Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 52 987
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Аз бих им писала, че адреса е грешен! Сигурно има начин да се поправят нещата!

# 601
Грешката я разбрах от мейла,който ми пратиха,че поръчката е пратена  Tired
Писах им  веднага,до този момент не са ми отговорили.Не  мисля,че нещо може да се промени вече  Confused
Пратката пътува с някакви датски пощи,че и номерче за проследяване  има  ooooh! ooooh! ooooh!

# 602
  • София
Момичета, някой има ли обувка на флай лондон размер 7 или 8 да измери стелката?

# 603
  • София
Поръчах малко крокси.  Laughing

От обикновения модел - http://www.javari.co.uk/Crocs-Toddler-Cayman-10006-430-020-Child … M9PE%2CB005HTPY6O за дъщеря ми и сина ми.
Тези балеринки за дъщеря ми - http://www.javari.co.uk/Crocs-Kids-Duet-Flat-Ballerina/dp/B005HT … p;nodes=216823031. Само че тук номерата са единични и силно се надявам поне този път да съм уцелила.  Crazy
И ето тези за мен - http://www.javari.co.uk/Crocs-Womens-Adrina-Ballet-11831-060-520 … PY6O%2CB005CFVZR0. Поне моят номер си го знам. Laughing
Кодът намали балеринките, само по-евтините кроксчета не, но пак си заслужават.

Susie - Коректни са, сигурна съм, че ще се разберете и ще ти изпратят отново поръчката.

# 604
Момичета, някой има ли обувка на флай лондон размер 7 или 8 да измери стелката?

Размер 7, този модел, точно 27 см. от самия връх обаче.

# 605
Тази марка отговаря ли си на размерите в таблицата?

http://www.javari.de/Damenschuhe/s/ref=topnav_sd_wmnsale_c?ie=UT … 86%26pageCode%3Dd

Аз съм все още на тема ботуши...не успях да взема и сандалки 6-7 номер за бебко а вече е лято, ако някой има излишни ? За съжаление тук избор на детски сандали никакъв, а до варна ще ходим чак след 2 седмици.

И този Пиколинос ми е в Уиша, но пишеше в таблицата от първа страница че мирише...много ли мирише кожата? А размерите?

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 00:31 от Nivea :)

# 606
Имала съм сандали, обувки и ботуши на Wonders /испански са/. Супер доволна съм от марката - мека кожа, страхотна изработка и изключително удобни.
Отговаряха си на номера на дължина /5.5/, но ми бяха една идея по-широки.

# 607
  • София
От 16-ти април още не ми е дошла поръката от англичаните. Crossing Arms

Мернах преди няколко дена, че от тази дата има и други, които си чакат обувките, кажете пристигнаха ли вашите! Thinking

Не, не пристигнаха ... писах им, когато не ги получих при първата дата за крайна доставка, отговориха ми да изчакам до 01 май, изчаках, не пристигнаха, вчера вечерта им писах, че ги няма и те ми отговориха, че мога да ги поръчам пак, но за съжаление вече ги няма ... другата възможност е да ми върнат парите и днес сутринта видях, че парите са вече в сметката ми Peace

# 608
Добро утро Simple Smile
Код за френското джавари има ли?

# 609
  • Варна
От 16-ти април още не ми е дошла поръката от англичаните. Crossing Arms

Мернах преди няколко дена, че от тази дата има и други, които си чакат обувките, кажете пристигнаха ли вашите! Thinking

Не, не пристигнаха ... писах им, когато не ги получих при първата дата за крайна доставка, отговориха ми да изчакам до 01 май, изчаках, не пристигнаха, вчера вечерта им писах, че ги няма и те ми отговориха, че мога да ги поръчам пак, но за съжаление вече ги няма ... другата възможност е да ми върнат парите и днес сутринта видях, че парите са вече в сметката ми Peace

E, не, това е безобразно вече! Crossing Arms
Аз и без друго им бях набрала заради едни обувки и дълго време не поръчвах, ако и на мен ми го спретнат този номер, ще вдигна голяма патардия.
Не, знам обаче дали ще има полза... Rolling Eyes

# 610
  • София
Здравейте, тези Hush Puppies дали са бебешка номерация (3, 4 и т.н.) или за по-големи деца - 35, 36...
http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Boys/s/ref=topnav_sd__s? … 78%26pageCode%3Dd

# 611
  • София, Смолян
Момичета, търся мъжки обувки за пролетта, тип мокасини, по-елегантни, по възможност естествена кожа, да стават за риза с панталон и най-вече на сносна цена newsm78. Приемам всякакви предложения, че вече станах разногледа, пък нищо не ми хваща окото. Мъж ми ще остане бос Sad

# 612
  • София
Здравейте, и още един въпрос - как "вървят" детските Camper-и - отговарят ли си, или са леко уголемени (даноооо). сандалите стигат само до uk2...

# 613
Здравейте Simple Smile

Някой да е поръчвал нещо подобно? Интересува ме дали отговарят на номерата? Simple Smile

Побут  Simple Smile

Последен побут  Mr. Green Поне някой да каже: "Нямам впечатление" и толкоз  Sad
Аз така или иначе ще ги поръчам, и ако някой го интересува да пита, бих била полезна. Благодаря за вниманието  Simple Smile

# 614
  • Варна
Нямам впечатления. Mr. Green
Мисля, че ако някой имаше впечатление все щеше да пише нещо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт