За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Бюти,
честити усещания Grinning Така е, отначалото са редички и се чудиш какво е всъщност, после зачестяват и стават все по-осезателни Heart Eyes Аз вчера и тази сутрин съм сигурна, че усетих обръщането на беб с главата надолу - усещането беше за силни движения отдясно и отляво на корема ми, след което просто нещо се преобърна и ритниците дойдоха отгоре.

Принцеса Лея,
познато ми е това отношение на мъжете - моят е същият, все ми се кара като се филмирам или прекаля с четенето, не се впечатлява от неразположенията ми, в същото време се засяга, ако премълча нещо около преглед, консултация или подобно Crazy Мъже, кво да ги правиш  33uu

Хрис,
съжалявам за перипетиите ти. Но няма да се тревожиш, всичко ще си дойде на мястото, почивай си, сега се е паднало Hug

Биби,
успешна среща с дребчо, да пишеш после Heart Eyes

Добре дошли на новите момичета welcome

bg_trinity, Дафи,
и аз вчера влязох в едни филми с тези околоплодни води ooooh! При мен се случи следното: след по-продължително седене ми изтече доста обилно воднисто течение без мирис и цвят, примесено с бяло, но си имаше и само воднисто, не знам как да го обясня - намокри ми бельото доста, но дънките ми бяха сухи. И като четох из нета, а и вашите коментари се поизплаших доста. Звънях на моя док, той каза да ида в АГ в дежурния кабинет или на следващия ден при него. Аз обаче реших да ида в АГ-то, докато са още пресни нещата, да проверят това, което е изтекло с онзи реактив. Е, провериха уж, не се оцвети, но лекарката беше ужасно груба при прегледа и много ме заболя, та в резултат се притесних още повече. И днес си отидох и при моя лекар. Той потвърди, че няма изтичане и че не са ми направили нещо вчера на прегледа и сега вече се успокоих. Та явно тези засилени воднисти течения са в рамките на нормалното и все пак, естествено при съмнение е по-добре да се ходи на лекар, отколкото не дай Боже нещо да се пропусне. А за себе си се убедих, че вече друг лекар освен моя не искам да ме докосва, живот и здраве да добутаме докрая пак искам да съм при него, при разни случайни не отивам Naughty
За ваксината за ротавирус - на мен ми звучи много страшно това, което казват в рекламата, но пък новите ваксини май наистина понякога не са изпипани добре, не знам и аз какво мнение имам за нея... Дума ще има и педиатърът във всички случаи.

# 556
Добре дошла,Ива! Hug

# 557
Привет момичета Simple Smile

при нас всичко е наред, освен това че съм тооооолкова разсеяна че не е истина просто!!! Simple Smile Миналата седмица си купих един панталон от лен за бременни и ми ставаше точно обаче нали си раста постоянно и реших да го сменя с по-големия номер. Вчера най-накрая се наканих да отида и да го сменя и... паркирах си чинно в мола и започнах да търся панталона, който ме чакаше до входната врата вкъщи Simple Smile а днес ще ходя за рецепта понеже ми излязоха резултатите от урината и бях минала половината път до работа когато установих че съм забравила резултатите вкъщи Simple Smile а и междувременно ми се счупи още един зъб та утре съм и на зъболекар по случая... въобще голям заплес съм! Simple Smile аз не че съм била особено организирана някога, но сега съм в пъти по-неорганизирана Simple Smile
Иначе по темата с количките, бях ви писала че съм си харесала Jane Rider Matrix light, отидох да я видя на място и там ми показаха и Jane Muum Matrix light .....и ..... втората ще бъде Simple Smile)))) което е по-добре, защото втората е само 8 кг. (или 7 не съм сигурна) и е с 1/3 по-евтина Simple Smile сега остава и таткото да си каже тежката дума и да купуваме количката Simple Smile
бях ви писала и на тема сушилни, е доста попрочетох по темата и се спряхме на сушилня Бош, някоя от вас да ползва такава и да има отзиви? Пералнята ни е Бош и съм много доволна от нея, така че мислим отново да заложим на немското качество Simple Smile

Бюти честити ритничета Simple Smile моето бебче напоследък доста се разритва когато отида на кино, може и ти да пробваш, мисля че силните звуци му действат активизиращо.

Блонди радвам се че си оттървала инсулина. в началото на бременността ми когато се информирах на тема хранене на бременната ГД най-много ме беше наплашил, но пък режима които са ти предписали е доста разумен и балансиран, само че е малко скучен, дано не ти писне от него Simple Smile

Хрис стискам палци! много почивка и интересни филми/книги/списания и дано да минават и заминават неразположенията Simple Smile

Тринити аз малко късно се включвам, но това с преброяването просто ме изуми. Радвам се, че го приемаш толкова спокойно и положително Simple Smile

Добре дошли и на всички нови момичета Simple Smile Колко бързо мина времето до април имам чувството че ей там зад ъгъла е август Simple Smile

# 558
Здравейте  Hug
Добре дошли на новите мамчета, лека бременност  Hug

Бюти, честити ти ритничета, успокои ли се вече  Grinning
Принцес Леа много странна тази твоя свекърва, особено със сладоледа ме разби  Rolling Eyes  Hug Колко време ще ви гостува  newsm78
Блонди, браво а така без инсулин  Peace

Аз на трета ФМ няма да ходя, Марков ми каза че няма нужда.
За магнезия пия само 2 таблетки дневно, следя се и на ЖК и в Щерев и двете док смятат че няма нужда от повече.
За хемоглобина някой се притесняваше, моят е 115, казаха - нормален и няма да пия никакви лекарства.

# 559
Бюти,честито ритниче,това е най-уникалното чувство!
Принцеса Лея,съчувствам ти,моят мъж ме направи на 2 стотинки на втората ФМ.Аз почнах да разпитвам докторката за разни неща,дето съм чела във форума,тя ми се скара да спра с тея форуми,че пишело само глупости,а на него само това му трябваше.... и така... закани се да не влизам повече във форума и сега само ме дебне.
А дали има значение кой ти прави ФМ. Аз ходя в Св.Петка и двете докторки са доста младички и не знам доколко са опитни.

# 560
Здравейте,милички:)
Бюти, прекрасна новина, много се зарадвах за теб. Айде малката медуза да те радва все така и занапред Joy
Хрис, почивай си повече и никакви лоши мисли. Силата на положителното мислене върши чудеса Heart Eyes
Ива, добре дошла Hug
На мен пък ми липсва и baseinik или така ми се струва? Дано всички са добре Praynig
За зърната, аз лично започнах да се мажа към края на 8 месец с кремчето "Лансинох" и съм супер доволна от него. Препоръчвам ви го на всички. Кърмих Дара дълго и нито веднъж не ми се разраниха гърдите.
Belverde, моето секцио беше 7 дена след термин, заради липсата на каквито и да е било контракции, разкритие и т.н
До скоро  bouquet

Последна редакция: чт, 26 апр 2012, 10:53 от slun4o

# 561
  • София
Здравейте,

Ейй не мога да Ви настигна и това е! Много сте бързи, аз съм на работа и в4ера по малко чета ама вие изписахте 10стр и не мог ада Ви догоня, имам работа  Crossing Arms Hug Hug

Хрис Нищо, 4е е скъсена шийката, успокой се и наистина само си лежи, не ставай изобщо, само до банята и обратно Hug Hug И си мисли как ще мине времето, как ще се казва, колко ще е хубаво, на кого ще прилича, какво ще му купиш.. не си мисли изобщо негативни неща Hug Когато си позитивно настроен, вси4ко е ОК и ще бъде Hug Hug

БютиЧеститоо много е хубаво Hug Hug

Блонди Радвам, се 4е няма инсулин да се наложи да приемаш! Hug

Идеално_лошата Аз с предната бременост казвам на сестра ми "Видях пишката, 26см е ве4е" И тя пита"Ама толкова ли е голяма?" Joy Joy Joy Викам не бе бебето е толкова, това след 2рата ФМ  hahaha hahaha

AntoniaV Честито момченце Hug

Рени_МЧестита диплома! Hug

haralanova Добре дошла и лека бременост Hug

bi_bi Успех на прегледа! Hug

# 562
Добро утро мамчета.
Princess Leia каква зодия си. Все едно описваш мен и моите начини за наказание. Даже и в момента сме в точно такива отношения. Sick
Пък за свекито наистина те съжалявам. По точно за ненужното напрежение, което ти причинява. Детинско държание ама себе си злепоставя не теб. Давай и не второ, а трето място и не се впрягай.  Hug
Здравей Хараланова.  Hug Само хубави новини очакваме.
Днес ще има също срещички с бебешоците. Супер. Да разкажете после размери не пишоци и други весели нещица. Laughing
Ще взема да искам и аз да ни измерят нашата, че да може да се включим някъде в списъчето с класациите.   smile3508 hahaha hahaha hahaha
Бюти - името ви и аз се замислих за огледалото и наистина е огледално по срички
Ан - дри - ан. Суперско е.  Hug

# 563
  • София
Здравейте момичета!
Ние с малката малко се изгубихме в тая тема,понеже приятелят ми реши да ме разходи малко по екскурзии докато е почивка и нямахме интернет достъп  Simple Smile Важното е,че си отпочинах хубаво.
Бюти честити ритничета.
Вчера бях на преглед и всичко е наред.Трябва да продължавам да се пазя,но важното е,че не е станало нищо по-зле.
Вчера ходихме с приятелят ми и свекито до един детски магазин и май тия дни ще накупим почти цялото обзавеждане за бебка,както и количка.Решихме да се спрем на по-прост вариянт с комбиниран кош,защото ние няма да излизаме кой знае колко време,защото зимата бързо ще ни настигне и после като се затопли сме решили направо лятна количка да и вземеме някоя по-хубава.Много се вълнувам вече и искам ако може всичко да си накупя още сега,но първо трябва да пригодиме стаята и това ни спря още вчера да поръчаме всичко  Joy Днес убедих таткото да отидеме да видим за скринчета нещо подходящо да намерим и така.Всички чакат дребосъчето с нетърпение,но да се надяваме,че ще си почакаме повечко.
Хрис и аз съм с много скъсена шийка.Много се шашнах в началото,лежах в болница и т.н.,но сега съм по-спокойна.Оказа се,че доста бременни имат този проблем и не трябва да се претоварваш.Много лежане и слушай лекарите какво ти казват и ще видиш как бързо ще дойде Август месец  Hug

# 564
beauty_ теб по принцип на прегледите казвали ли са ти как ти е плацентата, защото моята е предно разположена, което не е притеснително, просто тогава бебчето, се усеща по леко и нежно Wink   иначе Честито за усещанията скоро ще се засилят Wink

# 565
Здравейте коремчетааа   bouquet

Леле много сте наваксали за 2 дни едва изчетох всички странички  Crazy
При нас с беб всичко е наред. Чудя се Екзо къде се изгуби  newsm78 дано всичко да е наред  Praynig
Добре дошли на новите коремчета  Hug   Heart Eyes

Бютка - айде честити ритничета  Heart Eyes крайно време беше да усетиш беб  Heart Eyes споко за напред ще го чувстваш все повече  Hug Сръвнението ти с медуза е много точно има моменти когато и аз така го чувствам  Mr. Green сякаш се приплъзва и се превърта в коремчето ми  Laughing

Хрис - почивай си повече и всичко ще бъде наред  Hug

Блонди - много се радвам че няма да има инсулин  Hug браво само така  Heart Eyes

Дарлена и Рени - Честито дипломиране   Heart Eyes На мен ми остава още 1 година  Whistling

БиБи - успех на прегледа  Heart Eyes

Да ви се похваля за едно кремче за тяло на Avon (за мамите, който се чудят какъв крем да си вземат) - ползвам го вече седмица CARЕ Family - много нежен аромат, попива бързо и прави кожата много мека (звуча все едно от реклама но си е истина Mr. Green) аз си мажа цялото тяло и коремчето с него и съм много доволна за 6,50 лв. и е в голяма кутия - 400 мл.  Peace
http://prikachi.com/images/198/4692198J.jpg

# 566
  • Пловдив
кem4o,стрелец съм.Ох,като чета на колко момичета мъжете реагират като моя...Искренно ви съчуствам и на вас,понякога се чувствам отвратително и се чудя с какво съм го заслужила,ама май мъжката природа и начина им на мислене са такива.Много се радвам че ви има и си споделяме Hug.\simi,свекито се прибира както казвам -за цял живот  Twisted Evil.Отвреме навреме ще ви разказвам ...може и да не съм много редовна,тези дни,щото нейното основно удоволствие освен храната е да плющим карти до нощите и сигурно ше и направим кефа първите дни Mr. Green

# 567
И аз мисля, че на Бюти скоро ще й се зачестят усещанията, просто бебенцето вече не е малко. А и вчера някоя от вас беше писала,че са й казали,че става по- зле към края- става силно и дори неприятно на моменти.Поне при мен беше така, а и да ви кажа честно и сега е така на моменти- тая девойка как ме риташе оная нощ, почти не поносимо. И от няколко нощи не мога да спя добре- въртя се по няколко часа, получавам някакви нервни тикове в левия крак- много е гадно. Crazy
Марли, не съм питала аз.Или пък не помня. Wink Но за обедния сън ли говориш, че моят мъж често ме пита защо не спя, а на мен много ми се спи , но все искам да посвърша нещо, е има редки моменти в които се предавам, но тогава става лошо- детето ми спи дълго и вечер не заспива до късно, като се събудя ми е дори гадно, не мога да се разсъня, яде ми се сладко винаги. Wink Дали едно и също имаме предвид?
А и да ви се похваля/оплача- за първи път Викчо не се раболя, но се наводнила стаята на групата им и няма пак да ходи тия два дни. Twisted Evil Shocked
Момичета пазете се повече!!

# 568
Zdraveite:) Izvinqvam se, 4e shte pisha taka, no se namiram v pc zala, zashtoto kompa ni se razvali i sega e na remont:( Az sym mnogo dobre. FM mina super, bebocite sushto sa dobre rastut i hubaveqt milite. Ne sum vi 4ela, nqmq ot kude, samo minavvam da vi kaja zdraveite na vsi4ki. Nadqvam se vsi4ki da ste dobre.

Val: vidqh, 4e 4akate momi4e i mom4ence:)))) Strahotnooo:) 4estito mila:) Mnogo se radvam za vas:) Hug Hug Hug
Bg_triniti: vidqh, 4e e samo edno shtyrkel4eto Hug Qvno sa potvurdili doktorite ve4e. Dano vsi4ko e nared i s teb:)  Hug

Ami, tova shte e ot men zasega. Celuvam vi i dano mi opravqt kompa za da sum otnovo aktivna:)  Hug Pazete se!!!

# 569
Само да кажа, че Екзо писа на лични. Добре е Praynig Grinning Grinning Счупен и е компа и за това я няма:)

редактирам - докато напиша видях че и тя е писала:)

Общи условия

Активация на акаунт