Прочистване на организма от паразити

• 939 012
  • 1 333
  •   1
Отговори
# 1 245
Не давам толкова пари за билки при положение, че имат евтин аналог.
Lino-Reno, мислех си за твоя въпрос -прочистване на органите... Ако изобщо това нещо е възможно без операция, особено в главата, гръбнака, това е ГЛАД или ПОСТ.
Глад + молитва = пост
Глада мори враговете /Псалом 68/ Какви по-големи врагове от тези, които живеят в нас и чрез нас - червеи, паразити...
Та след един 2-3 дневен пост , когато гадовете са изгладнели да се примамят в червата с любимата им храна - сладко и алкохол . Следва разхлабващи и клизми. Клизми с нистатин, сода, ММS. Сигурно ще излязат от коремните органи да пируват с алкохола и захарта. Но за главата . Там солени компреси на гладно....

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 18:06 от Mislq

# 1 246
  • Пловдив
по отношение към биорезонансната диагностика част от хората приличат на туземци виждащи цивилизован човек да говори по мобилен телефон с някой на другия край на света........

Всичко това си има реално обяснение - въпроса е до колко личното ниво на познание може да си го обясни и възприеме

Другия факт е че тази  магия се използва за печалбарство И от доста не добросъвестни доктори с диплома   - така че дали зад апарата седи човек с диплома или не -  не е въпроса - въпроса е дали  Е ЧОВЕК или просто печелбар

Зад един от уж най- добрите апарати в БГ седи доктор - на който хич не му се работи не може да отговори на елементарни въпроси извън заучените вече  , но пък му се печелят пари ... и е имал възможността да закупи добре изглеждаща техника която дали е оригинална  е под  въпрос?

Относно изписаното лечение - всеки може да изпише , препоръча... и т.н  въпрос на лична преценка си е дали и кое и как да се изпълни , нали уж Всички хора претендират за интелект
или е по лесно да оплюем обвиним и прехвърлим личната си отговорност на чужд гръб?

а да правиш продължително лечение/или каквото и да е лечение/ - без контроли си е направо безотговорно с това съм съгласна  Peace

Първо 4 месеца билки и после лекарства-за какво е нужно това?
Другото,което ми е интересно-кой прави тази диагностика-лекар или някой любител дето си е закупил апарат за биорезонанс?И кой точно изписва тези лечения? При продължителна употреба на лекасртвата трябва да се следят кръвните показатели.

# 1 247
Другия факт е че тази  магия се използва за печалбарство И от доста не добросъвестни доктори с диплома   - така че дали зад апарата седи човек с диплома или не -  не е въпроса - въпроса е дали  Е ЧОВЕК или просто печелбар

Зад един от уж най- добрите апарати в БГ седи доктор - на който хич не му се работи не може да отговори на елементарни въпроси извън заучените вече  , но пък му се печелят пари ... и е имал възможността да закупи добре изглеждаща техника която дали е оригинална  е под  въпрос?

Относно изписаното лечение - всеки може да изпише , препоръча... и т.н  въпрос на лична преценка си е дали и кое и как да се изпълни , нали уж Всички хора претендират за интелект
или е по лесно да оплюем обвиним и прехвърлим личната си отговорност на чужд гръб?

Изобщо не съм съгласна-няма как едно немедицинско лице,което си е закупило апарат да изписва медикаменти,които дори ако се спазват наредбите трябва да се вземат срещу рецепта.Не знам защо някои го намират за нормално,но докато е така ще четем безумия по форумите.

А иначе дали зад апарата стои човек с образование или без-все е печалбар до известна степен.Но няма как един дето е учил 6 години и познава човешкото тяло да се сравни с познанията на някой дето само е изкарал курс да борави с апарата.Ясно e,че и между лекарите има доста недобросъвестни,това не е нова информация и тук е точно мястото за личната преценка.
Как работи един апарат зависи и от това дали минава редовно метрологичен контрол(да не се бърка с метеорологичен).

А иначе тук и до псалмите се стигна-то наистина работата стана сериозна....

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 19:45 от Оr

# 1 248
Не съм искала с питането си да прехвърлям отговорност на никого - то и във форум на кого я прехвърлям?
Да, гледам като туземец, защото съм свикнала да имам доверие на лекарите, които използват съандартен метод за диагностика, а този ми е крайно непонятен.
Нямам съмнения в човека, който извършва прегледа, няма да обяснявам за него нищо.
Просто исках да знам дали някой е минавал през подобна.
Логично е да се следва схема билки-лекарства-билки, за да се подготви организма за лекарствата, после да се изчисти.
Някои билки гонят паразитите от тъкани, в червата лесно умират (всички го знаем). Ако умрат в сърцето или мозъка щетата ще е огромна.

# 1 249
За да се намалят щетите приема се комбинира с активен въглен/минерали/пектин и пр.,които да изтеглят токсините. Добавя се нещо и за меко изкарване, за да не се дразнят червата,които със сигурност не са в цветущо състояние.Трябва да се внимава при приема им с медикаменти,щото може да намалят действието им-т.е. да има разстояние между приема им.
Обаче доверените хора зад апарата,трябва да знаят по-добре тези неща от нас тука.

Силни разхлабителни,пълен глад и остъргване със сол на разранени черва...такова мъжество оставям на мазохистите и онези дето се борят със злите духове.

# 1 250
  • Пловдив
Скрит текст:
Другия факт е че тази  магия се използва за печалбарство И от доста не добросъвестни доктори с диплома   - така че дали зад апарата седи човек с диплома или не -  не е въпроса - въпроса е дали  Е ЧОВЕК или просто печелбар

Зад един от уж най- добрите апарати в БГ седи доктор - на който хич не му се работи не може да отговори на елементарни въпроси извън заучените вече  , но пък му се печелят пари ... и е имал възможността да закупи добре изглеждаща техника която дали е оригинална  е под  въпрос?

Относно изписаното лечение - всеки може да изпише , препоръча... и т.н  въпрос на лична преценка си е дали и кое и как да се изпълни , нали уж Всички хора претендират за интелект

Изобщо не съм съгласна-няма как едно немедицинско лице,което си е закупило апарат да изписва медикаменти,които дори ако се спазват наредбите трябва да се вземат срещу рецепта.Не знам защо някои го намират за нормално,но докато е така ще четем безумия по форумите.

Скрит текст:
А иначе дали зад апарата стои човек с образование или без-все е печалбар до известна степен.Но няма как един дето е учил 6 години и познава човешкото тяло да се сравни с познанията на някой дето само е изкарал курс да борави с апарата.Ясно e,че и между лекарите има доста недобросъвестни,това не е нова информация и тук е точно мястото за личната преценка.
Как работи един апарат зависи и от това дали минава редовно метрологичен контрол(да не се бърка с метеорологичен).

А иначе тук и до псалмите се стигна-то наистина работата стана сериозна....

Peace аз мисля че тези препарати изписвани с рецепта не би трябвало изобщо да се коментират при едно такова изследване - за това си има доктори с техните си методи

Тук мисля имат място билките , добавките и други такива позабравени, но доста по щадящи и ефективни методи , както и лечението с честоти - не само апаратни, а  дори под формата звук , музика... кристали и т.н
Малко се обръща внимание на самата Аура , която е един вид защита и малко се знае по въпроса
Както и за лисата на витамини , минерали и ензими в организма и тяхното набавяне

Изобщо темата е наистина доста всеобхватна и дълга и разните му там хард медтоди нямат място би трябвало по широко да се погледне на проблема , а не само има някакъв паразит трябва да се махне ... да ама не
на негово място ,ако не се вземат по всеобхватни мерки за физическо и психическо оздравяване ще се появи друг със сигурност  Peace

а като казвам печалбари имам в предвид , че 99% от тези зад въпросната апаратура не проявяват този по широк поглед върху проблема , а разчитат само на чистенето на нещо , което под една или друга форма пак ще се прояви ...  и клиента пак ще дойде
Трябва да се оздрави енергетиката и психиката и тогава става лесно с физиката - а това не се прави, а и малко са пациентите които го разбират , всички очакваме хапче и край на проблема  Rolling Eyes
Нещо което прави и съвременната медицина - липсва цялостния подход ...

# 1 251
  • Sofia
Днес някой беше пуснал в фб снимка на закупена пържена риба пълна с паразити,много гнусно изглеждаше Sick
Някой беше коментирал,че не било опасно,случвало се е и в консерви да бъдат открити....Опасни ли са,измират ли при термична обработка?

# 1 252
За да се намалят щетите приема се комбинира с активен въглен/минерали/пектин и пр.,които да изтеглят токсините. Добавя се нещо и за меко изкарване, за да не се дразнят червата,които със сигурност не са в цветущо състояние.Трябва да се внимава при приема им с медикаменти,щото може да намалят действието им-т.е. да има разстояние между приема им.
Обаче доверените хора зад апарата,трябва да знаят по-добре тези неща от нас тука.

Силни разхлабителни,пълен глад и остъргване със сол на разранени черва...такова мъжество оставям на мазохистите и онези дето се борят със злите духове.

Благодаря наистина. Изписан имам иберогаст, заедно и с билките, и с лекарствата.
Не виждам защо да не попитам дали ви звучи нормална схема, която срещам за първи път в живота си.
Ще си направя и кръвно изследване в четвъртък за трихинолозата.
Просто исках и тук съвет.
След като изчетох темата виждам, че далеч не съм първата пила Зентел.
Отново благодаря за съвета. Едиствено за дроба не ми е казал какво да пия по време на лекарствата.
Изобщо не е споменавано глад ( само да се ограничи захарта и млечните), а това със солта...звучи страшно!

# 1 253
alegoria ,kакво точно за черния дроб? Видях,че в изписаните ти билки има кисел трън-той действа на черния дроб.Сигурно и някои от другите-не задълбочих в състава.
Този чесън как ти е изписан-да гълташ склидка на гладно или някакъв на прах?
Добре е да премахнеш и плодовете от менюто.
Иначе форума не е място за достоверна информация,щото пишат всякакви-включително и хора,любители на екстремни очиствания.Мисля е редно да се допиташ до човека,при който си била или до друг за допълнителлно мнение,но ти си решаваш.Иначе наистина е хубаво,че споделяш-така се научават и нови неща.

Доли,ама ти сигурнa ли си,че си видяла паразити на снимката,а не недоизчистена от вътрешностите риба? Инак ако е била добре изпържена или добре консервирана няма никаква опастност.
Рибата преди употреба се изчиства много добре от вътрешности,хайвер,хриле,понякога според зависи от вида и се премахват и главите.Като се консервира се осолява много добре,кисне  1 или повече денонощия в оцет,слагат се пипер,бахар,дафинов лист и пр. подправки, за да убият каквото има.Освен това към консервите преди консумация се прибавя допълнително лук,към чорбите люта саламурика примерно.Разните сушита пък също се ядат с едни люти пасти и т.н.Т.е. при правилна обработка и консумация не може да стане нищо.

# 1 254
Според мен всеки човек сам вътрешно чувства и усеща кой е най-правилния метод за лечение. Alegoria сама може да прецени на кого да се довери. Аз лично не съм доволна от лекарите и предпочетох алтернативни методи в комбинация с лекарства. Alegoria винаги може да спре курса, ако реши че не се чувства добре. Обърнах особено внимание на мнението на MAMA GALQ и Mislq. По принцип аз съм абсолютно против лечението с медикаменти и според мен билките са доста по приемливи. Аз лично два месеца бях на билки, чайове, пробиотици, сокове, зеленчуци и т.н. и видях, че се влоших доста. Това беше причината отново да прибегна до лекарствата иначе в никой случай не бих ги използвала. И колкото и да не ми се иска да призная с тях доста по-бързо се морят гадовете, но наистина не смея да правя дълги курсове, защото усещам че не се чувствам добре от лекарствата. Замислих се много за глада и енергиите на паразитите и въобще на всичко около нас. Не мога да разбера и връзката на паразитите с пълнолунието и в момента чета за резонансната диагностика, макар че са ми я прилагали и не и вярвах. Трябва ми малко време за да получа по-пълна информация и да я свържа. Колкото и да не искам да призная обаче пост, молитва, лечение с честоти и т.н наистина оказват влияние или поне на този етап това откривам. За солта, която споменах... Не знам защо виждате в това лечение нещо странно. Нали не си представяте, че хващам плика със сол и кусам от него. Водата със сол се нарича Соле. В 1л. вода се разтваря 1 равна чаена лъжичка, а в някой случай може и малко повече 1 лъжичка с връх например. Информацията за соле я има налична и в интернет. Въпросната вода соле я бяха препоръчали на дъщеря ми, като много малка при едно тежко разстройство. Тя служи за оводняване, солта задържа течностите в тялото и помага за по-добра хидратация. Паразитите се хранят със стомашни сокове и мразят солта. Болните от рак също използват соле. Естествено е, че не трябва да се прекалява със солта. Аз и не споря за това. Във водата тя почти не се усеща. Сигурна съм, че във супата си слагате повече. Аз използвам хималайска сол. За въпросното соле, ако се интересувате може да прочетете. Информация в нета дало Господ, като повечето е реално описани случаи от хора, как действа и отзиви. Аз се уверих, че на мен ми действа добре. Една седмица пия, една почивам.

# 1 255
Соле ползваме и в къщи с много разнообразни приложения - много съм доволна  Peace

# 1 256
Ако обаче се прави прочистване от паразити според мен не е подходящо.
Паразитите се закачат за червата и ги нараняват. А на рана сол не се слага (уж това знам).
Or -чесъна е на капсули с магданоз, защото 6 цели скилитки на ден ще ме озорят.
Благодаря на всички Ви за мнението по моя въпрос. Peace

# 1 257
Синът ми взема от тези капсули чесън с магданоз, да споделя, че не мирише така все едно си изял половин глава чесън, но все пак се усеща аромат, особено ако се взема сутрин, имайте го предвид.

# 1 258
За солта, която споменах... Не знам защо виждате в това лечение нещо странно. Нали не си представяте, че хващам плика със сол и кусам от него. Водата със сол се нарича Соле. В 1л. вода се разтваря 1 равна чаена лъжичка, а в някой случай може и малко повече 1 лъжичка с връх например. Информацията за соле я има налична и в интернет. Въпросната вода соле я бяха препоръчали на дъщеря ми, като много малка при едно тежко разстройство. Тя служи за оводняване, солта задържа течностите в тялото и помага за по-добра хидратация. Паразитите се хранят със стомашни сокове и мразят солта. Болните от рак също използват соле. Естествено е, че не трябва да се прекалява със солта. Аз и не споря за това. Във водата тя почти не се усеща. Сигурна съм, че във супата си слагате повече. Аз използвам хималайска сол.

Това,което пишеш не е никакво Соле-солето е наситен  разтвор до степен да не се разтваря повече солта,а твоето е част от рецептата,която се препоръчва при обезводняване.
Ама не разбирам защо трябва да се задържат течностите в организма,при положение,че се цели изхвърляне.

А на рана сол не се слага (уж това знам).

Слага се и по-бързо заздравявяне,обаче това е за който може да търпи да изгори от болка.Само че едно да го ръснеш на кожата,друго са червата-възмутата ми беше от комбинациите на 100 илача+солта.
Иначе нямам против солето-даже има и разни варианти за пречистване със сол,но се правят еднократно и после много се внимава със захранването.

# 1 259
Аз рецептата за Соле я намерих в нета и там разбрах как се казва. От описаното би следвало да е същото, като системите които включват на обезводнилите се. Хидратация при мен е необходима, защото от изследванията беше видимо, че организма ми е обезводнен, макар, че аз пия над 3 литра на ден вода. На биорезонасната диагностика констатираха абсолютно същото без да споменавам за няколкото изследвания. Обясниха ми, че се получава в следствие на това, че паразитите се хранят със стомашни сокове, особено когато предпочиташ да консумираш повече плодове и зеленчуци, като мен. При мен това е навик. Не че се ограничавам от месо, но не го обичам, а от сладкото ми става лошо. В тези случай паразитите се хранят със стомашните сокове. Дали е така аз не знам, но се чувствам добре от Соле. Хидратираното тяло е доста по-здраво и аз пък не разбирам защо трябва да изхвърлям всичката вода. То организма си е пригоден сам да изхвърля ненужното. Ако пиеш повече вода има какво да изхвърлиш и какво да остане в организма ти. По между другото, аз за Солето лоши отзиви не съм чула до сега. Но нека то да ми е проблема, защото според мен то е доста безобидно имайки в предвид ниската концентрация. Пречистената океанска вода и разни други солеви разтвори и системи, които се продават в борбата срещу паразити са на много високи цени. Аз определено не мога да си ги позволя и съм доволна от заместителя им.

Общи условия

Активация на акаунт