Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 53 009
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Ще чакам да ги получиш и да разкажеш, защото съм влюбена в тези, но ми изглеждат за тесен крак, за нисък свод... и не ми се затварят пари в тях, пък после да ги връщам за моя сметка. Confused
Обещала бях и разказвам  - миналата седмица  получих тези и засега явно те ще са ми  временната  алтернатива на летен ботуш. Днес ги обух за трети път и вече ми пасват като ръкавица, а и много красиво стоят на крака – придават му много елегантна форма... (е, може да е топло навън, ама  аз имах „щастието“ да се разболея  точно за празниците .. хрема, кашлица, температура  и пр. екстри Sick ...  та  в момента си ми е баш добре с тях, че и офисът ни е със северно изложение и вътре е доста хладно) ..  и да се върна на ботите -  моделът  е  тип уестърн  и ботушите са издължени  в носовете т.е. има аванс отпред поне  1 см, обаче това не значи, че са много уголемени, защото са  с нормална ширина, дори теснички бих казала, но се отпуснаха леко, а вероятно ще станат и малко по-широки, но са ми много удобни  - не знам дали ще помогна с тази информация, но обиколката на крака ми в широката  част (около кокалчетата)  е 22 см. Взела съм моя 39 номер и са ми добре, предполагам също, че не съм с висок свод на крака, тъй като досега не ми се е случвало да имам  проблеми  от такова естество с обувките.  Изчаквах доста  време, защото се надявах да ги намалят още, та май  „хванах  влака“  в последния момент  – черните виждам вече са си на редовната цена

# 541
  • София
МОЛЯ някой бързо да ми отговори - birkenstock детски отговарят ли? Praynig uk6 ,еу24??? Английското или Немско Джавари да г;едам,че там с цял номер се разминават.МОля хеееелп!

sparkling eyes, относно Birkenstock - за детските нямам наблюдения, но за "големите хора" са уголемени  Shocked. Стъпалото ми е ~25 см, което си е 39 отвсякъде, а от тяхната номерация 38 ми пасва точно. Разгледай тук за ориентир, за 38 и 39 са доста точни в указанията ->

http://www.birkenstock.co.uk/index.php?m=catalogue&a=sizing

# 542
  • София
http://www.sportsdirect.com/puma-espera-iii-nu-ladies-275113?colcode=27511303
получих тези пуми от спорт директа, на 30 паунда 6 номер , но трябваше да са бели.Писах им писах им но нямам отговор, и се предавам вече.Ако някой го интересува да ми пише на лични.

Не съжалявай. Имах от тези Пуми и по-нестабилна обувка не съм купувала. Краката ми играеха на ляво и на дясно , защото подметката се стеснява много.

Странно на мен са ми много удобни, но пък отзад ми правят ранни Sad

Пакетът ми от немското е тук, но имам проблем от адреса ми излиза само улицата, номер блок, етаж и т.н. не. Нещо не съм въвела както трябва или  newsm78
ако това са ти го казали от ДХЛ, хич и не им вярвай - два пъти ми излизат с този номер - поръчката ви стои 3 дена при нас, защото липсва информация за адреса, пък като ми я доставят - първо куриера ме познава и казва, че и без адрес ще ми я достави, и второ - на всички лепенки от джавари си стоят всички данни, само в ДХЛ-България не били пълни - мъка пълна е това, ама здраве да е ooooh!

# 543
МОЛЯ някой бързо да ми отговори - birkenstock детски отговарят ли? Praynig uk6 ,еу24??? Английското или Немско Джавари да г;едам,че там с цял номер се разминават.МОля хеееелп!

sparkling eyes, относно Birkenstock - за детските нямам наблюдения, но за "големите хора" са уголемени  Shocked. Стъпалото ми е ~25 см, което си е 39 отвсякъде, а от тяхната номерация 38 ми пасва точно. Разгледай тук за ориентир, за 38 и 39 са доста точни в указанията ->

http://www.birkenstock.co.uk/index.php?m=catalogue&a=sizing

Мерси bouquet  За напред ще го имам в предвид.Снощи ми трябваше,че играх в ибей за едни,ама се отказах точно защото не можах да преценя дали ще уцеля номера!

# 544
Ивон, благодаря за отзивите за пумите. Аз май се поотказвам, че черните свършиха моя номер, ама ще ги помисля още малко. Хубавото е, че явно се събираме тук една група с големи копитца, че то май нас никой не може да ни разбере мъките Simple Smile)))

# 545
  • София
Ивон, благодаря за отзивите за пумите. Аз май се поотказвам, че черните свършиха моя номер, ама ще ги помисля още малко. Хубавото е, че явно се събираме тук една група с големи копитца, че то май нас никой не може да ни разбере мъките Simple Smile)))

Ох, да. Големи мъки имаме ние. Simple Smile))  Аз много страдам, че има толкова ограничен избор за нас и почти няма коментари.  Rolling Eyes И не смея да поръчвам почти нищо за себе си.  Rolling Eyes

# 546
  • Варна
Още един глас ЗА тези детски ботуши. Имам 11 УК, много са хубави.

За големи крака да се изкажа, мъжа ми е с 50. Добре, че е онлайн пазаруването, иначе бос щеше да ходи.

Търся си кожени трейнъри. Готини Simple Smile Някой да е харесал нещо?

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 08:49 от Toni_baraboni

# 547
  • Beyond the Frontiers
Пакетът ми от немското е тук, но имам проблем от адреса ми излиза само улицата, номер блок, етаж и т.н. не. Нещо не съм въвела както трябва или  newsm78
ако това са ти го казали от ДХЛ, хич и не им вярвай - два пъти ми излизат с този номер - поръчката ви стои 3 дена при нас, защото липсва информация за адреса, пък като ми я доставят - първо куриера ме познава и казва, че и без адрес ще ми я достави, и второ - на всички лепенки от джавари си стоят всички данни, само в ДХЛ-България не били пълни - мъка пълна е това, ама здраве да е ooooh!

Хм, мерси. Не ми работи домофонът и като видя пакета в България им звъня да предупредят куриеа на телефон да ме търси. Прочетоха ми адреса и стигнаха до улицата само....Ще видя днес.

# 548
  • София
Кодът за английското Джавари дали важи за повече от една поръчка? И нали е за всички обувки?

# 549
Кодът за английското Джавари дали важи за повече от една поръчка? И нали е за всички обувки?

Не е ли за английския Амазон? Наистина ли има код и за Джавари?

# 550
Здравейте Simple Smile

Някой да е поръчвал нещо подобно? Интересува ме дали отговарят на номерата? Simple Smile

Побут  Simple Smile

# 551
# 552
  • София

Не е ли за английския Амазон? Наистина ли има код и за Джавари?
Май е моя грешка. Вчера го видях кода тук публикуван и мислех, че е и за джаварито, но сега видях, че май е само за амазона. Жалко....

# 553
  • София
на пощата получих код за френското джавари, извинявам се, ако е публикуван, но нямам спомен  Thinking
newjav10 е кода за 10% отстъпка от collection ete, каквото и да значи това newsm78

# 554
на пощата получих код за френското джавари, извинявам се, ако е публикуван, но нямам спомен  Thinking
newjav10 е кода за 10% отстъпка от collection ete, каквото и да значи това newsm78
Ще рече, че е само за лятната колекция. Close Сиреч да не се минат франсетата, еййй...

Аз получих ето тези красоти
http://www.amazon.fr/gp/product/B003WQ9Y2Y/ref=oh_details_o00_s00_i00

В сиво и синьо! Уникални са, уникални! Страхотна изработка, прибрано моделче, лепнаха на дребен!

Общи условия

Активация на акаунт