Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 106

• 52 475
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Момичета ,тези които са гледали Облака,не ви ли направи впечатление че там гласът на Енгин е по-различен отколкото в КВФ.Не че не е същият но и силата и интонацията звученето на едни и същи думи е различно.В Облака е такъв наперен наблягащ на ррр и малко хриптящ,а във КВФ е изпълнен с нежност и успокоение.Дори и да не разбирам турски/което в момента е мой голям минус/,мога да слушам гласът му безкрай ,особено Мустафа Булут.Като гледах първа серия в първите минути,когато тъкмо се пробуждаше,ама хич не ми хареса ,ни визия ,ни държание абе нищо.Викам си тоя филм няма да го бъде ама нали съм тъпа и упорита,викам ще гледам.Този човек е жив наркотик,колкото повече го гледаш ,толкова повече искаш,няма насита  Wink

nitka ,  в онзи район се говори диалектен турски - носово и хриптящо... Просто актьорите и най-вече Енгин се справи блестящо пресъздавайки диалекта...!? Peace

# 436
Благодаря smile3501 на екипа за превода на 71 еп newsm51

Лека нощ и от мен.Прехвърлям се в Бодрум  Heart Eyes Joy

# 437
  • AMS
di...va   bouquet благодаря, не съм веща в тези "форумски чалъми", затова и пиша рядко, оставям това на професионалистите - Вас, но пък Ви чета с огромно удоволствие.
Да си призная, досрамя ме да питам за разяснения как ги качвате тези снимки, за блондинка бързо схващам ако някоя й е скучно, може да се опита на лични да ме светне, как става номера.
и за да не досаждам само с приказки http://tanynka.snimka.bg/other/kerim.671661.26973048

Благодаря за превода!!!
Но моля ви не започвайте споровете отново, защото ми става тъжно!!!

Последна редакция: сб, 21 апр 2012, 23:54 от di...va

# 438
# 439
  • София
Боже,как млъкнахте всички  Joy Joy Joy!
Но и при мен се свали филмчето,така че отплавам при Керим!
ЧАО Hug!

# 440
# 441
Прекрасен завършек на вечерта - преводче! Браво, Мацки и благодаря много...... изпрощам малко чичеци за разкош и да замирише малко на пролет  Wink- Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 00:04 от gery_dobreva

# 442
Излезе ли онлайн превода..в дейлито

# 443

До утре ,момичета!
Аз отивам да гледам-сещате се кой!
Пожелавам ви да го сънувате-утре ще очаквам да чета за  сънищата ви!  bouquet

# 444
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 4

# 445
  • Разград

# 446
  • София
Лелееее,тоя Решат голям смешник,ама как се прави и увъртааа,много ми е противно - смешен #Crazy

# 447
Лелееее,тоя Решат голям смешник,ама как се прави и увъртааа,много ми е противно - смешен #Crazy

Аз още не гледам,че чакам онлайн превода..ти къде гледаш

# 448
Светозара, в интерес на истината съм забелязала, че Росен Петров има добро чувство за хумор.
Примерно бих му писала следното:

Скрит текст:
Г-н Петров,
Имаме една молба към вас. Не знаем, колко е осъществима, но все пак да я отправим. Напоследък, някои от около две години, други от по-скоро, изпитваме възхищение от таланта на един актьор. Казва се Енгин Акюрек и в момента излъчват сериал с негово участие по Би Ти Ви.
Вероятно ще решите, че това е поредната приумица на вманиачени фенки, които си нямат друга работа, освен да гледат турски сериали, но ще сгрешите. Актьорът наистина е уникален, което може да се потвърди от многобройните фен-сайтове и фейсбукстраници създадени на негово име.
Няма как да ви убедим в неговия талант, ако не сте гледали нищо с него. Просто ще трябва да ни се доверите.
Не бихме ви занимавали с отчаяното си желание да видим интервю или разговор с него, ако актьорът даваше често такива. За съжаление, той е от онези известни личности, които не обичат или избягват да го правят. Личният му живот е пълна мистерия и това разпалва любопитството ни още повече.
Обръщаме се към вас, защото в България предаванията, които могат да си позволят да поканят някоя известна личност от чужбина са твърде малко. Освен това, вярваме, че гостувайки на вас, ще имаме шанса да се насладим на един интелигентен диалог, както и да научим интересни неща, за човек, на когото истински се възхищаваме.
Подпис: Хиляди фенки.

Поствам ти го, само за да ти докажа, че това не ми е сила  Peace
Познай дали ще ми отговори  Joy

Олеле, Евелин, разхлопа ми   Two Hearts, връщаш ми го за трейлъра с целувката  Naughty
Рождения ми ден е в сряда, отивам да си търся черната рокля с голия гръб  Joy

п.п. Щеше да е хубаво да празнувам с вас. То не пречи и виртуално.
ХРИСИИИИ
Смятам, че е станало супер.
Липсва само моментът, че Филмът се ползва дори за терапия, че е филм против насилието.
Иначе смятам Росен да каже "Да" по-лесно от Енгин Simple Smile

СРЯДА, а?   ХМ...  Да побързаме с Росен тогава

# 449

Общи условия

Активация на акаунт