Прочистване на организма от паразити

• 939 358
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 990
  • Sofia
Не е гадно кафето,става ароматно...няма мазнина отгоре

# 991
Не е гадно кафето,става ароматно...няма мазнина отгоре

Да, приятно е, но си има мазен слой отгоре.
И в случай, че го обичате и пиете много горещо, си е малко опасно - заради сгорещеното масло отгоре. Внимавайте! Simple Smile.

Бях чела, че облепихата е добра за черния дроб.
Да, има много ползи - и за черния дроб, и за кожата.
Но е важно след 1 месец употреба да се направи почивка, заради черния дроб. Не разбрах добре по къкъв начин може да навреди на черния дроб по-дълъг прием. Ако някой е наясно, нека да обясни.

# 992
Зеленото кафе дали става за пречистване на организма

# 993
zdraveite ,izvinete me predvaritelno , no na laptopa imam samo latinica i bosnenski ,ta taka ,ot lichen opit za troichatkata,tova koeto pravia e che izpolzvam i silni chaiove za detox za chistene i na toksinite ot umrelite paraziti ,kato tova e absoliuto zaduljitelno s troichatkata ,ne iskam da vi razkazvam kakvo izkarvam osobeno sutrin v toaletnata i oshte polezno e sled prikliuchvane na troichatkata da se produlji eto s tazi troichatka http://apteka.framar.bg/30053482/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0-
%D1%87%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0-%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2-100-%D0%BC%D0%BB
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЧИСТА КРЪВ 100 МЛ za da se izchisti i kruvta,otnosno obezparazitiavane za deca ,sushtata troichatka stava toest za deca nad 8 godishna vuzrast,sudurja :Тинктура Чиста кръв е предназначена за активно подпомагане на организма в процеса на неговото очистване и освобождаването му от крайните продукти, получени при обмяната на веществата. Уникална по своя състав и действие, тинктура Чиста кръв се доказа във времето, като мощен очистител на кръвта и на целия организъм.
Многостепенният модел на очистване на тялото, който често се прилага напоследък, минава през няколко основни фази, сред които очистване на черния дроб, на дебелото черво и на други органи, но първата и основа стъпка в него е очистването на кръвта.
Необходимост от пречистване на кръвта и организма като цяло може да се появи след боледуване; при активно физическо натоварване, съчетано с гладуване; при хроничен запек; при излишък на месо и мазнини в храната, както и при недостатъчната консумация на вода.
Кръвта ни е основен транспортьор на отпадните вещества от клетките и органите на тялото ни към системите, отговорни за отделителните процеси. Отделянето на тези вещества се извършва чрез урината, фекалиите, потта и въглеродния двуокис, който издишваме. За да активизираме отделителните процеси в тялото си е необходимо първо и преди всичко да очистим кръвта от натрупаните в нея вредни вещества.
В състава на тинктурата влизат билки като бял равнец, карамфил, орех, пелин, маточина и горчив портокал.
Белият равнец е незаменимо средство за пречистване на кръвта и силен детоксикатор на организма. Регулира кръвообращението и действа оздравително на кръвоносната система.
Карамфилът е най-добрата естествена алтернатива на синтетични аналгетици, мощен очистител, един от най-активните антиоксиданти и доказан антисептик.
Орехът притежава доказано противовъзпалителен и тонизиращ ефект върху тялото. Богат на йод, той има изявено антимикробно и антигъбично действие.
Пелинът е добре известен като тоник на мускулатурата на отделителната система. Притежава доказано антигъбичен и противопаразитен ефект.
Маточината е богата на етерични масла с ярко изразено болкоуспокояващо, имуностимулиращо и антиоксидантно действие.
Горчивият портокал е сред най-мощните очистители на кръвта и тялото. Има ясно изразен антибактериален и антисептичен ефект върху организма. Силен съюзник в борбата с рака.
Състав:
Билков бленд от бял равнец, карамфил, орех, пелин, маточина, портокал, етилов алкохол (96°) и вода в съотношение приблизително 50:50.
Количеството билков бленд използван за изготвянето на препоръчителна дневна доза /8 мл./ е 344 mg.
Начин на употреба:
Да се приема сутрин и вечер, поне 30 мин. преди или след хранене, по 1 чаена лъжица /4 мл./ от тинктурата, разтворена в 150 мл. вода.
Без лекарско предписание

# 994
  • Варна
Дразни ли стомаха тази Чиста кръв?
Защото аз се отказах заради това от тройчатката.

# 995
nai veroiatno da ,shtom purvata vi e draznela stomaha ,no moje da opitate togava s kapsuli ot chesan

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 13:26 от Radi Kirkova

# 996
nai veroiatno da ,shtom purvata vi e draznela stomaha ,no moje da opitate togava s maslo ot chesan
ili po skoro ot rigan eto i link http://mountheal.com/blog/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-%D0%BE% … 0%B3%D0%B0%D0%BD/

# 997
  • Варна
Благодаря!
Ще го потърся в аптеките.

# 998
Благодаря!
Ще го потърся в аптеките.
Kusmet vi jelaia,az zapochnah profilaktichno ,no sled kato vidiah kakvi gi izkarvam ,losho mi stana .... Rolling Eyes Laughing

# 999
Има един начин за  бърз детокс и евентуално изхвърляне на песъчинки от бъбреци и тн.72 часа продължава прочистването като се пие по 3 литра сок от зелена ядълка тип "американска",които са кисели и минерална вода.Водата се приема колкото може да понесе организма.Храненето трябва да е само плодове без нищо друго.Може да се практикува веднъж в месеца или на няколко месеца.

# 1 000
Моя близка си взе тинктура от БГ и преди месец някъде започна анти-паразитна програма заради кожна алергия. Като гледам резултатите ще взема да пробвам и аз, но ме е страх, ако почнат да излизат от мене разни зверове като във филма Пришълеца  Joy

# 1 001
Много интересна тема. Аз правих анти-паразитна програма преди време по една селска рецепта. Рецептата беше следната, дано само не изпускам нещо:
1 литър ракия,
40 броя малки зелени орехчета,
1 литър червено вино,
1 кг захар.
Зелените орехчета се заливат с ракията. Изчакват се 40-50 дни, след което се прецеждат. Прибавят се червеното вино и захарта и се разбърква. Това се налива в бутилки и енергично се разклаща от време на време. После се оставя 1 месец да се получи утайка, пресипва се и е готов за консумация. Пие се пои една чаена лъжичка на гладно два пъти на ден.
Сега нямам време и се доверявам на добавки, но от домашното по-хубаво няма. Някой да каже от бг или чужбина нещо по-изпитано

# 1 002
Нашата хомеопатка изписа на сина ми препарата Парагон на капки е от аптека.Някой ползвал ли го е да даде отзиви? Разбрах ,че е настойка от зелени орехи ,карамфил вит.С и нещо още. Горчиво е и не му харесва особено.Моля за мнение.

# 1 003
Здравейте! Моля Ви кажете ми от къде си вземате Троичатка, Кандимин (масло от риган) и Чиста кръв? Обиколих всички аптеки, но съм от малък град и ме гледат като полезно изкопаемо. Може ли линкове за изгодни сайтове? Приятен ден, мили дами!!!

# 1 004
  • Варна
Аз си поръчах за втори път масло от риган и бял трън от bilkolechenie.net.
Мисля, че има и само масло от риган.
За другите две не съм проверявала.
И аз търсих на едно, две места във Варна и се отказах.
Поръчвам до офис на Еконт.

Общи условия

Активация на акаунт