Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 52 950
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Опитвам се да си проследя едни обувки от немското, пратени са по DHL. Уж правилно го правя, но последната информация е от 02.05, след това в БГ сайта не ми излиза нищо  newsm78 . След колко време се появяват по принцип?

Моята последна пратка на 25.04 беше напуснала Германия и на 27.04 се появи в системата на DHL България. Но преди малко погледнах пак проследяването по номера в dhl.de и там излиза също всичко - кога пратката е пристигнала в България и т.н. -
Цитат
Di, 24.04.12 12:08 Uhr   
--
Die Auftragsdaten zu dieser Sendung wurden vom Absender elektronisch an DHL übermittelt.
Di, 24.04.12 19:37 Uhr   
Radefeld, DE
Die Sendung wurde im Paketzentrum bearbeitet.
Di, 24.04.12 19:40 Uhr   
Radefeld, DE
Die Auslands-Sendung wurde im Start-Paketzentrum bearbeitet.
Mi, 25.04.12 02:18 Uhr   
Feucht, DE
Die Sendung wird ins Zielland transportiert und dort an die Zustellorganisation übergeben.
Mi, 25.04.12 02:18 Uhr   
Feucht, DE
Die Auslandssendung wurde im Export-Paketzentrum bearbeitet.
Fr, 27.04.12 15:29 Uhr   
BG
Die Sendung ist im Zielland eingetroffen.
Fr, 27.04.12 15:37 Uhr   
BG
Die Sendung wurde im Zustell-Depot bearbeitet.
Fr, 27.04.12 15:37 Uhr   
BG
Der Empfänger wurde nicht angetroffen.
Mi, 02.05.12 09:57 Uhr   
BG
Die Sendung wurde in das Zustellfahrzeug geladen.
Mi, 02.05.12 12:52 Uhr   
BG
Die Sendung wurde erfolgreich zugestellt.
Така че не се притеснявай, може и само в немския сайт да си проверяваш.

# 631
  • София
Бижy, много ти благодаря  Heart Eyes

# 632
  • София
Здравейте, и още един въпрос - как "вървят" детските Camper-и - отговарят ли си, или са леко уголемени (даноооо). сандалите стигат само до uk2...
Според мен са леко уголемени, дъщеря ми има едни 28 номер детски, мога да ги премеря довечера, ако искаш  Hug

Искам да помоля за големината в см. на номер 28. Благодаря предварително!   bouquet

# 633
Бижy, много ти благодаря  Heart Eyes
Hug

Получих Ciao Bimbi-тата. Направо са умопомрачително сладки и са толкова мънички! Laughing
На живо всъщност са ето такъв цвят

А от ботите няма следа, пък са поръчани много преди тези обущета. Confused За първи път ми се случва такова нещо! Crossing Arms

# 634
Така че не се притеснявай, може и само в немския сайт да си проверяваш.

Не съм 100% сигурна, но ми се струва, че тази информация излиза  в немския сайт доста след пристигането на пратката тук (може би по-късно се подават данните)  - така, че според мен по-добре  си проверявайте в  DHL.BG - по референтен номер и когато се появи им се обаждайте, за да си уговорите доставката, а ако ги "щадите" и си чакате мирно и тихо и те няма да се утрепат от бързане Wink  Има и SMS известяване - аз го ползвам, за да разбера кога е тръгнал куриера и не се ли получи до обяд, значи има проблем и вероятно пратката няма да се достави в този ден.  Говоря за София

# 635
Бижу, много са сладки. Сигурна съм, че на живо са по-красиви от снимките. Аз всичко, което получавам го харесвам много повече като го пипна  Wink

# 636
  • София
Поръчах тези току що.
http://www.javari.co.uk/dp/B0055X2BMW?ie=UTF8&ie=UTF8
С кода са без пари за 5,74 лири

# 637
Момичета виждате ли каква е кожата на този портфейл?
http://www.amazon.co.uk/Rip-Curl-Girls-Wallet-Lwlrgx_11_Tu/dp/B0 … 131975&sr=8-2
и някакво мнение ако имате за марката, или модела или друго предложение до тази цена ....

# 638
  • София
Поръчах тези току що.
http://www.javari.co.uk/dp/B0055X2BMW?ie=UTF8&ie=UTF8
С кода са без пари за 5,74 лири

Не са съвсем толкова, ако поръчваш до бг, като сложи ДДС-то, но пак са изгодни де  Peace. И аз ги гледах, още повече имаме лонсдейлки и съм доволна, но на тези пише че са изкуствена кожа и това ме попритесни, иначе да съм ги метнала и аз. Дали пък не са ест, те всички които съм вземала на тая марка до сега все кожени са били  newsm78. Някой да знае?

# 639
  • Варна
На самата снимка личи, че са изкуствена. Peace

# 640
  • FR
Момичета виждате ли каква е кожата на този портфейл?
http://www.amazon.co.uk/Rip-Curl-Girls-Wallet-Lwlrgx_11_Tu/dp/B0 … 131975&sr=8-2
и някакво мнение ако имате за марката, или модела или друго предложение до тази цена ....

В друг сайт съм го виждала с описание изкуствена кожа.
Ох, аз вече не знам какъв портфейл търся.  Rolling Eyes Все се колебая и не знам заслужава ли си парите или не. Или пък ако много ми хареса е скъп. Направо в депресия изпадам.  Crazy

# 641
Момичета, някой май беше показал тези http://www.javari.co.uk/Ciao-Trendy-Sandal-Marrone-15129/dp/B003 … HNNW%2CB00365E5JS
Някой поръча ли ги и дали стават за по широко краче / визирам мойто/ Mr. Green.
Бижу, кой номер поръча от Chao Bimbi-те и колко см е?
благодаря предварително

# 642
Благодаря за отговорите, за изкуствена кожа е сравнително скъп, поне така си мисля. Още ще умувам.

# 643
Момичета, някой май беше показал тези http://www.javari.co.uk/Ciao-Trendy-Sandal-Marrone-15129/dp/B003 … HNNW%2CB00365E5JS
Някой поръча ли ги и дали стават за по широко краче / визирам мойто/ Mr. Green.
благодаря предварително

Да подходящи са за широк крак.Аз ги поръчах,но за съжаление ми бяха изпратили друг цвят,но все пак успях да ги пробвам.Много меки и удобни ми се сториха за първо обуване,но се наложи да ги върна.Повторих поръчката с друг цвят,но уви отново ми изпратиха не този цвят който очаквах.И с тях се разделих и се отказах да поръчвам.Имам друг модел сандали  от детския сектор и чехли и от към изработка и удобство забележки нямам.Сина ми от бебе носи техни обувки и до момента съм много доволна.Отново заложих на марката за сандали и ботуши за децата и се надявам за няма изненади.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 21:16 от galеnna

# 644
благодаря предварително
18 номер бебешки и стелката е около 12 см. Не мога да бръкна в тая шушулчица, за да измеря! Laughing

И имам нужда от помощ! За тези не знам кой номер да избера 7(39-40) или 8(41-41), защото не знам как вървят като размери!

Общи условия

Активация на акаунт