За АВГУСТ залогът е по 5 лева - лъвче ли ще имам или дева?!

• 30 166
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
освен екзонещо и ироними се губи.Дано са добре момичетата.Бюти,ай честито,време беше.Гунди,аз инжекциите след отлепянето сама си ги биех-38броя Twisted Evil.Това беше единствения начин да задържа бебка и изобщо не се поколебах.Ако ми бяха казали преди че съм способна на това щях да се изсмея.Сега си давам сметка на какво е готова една жена да спаси детенцето си

# 511
Ееее Бюти най-накрая  Hug  Известно време ще се чудиш то ли е, не е ли, защото наистина много лекичко се усеща, но още малко и ще видиш какви ритници ще раздава  Mr. Green

# 512
Честито,Бюти Hug
Пожелавам ти от днес нататък всеки ден да си го усещаш,чак да ти омръзне от ритничета Laughing

# 513
  • Варна
бюти честити ритничета още мноого такива ти пожелавам  bouquet Hug

Хрис искренно се надявам всичко лошо да е минало и оттук нататък само хубави новини за теб и бебчо Praynig Hug

аз също да се оплача от доста силно течение ноо съм си свикнала от около 5-6години аз не поня какво е да ходиш без превръзка даже и ежедневна всички лекари ми казват че няма нищо плашешто и уж след кат родя щяло да спре Praynig Praynig Praynig и се си викам а дано ма надали Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

лека вечер момичета от мен и се пазете Hug Hug Hug

# 514
Честито БютиHug Добре дошла в клуба. И ритници и юмруци яки ти пожелавам скоро. newsm48
Хрис почивай повече и забави темпото и от мен. Лекарствата ще оправят положението до август.  Praynig Hug
Погалете коремчетета за лека нощ от мен. Аз съм на линия, но в легнало положение само ще Ви чета.  Hug Hug Hug

# 515
  • София
Е е е браво Бюти крайно време беше  Joy сега остава и да си навакса бебето с ритниците, защото те пощади доста време  hahaha

branka07 Аз съм се записала утре за Щерев - за отворените врати и живот и здраве ще отида  Peace може да се засечеме там  Peace, аз също лежах там и знам битовите условия, но нищо не знам за условията при бебетата, кувиози, инкубатори и т.н. тоест незнам с какви неонатолози разполага клиниката и т.н. Надявам се утре да добия представа.
Аз днес ходих в Токуда на отворени врати и съм доста впечатлена от отношението и поведението на Илиев  Peace

Коментирате отново - ФМ - аз твърдо съм ЗА трите ФМ и нямам търпение да ми дойде часа за третата ФМ при Марков  Peace

# 516
Бебокът е добре, видях му щръкналата пишка, вече е цели 30 см.

Пишката ли?  hahaha Радвам се, че всичко е ок  Hug А, ето, и Диди пита за пишката  hahaha

Бюти, хайде честито, най-сетне, та и ние да си отдъхнем вече  Joy

# 517
Princess Leia, относно болката в срамната кост - аз също чувствам такава. Попитах акушерката ми днес и тя каза, че е от разширяването на таза, нормално било.

Аз имам захар в урината  Sad - другата седмица ще правя теста с глюкозата и дано да не се окаже гестационен диабет. Четох, че в урината може да има захар и без диабет, но така или иначе ще се разбере. Акушерката не беше много разтревожена.

Впрочем чували ли сте за изстискване на лимон в глюкозата, която се пие за теста? Тук официално акушерката ми го препоръча, ако не понасям разтвора. Мен малко ме притеснява, че се пие на гладно и чак два часа след пиенето се засича кръвта, защото не понасям да ми е гладно. Дано да устискам и да не ми се пригади. 

# 518
  • София
Бюти, извинявай, не съм видяла едното Н  Blush И айде честито

И аз щях да пиша за 30 см пишка на Идеално лошата, но виждам, че вече са ме изпреварили  hahaha

# 519
здравейте,
аз мислех, че дълго ще съм от най - новите тук а то колко още след мен, но не
вече и аз мога да кажа добре дошли на новите мами
БЛОНДИ браво че няма да има инсулин това е супер
Бюти много се радвам и за теб това е голяма тръпка. Аз много се радвах когато и таткото усети как мърда маничето дано скоро и вие го изпитате
Хрис аз не знам какво ти е, но предполагам, че не е приятно дано всичко е наред

# 520
Darlena, dioni, Блонди, Кашпичка, мерси за инфото!   bouquet  Аз помня, че съм го чела, ама какво точно, амнезия, че хайде иди го намери. Нещо като физиономиите, страшен физиономист съм, но откъде го познавам човека или пък как се казва, мъгла!

Darlena, браво за защитата! Биология, нали? Супер си!

Elvirka,  Electrolux е моята сушилня, издухва топъл въздух, не вода, можеш да метнеш маркуча и през прозореца Mr. Green, не е нужен канал, иначе идеално овлажнява помещението. Суши без грешка и ги изплюва почти изгладени (за мързеливци като мен) Crazy

Блонди, супер, че си овладяла захарта!  Peace

За ходене до тоалет, горещо препоръчвам айрян, мен ме изстрелва директно натам (от там идвам Mr. Green)

Трите елички с момченца на 25-ти, страшен отбор сте!

gundie, ей най-накрая разбрах откъде го знам тоя д-р Михайлов, честичко го споменаваш и беше бях почнала да се чудя аджеба чувала ли го бях преди или почвам да си въобразявам Joy

Дафи, не се шашкай излишно, не вярно, че не се възстановяват водите. След амниото моят мъж много държеше да знае дали и кога ще ми се възстановят 20-те мл, които ми изтеглиха Laughing и Док му каза да не се шашка, до час му обеща да са се възстановили. Пък на мен ми се надсмя като го попитах как да разбера, ако ми се спукат водите и ми каза, че ако се случи, няма начин да не разбера, но да не се вкарвам във филми. Изобщо моят Док си е малко нещо и психоаналитик, успява да ни успокои страховете, не знам как го прави, но шапка му свалям, сигурно е развил това качество след дъъъълга работа с жени във вихъра на хормоналната буря.

Hris, горе главата, пожелавам ти отсега нататък всичко да върви по вода! Praynig Почивка му е майката, ама как може да правиш ремонти, за какво са мъжете наистина?!

Ееее beauty, ще гърмим шампанското! Hands Clap

Idealno_loshata, браво за размерите, идеални сте! Wink

Тюхютумче, утре сутрин ще се мъчим с глюкозата, без лимон. Sick

# 521
  • София
eli_nikol, ти в коя седмица беше като ти направиха секциото?
Hris_, много съжалявам миличка. Много ми е неприятно и тъжно като прочета такава новина Confused Пожелавам ти от сърце всичко да е наред, и да можеш да си износиш бебчето до 9-я месец Sad
idealno_loshata, не се сдухвай за такива неща. Верно че е неприятно, но има къде къде по-лоши работи, важното е че всичко с бебчо е наред Hug
didi24, блазе ти Flutter Приятно доизкарване на почивката Hug
Бюти, хайде честито ти първи ритник - реален Mr. Green Hug
Екзо, наистина се губи, много странно. Дано всичко да е наред и с нея, може да има проблем с нета Thinking

# 522
  • До морето
Хахахах Гунди, Блонди ,
вярно, че така е излязло- ами пишката още не е станала 30 см., ама дай боже всекиму таквоз богатство  Laughing Laughing Laughing

Бюти, честити ти първи ритничета

Белверде, аз вече се поуспокоих, ама днес наистина не знам защо така ми докривя, та се наложи доктора да ме успокоява

За протокола  Naughty да отбележа, че и аз мисля да ходя на трите ФМ

# 523
благодаряяя  Mr. Green Mr. Green е, чак ритничета  Mr. Green по-скоро усещам все едно имам медуза в корема си, която си плава на някъде  Mr. Green
Бюти, хайде честито, най-сетне, та и ние да си отдъхнем вече  Joy
А, дано... може да е грешка и пак да се оплаквам  Mr. Green
А малко да поспамя.. след като веднъж съм го усетила (т.е. втори път подред де) би трябвало всеки ден вече да усещам  newsm78 иначе доста кратко, ама и аз не легнах да си се успокоя, но предполагам не трябва да е много продължително.. поне на този етап, в който усещам доста леки движения отвътре  newsm78 Hug
мухаха, това с 30 см. пишка ни е новия култов лаф  hahaha hahaha

# 524
бюти  вече трябва да почнеш да го усещаш все по-често по различно време а скоро няма да има значение и как си застанала
аз днес се видях с една приятелка която вече трябва да ражда и тя каза, да му се радвам сега докато още мърда лекичко че после ставало страшно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт