Прочистване на организма от паразити

• 939 494
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 185
Не е за въпросният човек, но си правих биорезонансна диагностика.
Не съм докрай удовлетворена, защото искам да разбера защо ме болят по определен начин ставите, а те такъв отговор не могат да ти дадат.
 На ирисодиагностика ми казаха, че е нещо като луксация.
Излезе  идеална елипса на аурата, но и  затормозен черен дроб. И как ли няма да е, като цял живот пия отвари за каквото се сетя.
 Искам друг вид диагностика, но не знам каква да е тя.

има огромно значение на какъв апарат за биорезонанс се преглеждаш и кой извършва диагностиката.
разликата е като от Жигула до Мерцедес....
Биорезонанса, на който заведохме нашето дете, е руска разработка. Казва се Метатрон Клиникъл. Проверих в нета, поне за България ми излиза само един такъв наличен. Не бих казал и че цената за подобен преглед - 80 лв за дете, беше висока. Проверих изследването с такава апаратура, струва 300 евро. в Германия.
Меко казано, бяхме смаяни от възможностите, визуализацията и дотолкова подробното и детайлно обяснение на цялото състоянието на детето, като капакът на всичко бе, че показа и психоемоционалното й състояние Simple Smile А то беше - любов, нежност, заинтересованост. Доста различно от това на възрастен човек , например Simple Smile
Къде направихте диагностката,може и на лични?

# 1 186
  • Varna, Bulgaria
Метатрон (произведен в Русия) пишеше и на апарата, на който се преглеждахме с ММ във Варна. Взеха ни 40 лв/преглед.

# 1 187
Метатрон (произведен в Русия) пишеше и на апарата, на който се преглеждахме с ММ във Варна. Взеха ни 40 лв/преглед.
Къде точно във Вн?

# 1 188
Привет, хората с болна щитовидна жлеза с какво могат да заместят тази Тройчатка?

# 1 189

Метатрон е марката на производителите - Институт по Приложна Психофизика - Омск. Не е без значение кой модел на Метатрон е ползван точно. Там, където бяхме, имат последните два - Клиникъл и Хоспитъл, които са с доста повече възможности от стария модел - Хънтър. Най-малкото,  може да се преглеждат напълно безопасно и деца, както и да се правят метатерапии. Което всъщност никак не е малко.
Ние продължаваме терапията с нозоди, състоянието на детето след няколко дни се подобрява значително. Ето, днес спа два часа и половина следобед, което не ни се е случвало от доста време и е значително по-спокойна. Не е изхвърлила все още гадинки с акото, но съм сигурен, че същите са намалели значително Simple Smile

# 1 190
  • Varna, Bulgaria
Къде точно във Вн?
При д-р Верославов. Координати има в гугъл.

# 1 191
  • София
Привет на всички. И аз пия Тройчатката от 20 дни. Не съм забелязала нещо да изхвърлям, но сякаш тонусът ми се повиши. Попаднах на материали за Триактал, но в аптеката нямаха наличен и ми предложиха Тройчатката на доста по-прилична цена.
Иска ми се обаче когато приключа първата опаковка да си направя такава компютръна диагностика, но не намирам информация за София. Моля ако някой има такава и е преминал и е доволен да сподели конкретно място и лекар за София. Благодаря предварително.

# 1 192
Аз пак да попитам ако някой забелязва подобрение на кожата си, по - малко петна или грапавини след пречистване от паразити- да пише.

# 1 193
  • Пловдив
Аз пак да попитам ако някой забелязва подобрение на кожата си, по - малко петна или грапавини след пречистване от паразити- да пише.
аз  Peace особенно след като пия сяра с мед , но то си е очакван ефект  Laughing
Между другото сярата е доста пренебрегван и неспоменаван начин за чистене , а едно време с това са се спасявали сяра+меласа / тва не знам точно какво е / + лук ???????

редактирам се  - Какво е меласа?

Меласата е остатъчен продукт от  след смилането на захарната тръстика. Тези остатъци след това се варят 3 пъти, като след всяко преваряване се получава един от трите вида меласа.

# 1 194
Привет на всички. И аз пия Тройчатката от 20 дни. Не съм забелязала нещо да изхвърлям, но сякаш тонусът ми се повиши. Попаднах на материали за Триактал, но в аптеката нямаха наличен и ми предложиха Тройчатката на доста по-прилична цена.
Иска ми се обаче когато приключа първата опаковка да си направя такава компютръна диагностика, но не намирам информация за София. Моля ако някой има такава и е преминал и е доволен да сподели конкретно място и лекар за София. Благодаря предварително.

Здравей, както бях писалa в  по-горен  пост аз също пиех тройчатка но след 2 седмица получих обрив със ужасен сърбеж на гърба и гърдите след което спрях приема на тройчатката. Оказа се че след околко 1 седмица наизтина получих облекчение и се чувствах по жизненена. Аз по принцип имам стомашен дискомфорт който  изчезна след приема на тройчатката. моля, да ми шишеш ако трябва на лични на коя фирма ползваш тройчатката и  по колко пъти на ден я приемаш. Аз мисла да възобновя пиема на тройчатка.

Последна редакция: пн, 16 яну 2017, 13:49 от roanda 80

# 1 195
аз  Peace особенно след като пия сяра с мед , но то си е очакван ефект  Laughing
Между другото сярата е доста пренебрегван и неспоменаван начин за чистене , а едно време с това са се спасявали сяра+меласа / тва не знам точно какво е / + лук ???????

Меласата е остатъчен продукт от  след смилането на захарната тръстика. Тези остатъци след това се варят 3 пъти, като след всяко преваряване се получава един от трите вида меласа.
а бенки и лунички и подобни петна намаляват ли?

# 1 196
  • София

Здравей, както бях писал в  по-горен  пост аз също пиех тройчатка но след 2 седмица получих обрив със ужасен сърбеж на гърба и гърдите след което спрях приема на тройчатката. Оказа се че след околко 1 седмица наизтина получих облекчение и се чувствах по жизненена. Аз по принцип имам стомашен дискомфорт който  изчезна след приема на тройчатката. моля, да ми шишеш ако трябва на лични на коя фирма ползваш тройчатката и  по колко пъти на ден я приемаш. Аз мисла да възобновя пиема на тройчатка.
Тази http://apteka.framar.bg/30046404/%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9%D1%87% … 0%B3-100-bioherba приемам сутрин и вечер по едно на гладно с чаша вода.

# 1 197
  • Пловдив
Скрит текст:

а бенки и лунички и подобни петна намаляват ли?

не мога да твърдя със сигурност

# 1 198
Има ли някаква съществена разлика между Тройчатка и Триактал, освен цената? Simple Smile

# 1 199
Разликата между Тройчатка и Триактал е във вида пелин. Има много видове пелин. Само сладкия пелин съдържа веществото Артемизин, което е противораково. Сладкия пелин както всички други видове пелин е и противопаразитно. Той може да се взима продължително време, защото не е отровен. Сладкия пелин се съдържа във Триактал. Във Тройчатка се съдържа пелин, който по-принцип в големи дози е силно токсичен и много отровен. Но все пак в лекарството е в нормално количество достатъчно, за да не нанесе щети на организма. Пелинът в Тройчатка е един от най-добрите в борбата срещу паразити. Аз в момента пия сладък пелин и като цяло съм много доволна. Само това да отбележа, че цикълът ми изчезна. Не знам от това ли е или от друго. Иначе си купих възможно най-евтиния 100 капсули бяха около 12-13 лв. и с това изключение е вълшебен. Все едно са ми ударили ваксина с енергия.

Общи условия

Активация на акаунт