Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 52 983
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Добре, но аз лично след две питания на някой бих казала нещо все пак. Така човек остава с впечатление, че никой не го отразява  Peace А в крайна сметка не е ли за това форума и темата в частност? Но както и да е, мерси все пак  Mr. Green

# 616
Добре, но аз лично след две питания на някой бих казала нещо все пак. Така човек остава с впечатление, че никой не го отразява  Peace А в крайна сметка не е ли за това форума и темата в частност? Но както и да е, мерси все пак  Mr. Green

Но така темата се пълни с излишности, направо си го кажи СПАМ. Наистина ако някой имаше впечатления щеше да ти отговори. Като нямаме какво да кажем, защо да пишем безсмислени постове.

# 617
  • София
Здравейте, и още един въпрос - как "вървят" детските Camper-и - отговарят ли си, или са леко уголемени (даноооо). сандалите стигат само до uk2...
Според мен са леко уголемени, дъщеря ми има едни 28 номер детски, мога да ги премеря довечера, ако искаш  Hug

# 618
Vividas, явно  никой не  ги е  поръчвал.
На  мен  ми се  виждат  много скъпи за това  което  предлагат (мое  мнение).
И са  някак много... пластмасови .На мен лично,такива  обувки не са ми комфортни . Ако  не  нацелиш абсолютно точният ти номер,ще  трябва да ги връщаш.

Момичета,за кой ли път да кажа,че джаварци  са супер! Mr. Green
Върнаха ми парите за погрешно изпратените (от мен)на някакъв си фантастичен адрес обувки. ooooh!
Какво да  кажа,страхотни са .Надявам се,скоро да им  върнат обувките а  аз ще  гледам да  не  правя такива  глупости оттук нататък  Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes

# 619
  • зад парка
Tamaris отговарят ли на номерацията?

# 620
  • София
Здравейте, и още един въпрос - как "вървят" детските Camper-и - отговарят ли си, или са леко уголемени (даноооо). сандалите стигат само до uk2...
Според мен са леко уголемени, дъщеря ми има едни 28 номер детски, мога да ги премеря довечера, ако искаш  Hug

Благодаря ти, няма нужда, защото се интересувам от номер 34-35. Мисля да затворя очи и да поръчам едни сандали, пък ако не й станат ще видим... Излизат 60 лв., което за Кемпър е добра цена.

# 621
Здравейте, тези Hush Puppies дали са бебешка номерация (3, 4 и т.н.) или за по-големи деца - 35, 36...
http://www.javari.co.uk/Childrens-Shoes-Boys/s/ref=topnav_sd__s? … 78%26pageCode%3Dd

Според мен не са бебешка номерация.

# 622
  • Габрово
Момичета, тези сандалки на мен ми се струва че са от естествена кожа, а пише че са PU. Вие как смятате, някой има ли ги . Благодаря !

# 623
Мацки, къде да прочета за условията при които ако в рамките на определен период намалят обувки които съм поръчала мога да си искам да ми направят отстъпка?
Не знам дали се изразих правилно, имаше една мацка която й отстъпиха така.
Поръчах едни обувки онзи ден, а днес са намалени с 25%.

# 624
Тази марка отговаря ли си на размерите в таблицата?

http://www.javari.de/Damenschuhe/s/ref=topnav_sd_wmnsale_c?ie=UT … 86%26pageCode%3Dd

Аз съм все още на тема ботуши...не успях да взема и сандалки 6-7 номер за бебко а вече е лято, ако някой има излишни ? За съжаление тук избор на детски сандали никакъв, а до варна ще ходим чак след 2 седмици.

И този Пиколинос ми е в Уиша, но пишеше в таблицата от първа страница че мирише...много ли мирише кожата? А размерите?

аз имах тези и бяха умалени
http://www.amazon.de/gp/product/B0051U2R9Q/ref=oh_details_o05_s00_i00

# 625
Tamaris отговарят ли на номерацията?
Ако си с тесен крак, да. Но ако кракът ти е широш във всички мнения препоръчват да се поръчва +1 номер, както и повечето момичета тук, купували Тамарис.

# 626
Опитвам се да си проследя едни обувки от немското, пратени са по DHL. Уж правилно го правя, но последната информация е от 02.05, след това в БГ сайта не ми излиза нищо  newsm78 . След колко време се появяват по принцип?

# 627
Мацки, къде да прочета за условията при които ако в рамките на определен период намалят обувки които съм поръчала мога да си искам да ми направят отстъпка?

http://www.javari.co.uk/help/200385580

# 628
  • София
http://www.javari.co.uk/help/200385580/ref=foot_pg_d?ie=UTF8& … ;pf_rd_s=bottom-5

# 629
Опитвам се да си проследя едни обувки от немското, пратени са по DHL. Уж правилно го правя, но последната информация е от 02.05, след това в БГ сайта не ми излиза нищо  newsm78 . След колко време се появяват по принцип?
Ама наистина никой не чете темата... Tired
100 пъти писахме, че българският DHL са идиоти, киот не си отразяват пратките в сайта, бавят ги и като се обадим да питаме, заявяват, че още са в Германия, а на следващата сутрин куриерът цъфва с пратката на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт