За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Блонди, радвам се за хубавите новини Simple Smile
Бранка, Магдалена, добре дошли   bouquet
kem4o, за да се чувстваш по-спокойна и ако имаш възможност по-добре отиди, вместо после само да го мислиш.
За Ротарикса още не съм се интересувала, само рекламата съм гледала, не съм чела подробности. Вероятно ще се доверя на мнението на педиатъра.
На мен цял ден ми се въртят лоши мисли в главата. Сутринта имах едно петно да бикините си, не знам какво е текло, но веднага се шашнах да не е околоплодна течност. Имаше и странен мирис, без цвят, просто си личеше, че е текло нещо. Някой беше казал, че водите наподобяват миризмата на белина, но аз не мога да определя на какво мирише  newsm78 Измих се, още при следващото ходене до тоалетна пак на същото ми мирише. Нищо не ми тече, но цял ден ми мирише странно, може би аз полудявам. Четох и в нета и съвсем се шашнах  ooooh! Надявам се да е от свещичките, които слагам за трихомоните. Ще следя положението до утре  Praynig

# 481
  • София
bg_trinity, Алена е астролог. Най-добрият нумеролог в София е Цветанка Рангелова, но на детето до една година не е хубво да се изготвя астрологичен или нумерологичен хороскоп, защото е в ръцете на Господ, а не в нашите Praynig Това тя го каза Peace
Магдалена, добре дошла, много сладки снимки, ти няма как да имаш съмнение по въпроса Hug
Блонди, супер, за добрите новини Hug
Аз засега мисля да не ходя на 3-та ФМ Peace
Dafi` , спокойно бе жена - не се шашкайте Wink, ако беше тръгнало да тече от тази течност - нямаше да останеш с капката или петното. Иначе - да, казват, че мирише на белина. Бременни сме все пак, нормално е понякога да има нещо по-различно, и от хормоните става. Dbs, наскоро беше писала, че има странно лепкаво петаннце, но никой нищо не отговори, сигурно защото на друг не му се беше случвало. И на мен нищо такова не ми се е появявало, но сигурно е в реда на нещата Hug

Последна редакция: ср, 25 апр 2012, 16:14 от belverde

# 482
Princess Leia всичко ще бъде наред. Ще чакам резултатите ти със стиснати палци.
И аз се вкарвам без причина в разни филми. Много бързо ме убеди и ще си запиша час. Още повече, че ще ми я прави докторката, която мисла да ме изражда.
Например вчера съм сънувала, че бебчо не се движи и шок и ужас. Събудих се и си спомних съня. Два часа се ослушвам и се опипвам дали мърда. Ами не. По най - бързия начин газ в колата и при док. Ама фалшива тревога. Та така. Добре си е мъника. Ама майка му с тези ХОРМОНИ!!!
И друго си мисля обсъждаме храните. Четох, че и нахута бил полезен. ДАйте някоя изпитана рецепта. То в нета има ама .... Дали ще е вкусно...
Дафи не се шашкай. Спирай да четеш. Нормално е от свещичките да ти изтича по нещо. Забеляза ли, че сме харесали една и съща картинка. Отдавна мислех да ти пиша, но все забравям.  Hug

# 483
Ох, дано да сте прави, винаги се заричам като се притесня за нещо да не чета, че по-зле става. Сега съм си сложила лигнин, защото четох, че като се капне малко йод и ако се оцвети в различен цвят значи са води  Mr. Green Ще чакам първо да видя дали въобще ще потече нещо. Не ме мислете за луда, моля ви се, знам че съм голяма паника  ooooh!
kem4o отдавна забелязах, че сме с еднакъв аватар  Laughing

# 484
Здравейте, мами!

Първо да се извиня, че пиша рядко и може би само си се самоотчитам, но честно, като ви четох вчера ми се вгорчи едно такова и ми мина желанието да пиша. Не ми допада тонът понякога. В този смисъл ми харесва какво е написала по тази тема slun4o. Все пак аз ползвам темата основно за да науча полезна здравна информация, интересни са ми етапите, през които другите майки минават, и се успокоявам често, само като прочета, че и други имат същите патила. На мен ми е първа бременност...

Иначе исках да пиша и аз за дрехите на Конти Пловдив. Аз си бях в България по Великден, демек в Пловдив:), и попаднах случайно на магазина при Понеделник пазара. Много ми харесаха моделите - аз си взех сукман и клин.

Darlena, честита защита! Само ми е интересно, не е ли много бързо защитата след предването на дисертацията? Аз предадох моята в началото на април и най-скоро след два месеца мога да защитя, защото референтите трябва да прочетата дисертацията и да пратят въпросите си. Предполагам, че зависи и от дисциплината, аз съм в точните науки...

Иначе само хубави неща на всички, хубави резултати от изследванията - аз днес следобед съм на ЖК... И едва днес за първи път мъжът ми също успя да усети бебо, и аз като Бюти доста чаках за този момент, а тя е още след мене.

# 485
bg_trinity,мерси HugМай има доста да си почакам дотогава.
магдалена,добре дошла!Аз пък правих ФМ в 19 седмица,всичко беше наред,ама за свое успокоение ще отида и на третата.
Е,нали мрънках,че не знам какво е контракция-разбрах вече Sick
Преди малко така ми се стегна корема,че чак се стреснах.Пих едно но-шпа,лежа и не смея да мръдна.Наистина това не може да се сбърка с нищо друго.
резултата от първите два теста различаваше ли се?

БЛАГОДАРЯ на всички за топлото посрещане  bouquet

# 486
Дафи, много често от глобулите има такова течение. А и от гъбички също. Щом си на лечение с глобули няма съмнение, че е от тях. Някоя мама беше писала, че ако мислиш че са околоплодни води, лягаш и ако след половин час имаш пак изтичане вече трябва да се притесняваш. Няма как да се сбъркат изтичането на околоплодни води  - аз всъщност незнам дали текат на етапи. Мисля, че започнат ли да текат няма връщане назад - не пожелавам на никой преди средата на 9 месец.

Магдалена, добре дошла и леко бременеене!

# 487
Дафи, много често от глобулите има такова течение.

PeaceОколоплодните води не приличат на течението , което има от глобулите, те са като напишкано и много жени мислят,че са се напишкали. Peace Мисля, че няма проблем , не се притеснявай излишно.

# 488
На мен с първото раждане първо ми изтекоха водите,но количеството което изтече на 2 порции беше огромно. Наистина е като напишкано, но определено бременната няма да го сбърка. Аз затова написах, че мисля че изтича повече, а не само капчици.

И да попитам: Ако матката е в контракции, бебето рита ли? Или се сгушва и не му е комфортно - някой да е забелязал?

# 489
Бранка, добре дошла! Лек последен триместър ти желая!  Hug
Магдалена, на теб също добре дошла и успех и късмет!  Hug

Горещо благодаря БиБи  Hug  bouquet
Лек последен триместър на всички коремчета  Hug

# 490
На мен с първото раждане първо ми изтекоха водите,но количеството което изтече на 2 порции беше огромно. Наистина е като напишкано, но определено бременната няма да го сбърка. Аз затова написах, че мисля че изтича повече, а не само капчици.
Ами аз съм чувала за жени на които в определени ситуации им изтича по малко, ама наистина по много малко и до колкото помня май трябваше да се пие доста вода.

# 491
На мен нищо не ми тече вече, беше си еднократно, когато се събудих видях само петното, което ме успокоява донякъде. Притеснява ме този странен мирис, за това се шашкам така. Може би е вследствие от трихомоните.
gundie, и аз четох, че трябва да се пие много вода, на друго място пък прочетох, че по никакъв начин не може да се набави изгубеното количество и реших, че е време да спра да чета  Crossing Arms

# 492
Здравейте,
и аз съм от нередовно пишещите, но пък редовен читател  Naughty Обикновено се включвам само когато мога да съм от полза - Дафи и при мен се е получавало -  не е околоплодната течност спокойно, по-скоро е засилена секреция - хормони, какво да ги правиш  Hug.
Аз също се чудя за 3 ФМ, това бебе супер много го гледахме, а с първата бременност само веднъж, май много повече се притеснявам сега, пък ми разправяха, че втория път било по-лесно  Stop

# 493
Дафи, на сестра ми, която живее в Америка , при едно изследване или по- скоро преглед й установиха намаляла околоплодна течност - бяха й заповядали (буквално) да изпие на момента пред тях голямо количество вода и после да пие редовно и по много до края. Поне е сигурно,че водата няма да ти навреди. Hug А и до колкото аз помня, понеже сравнително скоро имах срещи с глобулите и мисля, че определено имаше някакъв мирис при изтичането на неусвоеното вещество.

# 494
Много ви благодаря, момичета, добре че го има този форум и тази невероятна тема  Hug Преди 5 дни ме гледаха на ехограф и всичко с водите си беше наред. Аз ще се наливам с водичка за всеки случай Simple Smile Още 3 глобули ми остават, дано поне да ме излекуват, че ми писна вече  #2gunfire
Kipa, на мен това ми е първа бременност, но като лежах в болницата 2 мами с втора бременност споделиха, че при първата нещата минавали по-спокойно, а сега притесненията са много по-големи.
Като се знам каква съм сега, не ми се мисли при втората какво ще е   #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт