Сутиен BRAVO

• 7 888
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
jabarekules , все още не съм поръчала . Благодаря ти за отговора , беше ми от голяма полза.

bouquet  bouquet  bouquet

# 16
  • Варненска клюкарка
Днес си купих сутиени Браво. Взех ги от един от моловете в града, като предварително изпробвах един, който  направо ми залепна- все едно специално за мен е шит... Много са удобни, леки,  меки и както се казва в рекламата "направо не се усещат", но номерацията им е пълен идиотизъм- някакви безкрайни ХХХ....L, от които всяка жена би се почувствала като крава, а всъщност просто са китайски, а тяхната номерация отговаря на око да види ръка да пипне  Crazy така, че ако някоя кухавела ви дразни по телефона, просто погледнете в интернет адресите на магазините в които се продават и отидете да си купите лично- има ги в много градове.

# 17
Днес си купих сутиени Браво. Взех ги от един от моловете в града, като предварително изпробвах един, който  направо ми залепна- все едно специално за мен е шит... Много са удобни, леки,  меки и както се казва в рекламата "направо не се усещат", но номерацията им е пълен идиотизъм- някакви безкрайни ХХХ....L, от които всяка жена би се почувствала като крава, а всъщност просто са китайски, а тяхната номерация отговаря на око да види ръка да пипне  Crazy така, че ако някоя кухавела ви дразни по телефона, просто погледнете в интернет адресите на магазините в които се продават и отидете да си купите лично- има ги в много градове.

На каква цена ги взе ?

Знаете ли дали още е актуална промоцията - за 40 лв.?

# 18
  • Варненска клюкарка

На каква цена ги взе ?

Знаете ли дали още е актуална промоцията - за 40 лв.?
За 40 лв. ги купих, но не знам дали е още актуална цената. В рекламата се казва лятна промоция, а все още е лято,макар и септемврийско...виж на сайта, там можеш да се ориентираш и за размера- аз така направих    Grinning
http://www.teleshop.bg/newpresta/product.php?id_product=94

Общи условия

Активация на акаунт