Прочистване на организма от паразити

• 939 234
  • 1 333
  •   2
Отговори
# 855
  • На черешатааа
Закупих си тройчатката, изчетох темата и доколкото разбрах трябва да се пие по тази схема-  1 - 3 пъти по 1 капка, т.е 3 капки за целия ден. Ден 2 както ден 1. Ден 3 - 3 пъти но 2 капки и т.н  до ден 10. Последните 4 дни 3 пъти по  2 пълни пипети. Така, ще има един курс от 14 дни.  newsm78
Правилно ли съм разбрала? Благодаря предварително на отговорилите ми  Hug

# 856
  • София
Здравейте,
Знаете ли нещо повече за урино-пречистване на паразити и токсини, за майка ми питам.

# 857
Здрвейте, вече месеци наред чета инфо по темата, но не намирам метод за изчистване, който да е колкото ефективен, толкова и безопасен при кърмене. За сега най-близо до критериите май остават методите с биорезонанса, но клиниките ми се струва, че се самозабравят в ценообразуването и се замислям за собствена джаджа (разсрочено или нещо от сорта). Може да препоръчате и към кой тип джаджа да се насоча. Освен за паразити мисля, че някои имаха и подходящи честоти подходящи за лечение и на редица онко заболявания.
Ако някой може да посочи и друг метод ефикасен и приложим в случая с кърменето и паразитите, ще съм благодарна.
И отбиване пробвах, но нещо не се получи. Незнам дали заради кучешките зъби или заради честите ангини, но стана още по-пристрастено кърмаче от преди, а прочистването на майчиния организъм е наистина належащо!!!

# 858
Здравейте, извинявам се за глупавия въпрос, но как различавате паразитите от нормалните находки в изпражненията?
Имам нужда и от съвет. Мой много близък човек има алопеция- ареата. Проблемът е от години, като има периоди на подобрение, но за кратко. Според мен е напълно възможно причината да са паразити( има склонност към преяждане със сладко), но ми се иска да му предложа някакъв по-лесен и изпълним начин за прочистване. Мъжете трудно се навиват на сложни процедури. Ще се радвам, ако ме насочите.
От прочетеното останах с впечатление, че всички са доволни най-вече от тройчатката. Аз имам заболяване на щитовидната и не мога да я ползвам. Какво би могло да е достоен заместител?

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 18:38 от BettyBoop

# 859
купих си запер и в момента го използвам,мога да кажа отзиви като свърша курса след 1 месец

# 860
И аз се интересувам от заместител на тройчатката, с хашимото съм.

# 861
купих си запер и в момента го използвам,мога да кажа отзиви като свърша курса след 1 месец

Какъв си купи и какво лекуваш?

# 862

Какъв си купи и какво лекуваш?

http://www.zaper.info/?p=133
Правих си биорезонсна диагностика и ми откриха в повече паразити и реших да се чистя с запер. Ползвам го от 10 дни усещам прилив на енергия и виждам нагледно как се излизат гадините.Доволна съм. Shocked Shocked

# 863
  • на плажа
Стейси, разкажи по-подробно, моля те, ако не е проблем.

# 864
  • София
Стейси и аз да попитам
Къде прави биорезонансната диагностика?

# 865
И на мен ми е интересно. Къде ги виждаш гадините, в изпражненията ли?

# 866
Здравейте!
Отдавна ви следя. Дали мога да взема нещо профилактично, или непременно трябва предварителни изследвания. Кандидата минава ли за паразит? НЯКОЙ с опит в това?

# 867
Здравейте биорезонсната диагностика си я правя за втори път,предишния път беше преди 2г. и реших да проверя сега как са се променили нещата. За да не разводнявам темата с това какво е биорезонсна диагностика ще кажа че от известно време все не мога да се отърва от влагалищни гъбички.На диагностиката ми излезе ниво на паразитите в повече,т.е. има си допустимо ниво,което при ме е надвишено,показа ми ниска резорбция на тънките черва,което пак е свързано и със нивата на паразитите.Диагностиката я направих във Варна при една докторка,ако някой се интересува мога на лични на му кажа къде е .Запера беше инициатива на моята приятелка,която има същия проблем.Купихме си го двете и заедно го ползваме,и без това той се ползва 1 месец и после с почива. Определено усещам някаква допълнителна енергия от както по ползвам,все едно изчиствам харда  Mr. Green Паразитите доколко съм виждала на снимки има различни видове кръгли червеи,дълги като празно черво изглеждат и т.н... аз открих и от двата вида в изпражненията си.През цялото време пия много вода и не защото трябва ,а защото много ми се пие,не ми се яде месо,а аз определено ям доста,защото тренирам.Определено организма ми си показва какво си иска и аз го слушам.Бях си купила тройчатка, нея я вкл. веднъж седмично,но тя не е решаваща.Надявам се съм била изчерпателна.
ПП Знаете ли че когато паразитите започнат интензивно да се размножават първото което изяждат е силиция в организма,а калцият не се усвоява поради липса на силиций. При мен има ниски нива на калция и др. неща потвърждават че гадинките ми изяждат силиция.

Последна редакция: нд, 10 апр 2016, 22:14 от stasy_f

# 868
stasy_f, радвам се че се чувстваш по-добре. Но познавам много хора ползващи Запер, аз самата също ползвам, но никой не е видял паразити в изпражненията си. Ако наистина е така е редно да си пуснеш изследване на изпражнения там където изследват децата за градина и да провериш дали имаш или нямаш вътрешни паразити.
Глистите иди дойди може да приемем, че може да имаш, но "като изпразнено черво" отива като описание за тения и ако помня добре хич не е безопасно. Това, че си видяла една не означава, че си се изчистила, а означава че нещата са много сериозни и трябва лечение.

Нямам представа дали си чела внимателно за Запера, но неговия ток НЕ МИНАВА през червата, а ги обточва. Това означава, че Запера не убива паразито в червата. 

# 869
Какво означава обточва?

Общи условия

Активация на акаунт