Любители на котки тема 60

• 41 349
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Сънчи,ама той ти бил голям красавец! Heart Eyes

# 526
Ама какви примерни данъкоплатци сте всичките, чак ме е срам, задето не съм качвала нови снимки...

Днес ще водя рагдолката на доФтУр. Вероятно има възпаление, защото почти непрекъснато се опитва да пишка, а изкарва само по капка-две.

# 527
maria_georgievaa,голям сладур този пухкав дебеланчо  Heart Eyes
шошкамошка,направили сте балкона като за принцеса  Flutter Златна пухкава белушка  Heart Eyes
MissNellie,да знаеш че ти изчитам постовете на един дъх като все едно някой смялно и синтезирано ти обяснява като на дете. Blush Благодаря за което   bouquet
br,ама много красив този сивушко. Heart Eyes Ау какъв загладен е,и този зелен поглед...  Heart Eyes  Породист ли е?Извини ме,но не разбирам особено от породи  Hug
ИКСИ,извинена  Sunglasses не се притеснявай  Hug Кастрирай яко доматите и си свиркай  Whistling Laughing
Ама къде се е качил този юнак твоя,и как се е размазал блаженно  Laughing
Сънчи - Пънчи,аййй какъв господарски поглед и осанка. Heart Eyes Какво ще ме снимате вие...Ама той пълен Гарфилд в оригинал (имам впредвид истинския герой) Peace
Фея Кръстница ,бързо да се поправиш,тук данъци се плащат яко Naughty  Laughing Дано не е нещо сериозно с котаната Praynig
По-късно като сготвя и аз ще си платя  Wink

# 528
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Съвсем скоро коте на броя ни беше Леополд на Анабела,  Heart Eyes Hug и хич не беше сам на снимка, а с едно друго пухче. Ако И остане време може да сподели опита си от гледането на бебе и коте.

# 529
Ето малко пресни данъци,които обещах  Heart Eyes
http://elizabethmartin.snimka.bg/animals/garfild.665587.27155742.big
Сладък котешки поглед,който става леко притеснен с шапка на главата  Blush

Дивана не ми стига,така че моля и за стола   Laughing

И любимата пералня  Mr. Green

# 530
  • In a surreal moment!
SunshineMery - как издържаш да не целуваш непрестанно тази сладка муцунка...ох, разтопих се от първата снимка! Но, внимавай, изпрани котета в пералня не е градска легенда, за жалост. Темата помни и такива горчиви редове  Cry
Мале, малее.... не мога да му се нагледам, пък така съм патила от един оранжев пакостник, че да не видя леополдовци. Винаги съм в съмнение и подозрение... Ама твоя бих го краднала одма  Mr. Green

# 531
  • Варна
Днес ще водя рагдолката на доФтУр. Вероятно има възпаление, защото почти непрекъснато се опитва да пишка, а изкарва само по капка-две.
Какво казаха? А урина изследваха ли? Мисля за вас.  Hug

Много сте красиви всички!  Hug

Икси  Joy, внимавай със земеделието!  Joy

# 532
  Олеле, голяма красота, бе HugЩе го изям тоя рижко Heart Eyes

А на мен тая вечер сърцето ми се беше свило.Чух шум и сякаш бой на тавана и хукнах да видя.Котката беше  нервна и се озърташе, а едното, най-хубавото котенце липсваше.Аз откачих.Търсих, търсих, ама то таван 100 и кусур квадрата , пълен с какви ли не боклуци- не го открих.Направо реших, че го е отмъкнал някой котак.Дъщеря ми каза, че видяла бащата на котетата на тавана вчера, а котката  го  гледала  и ръмжали.Те са вече  на 40 дена, нали не може да им направи нищо?   Направо реших да смъквам  малките с майката  на стълбището на етажа.Викам , тоя и тях ще измъкне, да ги спасявам  овреме.  Но за щастие малката  госпожичка се появи след половин час.Кой я знае къде се е  била свряла да спи.  Само дето ми изкара акъла Joy   

# 533
ИКСИ,цАлувам си го  Mr. Green и го гушкам мнооого  Grinning и си правим боц с носовете  Laughing И той ми е пакостник,но за сега малък.Слуша душицата  Wink
А снимките в пералнята са само за снимките  hahaha Аз пералнята я пълня само като ще я пускам за пране,затварям и пускам  Peace Иначе той обича там да си ляга като е празно Heart Eyes Но имам в предвид казаното от теб,че преди няколко дни пак четох за една изпрана котка в Нета Crazy
Lei@ ,снимай пак малките бонбони  Heart Eyes

# 534
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Бях се притеснила, че само бели пухове напоследък хвърчаха в темата, но благодарение на Оникс, Писанчо, Пинко и малък Гарфилд  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug цветовото равновесие се е възвърнало. hahaha На мамите им   bouquet !

ИКСИ,  Joy Joy Joy! Нищо не разбирам от земеделие, а цветята по терасата не са в този отрасъл, та ако ме пуснат да я върша тази работа верно ще си е жива кастрация! hahaha hahaha

# 535
ИКСИ, много се смях на твойте домати  hahaha Ти съвсем ранна кастрация си им дръпнала, още в детска възраст  Laughing

Стискам палци на рагдолката да пикне нормално!

Момичета, имам нужда от съвет. Някой може ли да ми препоръча някакъв вид тапицерия за диван, която да не изкушава котешките нокти? Или някакъв вид плат, за калъфка? Някой ден в близкото бъдеще ще си купуваме най-после истински диван, и има всякакви - дамаски, изкуствена кожа, плюш, ала-бала та се чудех какво е най-практично за котка. Ще трябва да се възпитаваме така или иначе, но поне за начален старт искам да е нещо дето да не я изкушава... Досега бяхме с една кушетка с червен чаршаф отгоре  Mr. Green не толкова заради котката колкото да скрием грозноватата кушетка. Но ни устройва идеално за момента, защото чаршафа не го драска, може би ще търся такава материя, но се чудех дали някой няма други наблюдения върху материите и тяхната драскаемост.

# 536
Моята котка обаче от вчера отново е в протест...не иска да яде и не иска,а е гладна нали виждам....кара ме да идем към купичката...слагам и близка и не иска или само помирисва  Rolling Eyes Явно и тези консерви не харесва.Как ядеше всичко...какво и стана голяма претенция.След малко отивам за нова храна,незнам Уискас колко не са полезни,ама само тях яде...по-добре тях,отколкото гладна.Сега ще ви покажа в каква засечка ги снимах със зайчето:

# 537
ekita , защо не се обадиш на вет?
Рижко също е капризен на ядене, но си беше такъв. Сега яде повече, но и аз вече не държа да е разнообразна храната и да пробва всичко. Просто купувам това което му харесва, въпреки, че си оставам с мнението, че не се храни пълноценно като не е разнообразно.

# 538
Ами вчера като и сложих консервата риба тон я изяде,така че не мисля,че има проблеми за ветеринар.Сега като и слагам другите,които за първи път и купувам не ги яде.Затова ще си и взема от нейните паучове на Уискас и ако си ги изяде,явно капризничи.Ако и тях вече не поиска,тогава вече може да минем за един преглед.Така че после като отида да и купя ще видим

# 539

Общи условия

Активация на акаунт