За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 179
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Блонди, тъкмо щях да ти благодаря, че си ги махнала символите и видях какво си писала  Blush От няколко дни ги забелязах, не знам какво им се е случило. Надявам се, че ще продължиш да водиш темите, справяш се перфектно  Hug  

Момичета, от вчера ми е изтръпнал половината палец на левия крак  Crazy

# 376
малко извън разговора  Embarassed това втърдяване на корема при контракции, по скоро е при пипане на корема или си е като усещане, вътрешно някакво  newsm78

# 377
  Нели, аз се надявам ти да продължиш да поддържаш темата, много ми харесват снимките, заглавията и си много всеотдайна в това което вършиш. Hug Hug
Напълно съм съгласна. За да водиш тема се изискват време, усилия и желание. Оценявам това, което правиш и благодаря!  Hug

Hug Hug Hug

# 378
малко извън разговора  Embarassed това втърдяване на корема при контракции, по скоро е при пипане на корема или си е като усещане, вътрешно някакво  newsm78

На пипане става твърд корема, но се усеща и вътрешно.
Виж в тази тема има подробни обяснения  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377539

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 22:49 от viv-miv

# 379
Абе я си кажете, че не искате аз да водя темите  Mr. Green Mr. Green бъзикам се, Блонди ще продължиш заради нас, а който има много претенции  smile3513  Mr. Green ти си нашият "ветеран"  newsm47 Hug Hug
Аз преди време си купих една червена, секси нощница и тая вечер се изтапанчих с нея  Mr. Green дано утре да не кашлям  hahaha
Гунди, понеже знам, че ти най-следиш  Mr. Green и Дбс също - знаете ли дали има някоя лекцийка някъде -  в четвъртък или петък  newsm78 Hug
Лека нощ от мен, утре пуф-паф, че съм забравила какво е  Mr. Green и не забравяйте - много  Mr. Green Mr. Green Hug

# 380
  • Враца
Ееее, момичета недейте така дееее  Sad Много се сдухах сега, че нещо добрия тон е застрашен, а всичко е толкова хубаво. Ако аз съм обидила някой лично с нещо моля за извинение  Praynig И , Блонди, определено не си представям някоий друг да води темата, това някак си няма да е вече "нашата" тема, ако не я водиш ти  Hug . Моля ви не се сърдете, ще плачаааа  Cry
Ооооо, Бюти, точно пък ти ли да водиш темата  Mr. Green, в никакъв случай Wink  smile3533  smile3534! Опръсках ли те с тия плюнки?  Mr. Green Hug

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 23:12 от ferriy

# 381
  • Пловдив
Блонди води си темата. Все пак се справяш перфектно. Нормално е всеки да си има мнение, така че няма място за пререкания. Аз знам, че не съм от редовните в писането. Старая се да ви чета постоянно, но не винаги успявам и знам, че това е причината да не мога да бъда толкова близка с вас, както сте си определен брой мами. Но си го отчитам като моя грешка. Въпреки това си ми е супер приятно сред вас и ще продължавам да си ви чета с голям кеф. Много  Hug Hug Hug Hug

# 382
  • София
Шех След като си само за консултация за резултати /предполагам/ то няма да плащаш за ЖК, а ако те гледа на Ехо - ще си платиш само ехографията  Peace Аз имам посещения при Тимева и Арабаджи, където само сме си говорили и обсъждали лечение и резултати от изследвания и не съм плащала нищо  Peace Аз съм с впечатление, че лекарите в Щерев не гледат как само да ти вземат парите  Peace

Блонди на мен ми казаха, че вдигнали кръвното над 135 горна граница - да не губя и минута ами да тичам в болница
Глупости  Joy
Смяташ, че повишаването на кръвното е безопасно ли? Мен малко ме стресираха с високото кръвно, още преди около месец

По отношение на настроението като се намества в темата - не искам да коментирам, досега всичко се беше ОК, но ако наистина Блонди ти е писнало от темите и от нас, то ......................

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 23:23 от dioni

# 383
Бюти, щом ти усещаш, че е Адрианчо, то ще е така Peace Аз вярвам, че ако майката има усещане за това дали ще е момче или момиче, то това й чувство не би я излъгало Peace Между другото и аз утре ще пътувам до София Mr. Green (аа, и с влака ще пътуваш, а в колко часа, да не пътуваме заедно Laughing) А за запознанството - хайде де, и аз това чакам, но като Станислав като си е вече 2 месеца вкъщи и не съм имала време да се ентусиазирам. Няма ли някоя лекцийка или отворени врати някъде, да имаме повод поне, по-лесно ще стане Peace
Блонди, ти си нашият водач newsm10 , Не, сериозно, справяш се чудесно и ако причината да искаш да се откажеш са някои коментари или неразбиране към теб, не смятам, че си заслужава. Hug

# 384
Здравейте, тумбачета  Hug аз се по загубих, но след последните ми постове в четвъртък ме гепаха много яки контракции и се наложи мъжо да ме кара у родилния  Sad та полежах си у патологията 10-тина дена и най-накрая ме пуснаха. Сега съм добре и се глася за сватбата си която е в събота (а за тези десет дена колко приготовления можех да свърша...). Та сега ще ви почета да разбера с кой какво става. Пожелавам на всички само весели и приятни емоции, добри резултати и да стискате кълки още малко остана  Hug Hug Hug

# 385
Здравейте, аз имам един въпрос към майките от Пловдив - някоя от вас ходи ли на някакъв курс за бременни. Аз си мислех за този, който е към ДКЦ 1, но се чудя от кога започва следващия.. че гледам от 10-ти април е започнал курс, а на мен не ми се иска да се хващам "от някъде".

Иначе.. emi_v гледам, че в програмата на Hipp е била заложена лекция на
28.04.2012 г.
Основна тема: Първа помощ при детето - спешни състояния
Под тема: Психологическо развитие – как да го стимулираме.

но.. виждам са махнали изобщо Пловдив от страницата, в която е училището за бременни, та.. не знам дали ще се проведе или не  newsm78

# 386
Моля, припомнете ми, който е правил тест за глюкозна поносимост (Блонди помня със сигурност, май и Кашпичка):
- сутринта преди теста не се яде, а вода пие ли се?
- няколко дни преди теста ограничава ли се сладкото или да се храня така, както обикновено?
Ще правя три замервания:
1. На гладно
2. Час след глюкозата
3. Два часа след глюкозата
  bouquet

# 387
Блонди, тъкмо щях да ти благодаря, че си ги махнала символите и видях какво си писала  Blush От няколко дни ги забелязах, не знам какво им се е случило. Надявам се, че ще продължиш да водиш темите, справяш се перфектно  Hug  
Между другото аз и оня ден гледах нашия ден и днес като каза пак специално погледнах, аз също нищо не видях.

Ами и двете аз го усещам, че се втвърдява и после като го пипна е...някак напреглат не мога да кажа само твърд, понеже все пак имам сланинки, но все пак твърд. и да знаеш, не било притеснително, ако не е по повече от 3 пъти на час, но все пак случва ли ти се честичко непремно питай лекаря си. Hug

Бюти, не знам за тия два дни- утре има една лекция в Мола на Цариградско, днес шмаше в нашия мол на Стамболийкски, за четв. и петък не съм срещала инфо- за почивните също знам. Wink
Лека ви нощ! Hug

# 388
  • Обетованата земя
 Да се включа и аз, че да не вземете да не ме четете или да не ми отговаряте  Mr. Green Шегувам се. Не разбирам защо трябва да си създаваме някакви правила кой кога да чете или да пише и какво да чете и пише  newsm78 Нали си има правила на форума, достатъчно е те да се спазват, пък всеки сам си решава и е свободен да се включва както си прецени. Аз понеже пиша и в друга отчетна тема, за сина ми, и там никога не е имало такива измислени правила. Всеки си пише когато и каквото си иска, влизат си нови момичета и до днес, споделят, ако някоя дето с месеци не е писала се включи всички много й се радваме и я разпитваме как са нещата при нея. И никой не "води" темата, нямаме водач  Mr. Green Който му се занимава пуска нова тема и това е. Аз лично не съм се интересувала как става това, не ми се занимава просто, но доколкото са казвали другите момичета не е трудно, само желание и мерак трябва. И време. И точно защото не съм се занимавала с това съм страшно благодарна на момичетата, които пускат темички, и добавят промените. Сигурно омръзва, ангажиращо си е, разбирам я и Блонди  Hug, може да и е писнало да ни слага щъркели и да ни пуска теми. Така че няма нищо лошо ако някой я замести, после пак тя и така който му се занимава. Не знам и другите пишещи по други отчетни да кажат, как е при вас? Даже в другата отчетна имаме един профил june2010, от който всеки може да пусне темичка.  Peace
  Тринити, и аз четох със зяпнала уста историята ти, важното е че бебка е наред, а вероятно едното близначе е изчезнало още в ранна седмица, но не са забелязали.  Hug
 Ние сме добре, чудесно е някой друг да готви и да чисти вместо теб, а от теб само да се изисква да си вдигнеш дупето, да идеш да хапнеш, да идеш на масажче и да си измислиш дестинация за разходка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Вчера бяхме до Рупите, невероятно местенце, който минава оттам, задължително да го посети!  Flutter
 Бебка днес ми раздава страшно силни ритници, определено е заякнала  Laughing
 Лека нощ, тумбачета!!!  Hug

# 389
  • Добрич
Еее момичета, не разваляйте хубавия бой със спорове!  Laughing
И аз не се отчитам всеки ден, но пък нищо не пропускам и се включвам тогава, когато имам какво да кажа. Някак с втората бременност съм по-претръпнала към някои неща, от които се вълнуват мамите с първо детенце, та и не им придавам важности да ги обсъждам с вас.  Wink Който иска и му е на сърце, да си пише по колкото иска. Това е все едно да се сърдим на най-активните, че често оспамват темата.  Mr. Green Често го казвам, сега пак - free your mind.  Hug
Аз от скиторене тия дни съм направила аграрен тен - на ръкав и часовник, та чак ме понаболяват изгорелите ръце. Сякаш не ме чака ремонт вкъщи, а току що е приключил.  Laughing Все по ей това време дочитам форума и то ако имам късмета малкия да не се събуди точно тогава (както преди малко  Flutter)

Ние с таткото сме напът да се избием вкъщи за пустата детска стая. Много ми харесват мебелите с малко ретро привкус, макар да не съм много сигурна дали биха били подходящи за стая с две момчета. Въпреки това съм напът да ги поръчам малко по-изчистени и с ретро нотки, отколкото да ме е яд после на нещо, което не харесвам. Ще видим какво ще измъдрим.

Колкото до посещенията в двете нули, абсолютно съм мнението на Блонди относно хранителните и двигателни навици. Винаги съм спортувала активно и макар да си позволявам и джънк фууд, гледам да се храня рационално и да не си затормозявам метаболизма.

Хайде варненки, дайте да се организираме за някоя срещичка! Времето сега поне е хубаво, нека се възползваме! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт