнъж).Извадих кутията от хладилника,седнах на масата и си казах "я по добре не отваряй кутията" Mr. Green,почудих се за миг но после реших,че няма да загубя много ако пропусна сиренето(когато не съм на режим дори не го поглеждам Embarassed).Резнах малко луканка и така...Сега ми е екстра  - въпреки че съм обемиста ми е леко и приятно Crazy
Вечерята ми е мъглива още.

Бих искала да попитам какво си носите на работа в ден варива?Утре съм заета цял ден,а този ден предполага манджички - леща,боб и прочие,но работата ми не позволява подобно хранене,нямам и обедна почивка ooooh! Преди хапвах солети набързо или някакъв бейк ролс,но сега няма как newsm78 Най-вероятно ще пропусна обяда,или ще изям един плод и направо вечря в къщи след това Thinking

Общи условия

Активация на акаунт