Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 23

• 52 974
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Betelgeize

Аз ги взех за навън Grinning Обаче правилно си казала - подметката е малко странна, има нещо от плат залепено по нея newsm78 Аз пак ще ги нося, много ми харесват. Удобни са и меки. дори и да падне този плат - ще го махна. А и не са в раздел "домашни чехли". Аз четох отзиви за тях, никой не се оплакал от това. Хората казвали, че не са толкова хубави като Томс, но за мен Томс са малко скъпички  Blush А за тази цена реших, че не ми притеснява Томс ли са или не  Mr. Green

# 16
Galactic Voyager, на Primigi стелката на 39 я изкарвам 25.5-26 см. Моят крак е 24,5 см, но аз сагам и долънителна ортопедична стелка и тя също поема малко. Освен това задната част на обувката е някак прибрана и не се вади кракът при ходене /като при Фродо-то например/, а и горната част с панделката задържа кракът / ластично е/. Дано съм помогнала.  Peace

# 17
  • Beyond the Frontiers
Хм, и моят крак е толкова, но не слагам стелки и е останала само 5 newsm78 Мерси.

# 18
Може да ти стане. Аз до последно се чудих дали да не поръчам 5-цата, но тези ги подносих и не ми хлопат. Обаче и 5цата смятам, че може да ми е добре без стелката. Така че може да рискуваш, ако кракът ти не е прекалено широк, трябва да ти станат  Peace Хубави са обувчиците, меки, вътре с някакви антишок системи, кожа вътре и вън.. за парите си са супер. Дано и са издържливи.

# 19
Взех си пчеличките размер 5 - 38. Много са удобни и меки, но петата ми леко стърчи и мисля да поръчам 6 р-р, по принцип съм между 38 и 39...

# 20
Взех си пчеличките размер 5 - 38. Много са удобни и меки, но петата ми леко стърчи и мисля да поръчам 6 р-р, по принцип съм между 38 и 39...

Хм, и аз така, пък се бях насочила към 7-ца  Thinking А кракът ти по принцип тесен ли е? Моят е по-скоро нормален, но тези ми изглеждат доста теснички на пръстите.

# 21
  • София
ВечеПетя, не са тесни на пръстите, или поне на мен не са ми тесни, крака ми не е тесен, по скоро нормален. Връзките са активни и може би и те помагат, но на мен отпред пръстите си ми влизат отлично.

# 22
Аз съм даже с малко по-широк крак и отпред са ми добре, а и кожата е мекичка и сигурно още малко ще се отпусне. При мен проблема е в дължината на стелката...

# 23
Мацки, кодче някакво има ли в момента за английското Джавари?  bouquet

# 24
  • Düsseldorf
Момичета, има едни Пепе, които много м е кефят и искам да ги поръчам за малчо, но много му се потят крачката от изкуствени обувки.
НА тези пише, че са изкуствени, а ми изглеждат толкова кожени отвътре... Има ли шанс за грешка в описанието?  Thinking newsm78... и първоначалната цена не е била никак ниска..... http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-Footwear-Toddler-Beige-white- … T8Z6%2CB004WNBFPA

# 25
  • София-Лагера
Момичета, има едни Пепе, които много м е кефят и искам да ги поръчам за малчо, но много му се потят крачката от изкуствени обувки.
НА тези пише, че са изкуствени, а ми изглеждат толкова кожени отвътре... Има ли шанс за грешка в описанието?  Thinking newsm78... и първоначалната цена не е била никак ниска..... http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-Footwear-Toddler-Beige-white- … T8Z6%2CB004WNBFPA
Според мен ,са ест.кожа.

# 26
  • Варна

Някой беше писал , че ги е получил и били кожени. Peace

# 27
Очаквам боти Bronx, ще дам отзив за размера като дойдат, че нещо ме накара виждайки модела да поръчам #8.

# 28
Dzuls,  bouquet

От коя дата получавате пратки от Английското?  newsm78

# 29
Като виждам колко са популярни пчеличките и аз се запалих.  Но не мога да намеря колко са високи. Може ли някой да пише. Мерси.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт