Любители на котки тема 60

• 41 320
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
kikaha1, ох сладичкият Грей  Hug ! Ами ако спасението е пасиранко - пасирано да е! От нас гушки и цунки! Heart Eyes
Професорке, благодаря! Грей явно така го приемат присърце милият и в клиниката, че сега като си преброих рестото, се оказа, че са ми върнали повече.  Laughing Така задушевно си приказвахме, звъняха и телефони де, и така... Другият път ще ги почерпя с нещо.  Grinning

А единият от лекарите беше с нахапана ръка- явно някой по- темпераментен космат е вилнял.  Confused

# 586
Не мога да си представя, че ще отида в магазина, ще купя бяло мишле (невероятно сладки са) и ще го дам на разглезения си и преял домашен любимец просто ей така, за забавление. Те дори не ги ядат, а само играят с тях до достигане на фаталния край. Виждала съм Мъро какво прави с насекомите и буболечките. Да не говорим, че много от пишещите тук гледат мишки/хамстери като домашни любимци, а не като храна за котки.
В БГ бяхме приютили един уличен котарак, който се прибираше общо взето само като му станеше студено. Живеехме в къща в Симеоново и там, разбира се, имаше бубулечки. Котаракът си играеше с тях, убиваше ги, но не ги ядеше. Виж, на мишки реагираше съвсем различно. Бам, храс и готово. Топла вечеря.

Нито един от домашните ми любимци не преяжда, нито бива глезен. Основното ми правило е, че на околните се дава това, което е полезно за тях (емоционално, психически и физически), а не това, което харесва на мен.

Зная, че има хора, които гледат хамстери и мишки като домашни любимци. Аз даже такъв плъх съм виждала и галила, та и го пусках да се разхожда по мен. Ама то хората гледат и прасета като домашни любимци, и кокошки, и какво ли не. Пък има страни, в които кучешкото месо е деликатес.

Всеки следва собствените си морални закони, включително в начина по който възпитава и отглежда домашните си любимци. На никого не искам да вменявам моите виждания. Само споделях...

Аз отстъпвам и няма да засягам нито темата за храненето, нито за кастрацията повече. Така или иначе съм казала какво мисля. Ще гледам с кеф снимки на котките ви и ще се радвам на това как пухкавеят.

Само мир да има!

# 587
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
..............Само споделях...

Аз отстъпвам и няма да засягам нито темата за храненето, нито за кастрацията повече. Така или иначе съм казала какво мисля. Ще гледам с кеф снимки на котките ви и ще се радвам на това как пухкавеят.

Само мир да има!

Ааааа,  Naughty така не може!  hahaha Искаме и ние да гледаме с кеф снимките на твоите котки! И ние искаме да се радваме на това как пухкавеят! Аз лично имам слабост към онова препеченкото, дето до тука сме му видяли май само една снимчица! Heart Eyes Мир да е!  Peace
А споровете за храненето и кастрацията не са решени вече 60 теми, няма и да бъдат.  Joy Ама просто такова разпалване не е било!  hahaha

# 588
И какво...информационно затъмнение...Тя темата ще стане фотоалбум с коментарии към снимките, това ли е целта... Confused

# 589
  • София
Напоследък тази тема се превърна в бойно поле,а беше толкова мъркаща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Само някой да попита за мнение и съвет и веднага се намират няколко човека да му набиват буквално канчето  ooooh! как трябва и не трябва да си гледа домашния любимец #Crazy Затова няма да споделя нищо за моя Пуфенко,а нямам и негови нови снимки,но ще ви покажа една еленска красавица,казваше се Джоли(кръстена на Анджелина Джоли Mr. Green )  Crazy

И нейното другарче  Heart Eyes

# 590
И какво...информационно затъмнение...Тя темата ще стане фотоалбум с коментарии към снимките, това ли е целта... Confused

Banghead

newsm12 Как, за бога, стигна до такова заключение! Акцентът беше на друго място -

Ама просто такова разпалване не е било!  hahaha

Слънчогледка Яваш, ма много сериозен този другар! Laughing

# 591
А споровете за храненето и кастрацията не са решени вече 60 теми, няма и да бъдат.  Joy Ама просто такова разпалване не е било!  hahaha
То и за огъня си трябва вълшебство Wink

Снимки не отказвам да качвам, ама хич даже. Само трябва да намеря време за целта. Все има разни проекти, по които трябва да работя.

Ето тая седмица, например, накуп на всичко друго потготвям представяне на България в училището на щерката. Сега правим таблото и до петък трябва да е готово. През уикенда трябва са сглобя филмчето с кадри от България, народни танци и песни. В понеделник сутрин ще съм в училището, с двете дъщери, облечени в народни носии. Ще носим трибагреник, розово масло и ... палачинки. Аз предложих баница, ама учителката вика "Дъщеря ти все хапва палачинки и само обяснява колко са вкусни. Искаме да ги опитаме".

Та така. Децата ще мляскат палачинките, а аз ще разказвам за България Simple Smile

# 592

Banghead

newsm12 Как, за бога, стигна до такова заключение! Акцентът беше на друго място -

Ама просто такова разпалване не е било!  hahaha

Нямам предвид твоя пост.

# 593
  • София

Другарка е. Трицветна е. Наистина гледа много сериозно. И Джоли е хубавица като адашката си  Laughing.

Рос4енка, нали на тази покривка не се храните? Тогава какъв е проблемът? Остави я да се радва. Мъро безпогрешно познава ежедневната покривка и в момента, в който я сложа и ляга. На белите за хранене знае, че е забранено и в наше присъствие не смее. Обаче зад гъба ни смее и още как. Особено ако е, за да открадне някоя мръвка като Белла, за да си я хапне сладко на килима.  hahaha

kikaha1, какво да се прави, щом трябва ще пасираш.   Sad

# 594
Фея, да направиш най-прекрасните палачинки! Peace

# 595
allexa ние сме на смесено хранене, гранули за закуска + сурова храна за вечеря(чисто месо, пълно доверие имам на източника). Не давам нищо допълнително, гранулите са обогатени. Четох, четох, и до този извод стигнах за себе си.

Фея, благодаря за предупреждението от преди няколко стр. Laughing
 Вменяването на човешки емоции наистина се получава често, и аз се хваща на моменти, например игрят си двамата котарака всеки с негова си играчка. Да, ама Яйчице отива и взема на Беконче играчката. Аз им се смея,  как завижда дребния. А за него това е проява на доминантност, няма концепция за завист. Някакси неусетно става, в повечето случаи е безобидно, но не винаги...Имам приятелка треньор на кучета, специализира в бихейвиористика и многоо интересни разговори сме имали по въпроса.
Успех на презентацията!

Малко заешки спам

# 596
allexa ние сме на смесено хранене, гранули за закуска + сурова храна за вечеря(чисто месо, пълно доверие имам на източника). Не давам нищо допълнително, гранулите са обогатени. Четох, четох, и до този извод стигнах за себе си.

Фея, благодаря за предупреждението от преди няколко стр. Laughing
 Вменяването на човешки емоции наистина се получава често, и аз се хваща на моменти, например игрят си двамата котарака всеки с негова си играчка. Да, ама Яйчице отива и взема на Беконче играчката. Аз им се смея,  как завижда дребния. А за него това е проява на доминантност, няма концепция за завист. Някакси неусетно става, в повечето случаи е безобидно, но не винаги...Имам приятелка треньор на кучета, специализира в бихейвиористика и многоо интересни разговори сме имали по въпроса.
Успех на презентацията!

Малко заешки спам

Зайко е голям сладур!  Heart Eyes
Веднага ли свикнаха на суровата храна/нямам спомени дали си писала/? Ако не сподели, моля те, как ги научи. Пилешко и телешко ли даваш?   bouquet

# 597
Дадох и пауч на писаната и си го хапна половината...явно ще си хапва вече по малко не като преди.Има колежки,които ми казваха как изяждате по 2-3 пауча на ден,като моята котка яде по половин-един максимум и ми ставаше интересно...явно и ние ще започнем така да се храним.

# 598
allexa а, те са добри прасенца, всичко си ядат, на някой неща малко се кумят, но в крайна сметка винаги си изяждат каквото им дам. Само с едни гранули имахме проблем, но там беше на обратния край като излизаха. Пилешко и телешко, да, то ние това основно ядем, риба давам само по няколко хапки като лакомство по-скоро.

# 599
  • София
Дадох и пауч на писаната и си го хапна половината...явно ще си хапва вече по малко не като преди.Има колежки,които ми казваха как изяждате по 2-3 пауча на ден,като моята котка яде по половин-един максимум и ми ставаше интересно...явно и ние ще започнем така да се храним.

Да, като са малки ядат много. После се укротяват нещата.

МисНели, Зайо има страхотен перчем.  hahaha  Всъщност, къде трябва да търсим очите?   Wink

Общи условия

Активация на акаунт