Прочистване на организма от паразити

• 959 199
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 330
Вчера докато ровех за повече информация за хумата попаднах на това: http://attraction.do.am/forum/58-97-1 -има доста писано.
Да, има информация за хумата в началото на форума Wink
Къде по-точно е това?
А за черния кимион някой знае ли нещо? За него четох, че също има противопаразитни свойства. Заради някакъв бегъл спомен, че е лечебен си купих едно пакетче от щанда с подправките. Случайно го мернах. После в гугъл излезе, че едва ли не е панацея Simple Smile. Не е скъп за разлика от маслото от черен кимион.

Последна редакция: сб, 27 юли 2013, 16:44 от Стига Толкова

# 331
Здравейте  дами, видях, че доста от вас се оплакват от егзема на ръката. Имах я около 5 г. докато не започнах да използвам този крем :

# 332
  • София
Подкрепям и аз за този крем.  Peace Аз също имам екзема на ръцете и с него се поддържам в мн. добро състояние, което иначе преди "поддържах" с кортикостероиди. Кремът всъщност е концентриран глицерин.

# 333
  • У дома
Az hapvam black cumin i olio imam. Naistina go vodiat za panacea.

# 334
Запис и се връщам да чета назад, защото темата ме интересува.

# 335
И аз ще пробвам Хумата. Имам една поръчана от американския сайт зелена на цвят. http://www.iherb.com/Aztec-Secret-Indian-Healing-Clay-1-lb-454-g/29363 Консистенцията е много добра, мека и пухкава.  Правя си на лицето маски и като я сравня с нашата, тази е доста силна. Имам всякаква BG Хума бяла, мръсно бяла, кафява, но зелена не съм срещнала до сега. Кафявата най-добре дейстава за трънчета. От нея набъбват и излизат до половината. Не знам дали не е каолин или просто не е изчистена добре от калта  Laughing , но за сега тя и тази на ацтек ми действат най добре на кожата.
Единствено което ме притеснява е високата концентрация на калций дали няма да се натрупа там където не трябва.
Jiji_biji чаената лъжичка равна ли е или с връх? До колко лъжички си приемала? Възможно ли е камъните в черния дроб и съответно жлъчка да се образуват от погълнатата утайка. Все пак това е филтъра на кръвта и частичките попаднали в състава й много е възможно да попаднат или заседнат където не трябва. Също така мисля, че зимата ако се прави този режим задължително трябва да се комбинира с Д3 за усвояване на калция.

Първата седмица си правех по една чаена лъжичка с връх, но хума на гранули. От втората седмица по две лъжички. Като се стрие хумата и става значително повече, да речем една чаена лъжичка на гранули е около една равна супена лъжица. Чела съм, че хумата изобщо не преминава в кръвта, само минералите от нея се усвояват. Каквото количество се изпие, същото количество се изхвърля от червата. Не мисля, че утайката би могла по някакъв начин да задръсти черен дроб или бъбреци. Peace

# 336
Купувала съм тази хума в Балев Био маркет - 8 лв. за 500 г. Суха и фина зелена глина от Италия.
http://www.wholisticresearch.com/shop/home/m/Shop/id/833/
За родопската зелена глина някъде прочетох че е радиоактивна.

А за сапуна, сама си го правя. Използвам онлайн калкулатор:
http://www.soapcalc.net/calc/soapcalcwp.asp

# 337
Всичката хума е радиоактивна, но тази радиация изобщо не е опасна  Peace

"Радият е основният радиоактивен елемент на хумата(в много малки количества). Радият предотвратява растежа на тумори и изхвърля всичко гнило и ферментирало от клетките ни. Неговата естествена (и безопасна) радиация убива всички вредни микроорганизми, бактерии и вируси."

http://www.health-house.net/huma.html

# 338
Благодаря за темата! Започнах да чета наред.  Simple Smile
Моля само за уточнение отвара от ленено семе на стр 1 за прочистване от паразити, на водна баня 2 часа. Водата не трябва да завира нали?

# 339
Благодаря за темата! Започнах да чета наред.  Simple Smile
Моля само за уточнение отвара от ленено семе на стр 1 за прочистване от паразити, на водна баня 2 часа. Водата не трябва да завира нали?

Да, най-вероятно за това се прави на водня баня, аз си мислех че да не загаря, но нямах нерви да варя всеки ден по 2-3 часа и го правех в тенджера под налягане за 45 мин. Консистенцията от тенджерата под налягане повече ми допадна.От парната баня не ми се желираше така хубаво, а според това, което съм чела точно желето и слузта на лененото семе чисти. Сега си го ям пресно мляно.

Стига Толкова в началото на форума е споменато, че има пречистващ ефект от паразити, но до сега такава информация която ни я дава  Jiji_biji нямаше.

Jiji_biji благодаря за инфото   bouquet Добре ни информира за хумата. Сега и нея ще прилагаме  Laughing

# 340
Az hapvam black cumin i olio imam. Naistina go vodiat za panacea.

Как си го правиш? И по колко си хапваш на ден?

# 341
Имайки предвид, че според ГНМ няма нищо злокачествено в природата, откъде са се пръкнали тези паразитчета. newsm78

От там, от където и хищниците...  Grinning  Те не са злокачествени, но ги има и използват за храна други живи същества... Чрез ГНМ не могат да се обяснят паразитите според мен... Все едно да си обясним защо ни е ухапало куче/котка/акула/крокодил...  Grinning

сори за оффа

# 342
Преди време бях споменала, че изхвърлих къси дебели червейчета при прием на противопаразитната тинктура. Консултирах се с лекар и ми каза, че това са острици.

Днес пих вода от хума на "ацтек". Учудих се колко приятен и мек вкус имаше водата, наподобява вкус на мляко.  Довечера ще си направя и родопската зелена хума. Останах потресена от цената. За 80гр платих 6,50лв. Само не мога да разбера кое й вдига толкова цената, дали защото е рядко срещана по нашите места или добивът й е толкова скъп.Чужденците продават къде къде по-евтина хума, пречистена при това за вътрешна употреба.   #Cussing out

Пиенето на хума дали ще ми оправи ноктите, много са ми чупливи  Cry

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 17:43 от didka_80

# 343
  • Бургас
Момичета, някой ползвал ли е тройчатката на иХерб външно за мазане. Помага ли и при какво.

# 344
Здравейте, момичета, да ви кажа, че ореховата тинктура я намерих в здравен център "Дар" - там е 11 лв. и е тяхно производство или поне така ми казаха.

Общи условия

Активация на акаунт